Veckan Hunk v.8

Den här veckan får Ior på Hunken. Kae inte het het het , men han är söt sö söööt som kommer bli het het heet.





Borta helt enkelt bara borta, eller?

Känner mig lite konstig just nu. En "vän" eller vad man ska kallade har tydligen dött. Känns så konstigt. Man för väntar sig bara inte att någon ska försvinna bara sådär.

R.i.p Daniel

Fast de känns så overkligt lite Jacksson liknade att han typ bara fejka sin död. Fast så känns de väl bara som för att man hoppas på de. hmm

måste jobba.

Ciao Ciao.

Notering.

Sitter på jobbet och vill bara sluta. Håller också på och funderar på vad vi ska ha för Bredband i våran lägenhet, några ideer? har ju Telia som ett altenativ och ni vet varför. Men men utflyttarnummer och lägenhetsnummer säger jag bara.

Efter jobbet blir de att åka en svängen med brosan och handla. Får inte handla nått alls ska spara till lägenheten men man är ju bra sugen. Buhu synd om mig. Men åh andra sidan får man en grymt fräsh lägenhet i stället. Ikea på lördags som sagt. FAAST jag måste köpa hårfärg ser inte alls bra ut uppe i fågelboet.

Måste börja anstränga mig mera på jobbet. Fy på mig som sitter och bloggar på arbetstid. Plikten säger jag bara Plikten.

Ciao Ciao ciiiaaaaaaoo!

Hunken kommer att komma..

Hej har vart dålig på att blogga men håller ju som sagt på och fixar inför flytten på måndag plus att de är ju OS... Hoppas ingen har missat det. I alla fall vill inte tänka på OS nu efter hockey matchen imorse! Sitter på jobbet och har de lite halv segt. Blir att luncha med Miss S sen så vi kan snacka lite om våran lägenhet och besöket till Ikea på lördag. Skååål sitter och dricker jobbets sliskiga Oboy muma.

Jag har kommit fram till vem som ska bli veckansHUNK nu. Han kommer upp senare under dagen. Ikväll dårå.

Plikten kallar sitter i kö till faktura!

Ciao Ciao !

Hunken ja

Ska fundera ut vem som ska bli veckans HUNK också några förslag?

De kan bara inte vara sant

Min helg hur ska jag säga de här. Alkohol Alkohol och sen lite mera alkohol? eller? ajja vakna i fel säng? vakna jag i din säng?  jadu många fågor har jag. Men de är hemligt vart jag hamna och vad jag gjorde och vart jag sov.

fatta att jag är lite små sur nu när jag sitter på jobbet. Jag hade ställt klockan SKIT tidigt i morse för att gå upp och se Sverige-Finland.. mmm. Men jag vakna 13 min innan min buss till jobbet gick. Kul KUUUL. Men jag kom till jobbet i tid men FAN att jag missa den matchen!!!! grymt sur plus att man ser ut som en spöke utan smink och inga kläder tänkte jag skriva eller nu skrev jag de men jag har kläder på mig men aaa.

Nu ska man väl jobba lite den sista 90 minuterna. Kanske lägger upp bilder sen från helgen.

Ciao Ciao

Utång på Ingång

åååååh så TAAAGGGGA , blir utgång med ingång idag med Sandra idag! tyvärr missar jag nog hockeyn, inte bra. Men vi ska ju till Deli man får ju hoppas att dem visar matchen där. Om inte så kommer jag tvinga dem till att höra de, Sandra får väl flasha brösten eller nått. hm värt att tänka på.

får se om jag lägger upp en bild på vad jag kommer ha på mig idag, har ju inte riktigt bestämt mig än. Kommer nog i sista sekunden.

Nae nu kom mamma hem bäst att man städar lite.

Ciao Ciao

do you want me to be your friend?

sitter och myser i soffan med Jojjo. Min lilla sötnos. Idag har jag knappt rört mig 1mm. Inte bra men de kompenserar vi med att dansa järnet imorgon.

Måste även skriva in ett sitat som Sandra Malmberg sa: Nu är björnarna på väg ut ur grottan! hmm jaa den där kan nu få fundera på ett tag.

