La la la land

Haha blev aldrig powernap utan en energidryck hmm INTE BRA! Men ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig. Men min ansiktsmask måste bara "värka" klart först. Håll tummarna för att de blir trevligt ikväll!


Jag <3 Powernap

ujuj behöver en powernap redan nu haha. Har vart på promenad med Sara och betalat räkningar, systemet och sen handlat lite för kvällen då de förmodligen blir en enkel och lugn utgång. Men måste ju orka städa hela lägenheten också så måste nog ta en powernap.


Soppa, frost och möblera


Nu håller Sara på att laga soppa för vi båda har ju blivit lite sugna på de nu när vår kära vän Mikaela äter det. Haha. Sen har jag möblerat om i mitt rum och städat. Får se om de funkar bättre såhär men slipper i alla fall alla sladdar över golvet. Håller även på att frosta av frysen eftersom att de inte går att stänga den längre?!?! så jobbigt hoppas inte maten blir förstörd för det är de sista vi behöver hända oss just nu.


See you later

Snacka om att man är mör i kroppen idag. Ändå ska vi iväg och gymma snart. Haha men de är ett måste och de är ett roligt måste. Men jag börjar tröttna lite på maskinerna på Athena så vi får se vad vi gör efter prov veckan.

Nae nu ska jag ta min mörra kropp och gå till gymmet.


Fääääärdiiig

Sitter här färdig sminkad och klar! NU väntar jag bara in pappa från Arlanda haha sen efter de ska vi åka och hälsa på syrran. Ska bli kul att få träffa syskonbarnen eller vad man nu säger haha. Den minsta har jag ju aldrig träffat och han har fyllt 3 nu. Grattis Lucas!




Se vad stark jag blivit av all träning, host! gäddhäng kvar haha.


Aldrig får man sova

Upp och hoppa jävla tjockiiiiiiis !! JAJA nu är jag vaken men de tar ju faktiskt lite tid att ta sig upp ur sängen när man har träningsvärk och bara vill sova. Men idag ska vi iväg till gymmet vid 9 och köra ett hårt pass för vi kan nog bara träna en gång idag.

LÅT MIG SOOOVA !!


Powernap

Ojoj vad trött jag är. Ska ta en powernap om några minuter för sen ska jag och Sara iväg och träna igen. Men har någon fruktansvärd träningsvärk i LÅREN. Jag och Sara och snackat lite om Norge och förmodligen blir de att vå drar dit och jobbar för här i Sverige får man ju inget jobb.


Puuuss pusss


Åh ja nu ska jag iväg och träna...

Haha är påklädd och färdig ska bara slänga i mig mina havrekuddar och sen köpa en energidryck för de behövs kan jag lova haha.

I alla fall jag och Den där Mickis hade de hyftsat trevligt igår. Några/nån drack för mkt Några/nån drack för lite haha.




Girlsnight

Lite i sista min bestämde jag och mickis att vi skulle träffas och Dricka lite vin och bara ha de trevligt. Nu får man ju se hur långt man orkar när man tränat och allt idag haha. Ska ju upp tidigt imorgon med och träna med Sara.  AJJA man LEVER bara en gång!

Fick nyss den här av Mickis, HAHA!

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" och Snövit levde ihop med 7 män, den slampan, Pippi jagades av soc och Emil söp sig full i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit....


Som sagt väldigt trött men snart dags att dra till Gymmet!


Tjejgym

Tss vart inget gymmande nu för Friskis och Svettis är så snåla. Men vi tänkte dra oss till Athena efter fyra. Ett tjejgym så Magnus blir nog glad för du kan jag inte kolla in några andra sexpack förutom i affären.

Men fy vad jag är otroligt trött och seg idag asså! de är inte klokt ändå har jag druckit en powerking men somnar typ vilken sekund endå. Hmm inte bra.


Vad är de med dagens killar??

Jag kan inte sova!

Jag fråga min kille idag nu innan jag skulle sova vad de varför någon som kolla min "bdb" hela tiden haha. Inget fel med de tänkta jag liksom. Men så visar de sig att de är en gammal flamma till honom som var bästis med hans ex hmm kansigt JA. Enligt mig är killar som ger sig på exflickvänens kompisar en skitstövel. NU säger jag inte att min Kille är de nu asså. Men han Killar sen ska skylla på att dem gjorde det bara för att han tyckte hon var snygg LAMT. Kunde han inte komma med bättre ursäkt? Som sagt ännu en gång, Nu säger jag inte att min kille är en idiot men jag trodde han visst bättre för han kan inte skylla på att han var ung (påpekar att han inte skylde på det utan han sa inget). För de var bara ett år sen. Men ajja i alla fall jag fråga honom om de men han VART TVÄR SUR och vägra snacka om de. Hmm konstigt. Jag var ju liksom bara nyfiken. Helt ärligt tyckte jag nog att de bara var kul haha nått jag kunde skratta åt. Men ajja istället fick man ett elakt hejdå och ett snabbt jag älskar dig hejdå. Hmm gjorde jag nått fel där?? enligt honom verkar de ju så.

I dagens förhållanden ska man väl ändå kunna snacka med varandra om de förflutna? så länge inte de förflutna blir en del av nuet så bryr jag mig faktiskt inte. Men de tror tydligen min kära pojke. Men då säger jag de här nu till dig. JAG BRYR MIG INT SÅ LÄNGE DE INTE BLIR NUET! okej. Ajja love you <3

Blogg Paus

Hejsan Hoppsan!

Idag vart de upp med tuppen. Jag och Sara har nämligen gymmat hela morgonen och nu håller vi även på och städar hela lägenheten. Men min hunger börjar göra de segt så jag tog en blogg paus. Men tyvärr har jag inte så mkt att blogga om haha.


Smulan är på väg hit, marknad efter de.

 
 
 

Klagar


Nu ska jag klaga lite och tycka synd om mig själv! Jag har så ont i mina ögon och dem rinner hela tiden. Men jag kan inte ta av mig linserna för då blir jag blind. Haha sägert tyck synd om mig.


Fy fy fy

Jag är så dålig på att blogga så de är inte sant haha. Men man ska ju göra de för att de är inte kul. Sen är de ju så trist att de regnar hela tiden.

Har tänkt lite på tjejer som inte kan släppa killar. Liksom när de gör slut då typ stalkar hon honom. Har hört så många historier om sånt så man blir ju rädd och håller tummarna att man inte är likadan. Men i alla fall jag tycker lite synd om de tjejer som gör så.

Igår vart de lite fest här hemma i lägenheten. Ja min och mickis förfest består av att sitta vid datan och fota oss själva med webcamen. Är vi 20 eller 15? hmm.

Imorgon Kommer Magnus hit också <3




duckface haha

 

 

Im Ironwomen




Var de Bertil?


Hej vet att de var ett tag sen. Men har ju vart nere i skåne. Har i alla fall inte hänt så mkt eller ska på arbetsintervju på tisdag. Fun. Och igår hade jag och Sara en riktig bakdag. baka bullar men tyvärr brände vi dem två första plåtarna.

Sen senare på kvällen kom Mickis och då vart de lite mys med kissarna och hamburgar ätning. Mickis satt och berätta om nått läskigt spöka som dog i förrgår eller vad de var. Bertil var de va??


RSS 2.0