Lite små sjuk idag så har tid hos vårdcentralen imorgon så att jag kan kolla upp min hals som inte alls funkar som den ska. Nu ska jag ta tag i den sista tvätten.

Ciao Ciao

Kan man äta sin matlåda klockan 8 på morgonen ?





Kan man de ?? i alla fall de är precis de jag håller på med i alla fall!




Kontrakt och mat.

Är de bara jag som blir irriterad när folk är seg ? hm  de tror jag inte. Men i alla fall kom på att jag ska fan inte säga nått för om de är någon som är seg och trög så är de jag. Man kan berätta en grej för mig som jag kan gå och fundera på i dagar veckor år innan jag frågar vad personen ifråga egentligen mena.

Ajja nu har Miss S vart här och jag laga lite käk och så försökte vi skriva kontrakt men vi kom inte så långt. Finns ju mkt att prata om när man inte träffas så ofta. Men snart kommer vi ju ses varje dag då vi blir sambos. Hoppas vi inte tröttnar på varandra.

Nu ska de hängas tvätt.

Ciao Ciao!

Kryptonite

Höll på att slå sönder datan för att de inte kom nått ljud men HEJ sätt på ljudet! ooh så frustrerande måste jag säga. Men nu lyssnar jag i alla fall på min kära musik. Min nya lyssna sönder låt är: 3 Doors Down-Kryptonite. Skulle gärna lägga upp låten här, men jag vet inte hur man gör. Någon som vet?

Snart kommer min bror hem från skolan då ska vi fika lite. Mysigt. Snart när jag flyttat hemifrån *igen* så kommer vi ju inte kunna fika lika ofta så bäst att passa på. Skönt att vara ledig idag också, har än så länge bara hunnit med en maskin tvätt ska strax sätta på en till. hmm.

Just de blekte ju mina tänder eeh vet inte om de funka ser ingen större skillnad just nu men man kanske bara gör de efter ett par ggr. Någon som har blekt tänder någon gång som vet?

Aerosmith - Love In An Elevator är också en lyssna sönder låt.


Ciao Ciao!


Harry Potter ??? nej Josefine!

Sitter här och bleker mina tänder. Har man liten mun så är de inte alls kul att ha dem här "grejerna" i munnen. Ajja vill man le så får man lida pin. Ska även bjuda på en bild där jag har skenan i munnen eller de är ju fan skenorna!!!

Idag blir de att skriva kontrakt med min blivande sambo. Hon tittar väl förbi någon gång ikväll. Men innan de ska jag tvätta tvätta tvätta och åter tvätta mina skitiga kläder. hmm. Är ingen skitgris eller så men man önska ju att kläder kunde tvätta sig själva. Eller? Men de finns ju inget bättre än nytvättade kläder så idag blir de att tvätta preciiiis alla kläder jag äger och har. Om jag nu hinner att gör de.

Ajja här kommer bilden jag lova! 



hoot hoot or nooooot ?! 

Ciao Ciao!

Vilken hårfärg ska jag ha egentligen ?




Jag vill ju ha rööttt riktiiigt rött hmm men funderar även på lite ljusare brun eller riktigt mörkbrun hmm







Man måste ju baara älska den här färgen på håret asså. Just love it.  Ciao Ciao!

Home sweeet home.

Hoooney im hoooome.. Vem vill inte ropa de när man kommer in genom dörren? de vill i alla fall jag men tror att både min bror och mamma skulle svimma av chock då så spar de tills jag flyttat ihop med min nya sambo Miss S.
Fortfarande inga ideer på vilka färger jag ska ha i mitt nya rum? kan ju berätta att alla väggarna är vita. På tal om vita väggar så drömde jag om att jag köpte en tidning och till den fick jag ett läppglans som man även kunde måla naglarna med. hmm. Finns de ? om inte så tycker jag att någon ska ta tag i saken och fixa de. Hur bra våre de inte att kunna matcha naglarna med läpparna ? hmm.  Crazy? i don´t no.

Nu blir de att luta sig tillbaka och se lite film.

Ciao Ciao!!


21:15

Just ni ser jag bara 21:15, tiden då jag får lämna Norrköping och ta mig mot Åby. Vill hem. Men snart är ju mitt hem i Norrköping igen. Skönt. Känns som att man inte lever ett liv när man bor hemma hos mamma. Mitt liv börjar igen när jag har flyttat. Ska bli så jäkla kul att få inreda lägenheten. Någon som har några tips? vad ska jag ha för färgtema i mitt rum? blir ju mest svart. vit. brunt.  Man vill ju ha lite färgklick också de räcker ju inte bara med mig. Får bli att lägga upp lite bilder sen när vi har flyttat.

Såg även att kissie har färgat håret brunt, är de bara jag som tycker att hon vart grymt läcker i de eller? förmodligen. Bättre än blont.

Som sagt ännu en gång så kallar plikten på mig!

Ciao Ciao!

Cookie and Smoottie!

Idag börjar man dagen med en Cookie och en Smoottie som min partner på jobbet handla in åt mig, love to you!
Känner att de är dags för lite förändring i livet så idag när dem dela ut gratis tandblekning så var jag snabbt där och tog åt mig. Så min förändrig i livet idag blir vitare tänder.

imorgon är man ledig, några ideer på vad man kan hitta på ? de ända jag har planerat i morgon är att skriva lite kontrakt med min nya sambo Miss S annars är de inget på g.

nae nu kallar plikten som sagt, work work.

Ciao Ciao!

OS in Vancouver

Grattis till vår Charlotte Kalla för en fantastiskt insatts!


Man kanske ska börja med veckans Hunk?!

Man har ju märkt att de inte är bara jag som fastnat för den här hunken. Han får mig att dregla. mu mu mums.
Vem vet de kanske är brist på socialtumgänge som gör att jag dreglar eller nej tror inte de, han är helt enkelt he he heeet!


lye back and enjoy..

Lutar mig tillbaka och njuter när jag inser att jag börjar halv ett imorgon. Musiken på högsta volym. mmm. Ny rakade ben. Njut ut till max. Man vet ju aldrig när man får ta de lugnt och ta hand om sig själv igen, förmodligen inget mer den här veckan i alla fall.

Idag är de exakt 14 dagar kvar till jag och Miss S flyttar till våran nya lägenhet. Då blir man sambo igen då. Blir kul och spännande. Många fester och fylleslag i den och rockmusiken på högsta volym där med. Vi har ju köpt både soffa och köksbord nu. Tv ska med inhandlas men de nästa vecka, några bra tips på en bra tv?

Fick nyss höra att vi har vårt första GULD nu, bra jobbat!!

Ciao Ciao!

Miss Trötter.

Jag vill sova, jag sov ju som sagt knappt 6 timmar i natt och är man van vid att sova sina 8 timmar så är de ganska jobbigt. Men jag ska ju som sagt trappa ner till 6 timmar per natt. Vi märker nog snart om jag blir piggare eller inte men just nu känns de ganksa omöjligt. Slutar jobba om 25 minuter, sweeeeeeet!! 

Hem.duscha.äta.sova.

Nu kallar plikten.

Ciao Ciao!! 

work work..

Sitter på jobbet och har en lite mini rast. sköönt.

En ny vecka nya möjligheter?

Jadu ny vecka är de, men jag vet inte hur de är med nya möjligheter. Dem finns väl där bara de att man inte ser dem.  Ska snart dra iväg till ... hmm ja vart ska jag ? hem? skolan? jobbet? jadu den frågan har jag också ställt mig men jag tror de lutar åt att tjäna in lite pengar. Tänker  inte riktigt än avslöja vad jag jobbar med. Men dem flesta vet ju redan de kan ju inte ha undgått dem närmsta.

Nae nu ska jag dra vidare med buss, tåg, taxi eller kör jag helt enkelt min egna bil? ...

Ciao Ciao!

Hur många timmar ska man egentligen sova ?

jaa hur många timmar per natt ska man egentligen sova ? många säger åtta. Men jag har även hört att de är så länge man ska sova när man pluggar och är yngre och så vidare, och att man även så tidigt ska börja sova mindre och mindre för att orka mera. Är de verkligen så? hmm. Nått jag ska ta reda på i alla fall. I natt får vi börja med 6 timmar då jag i vanliga fall sover 6-8 timmar. Men har även hört att man inte ska sova mindre än 6 timmar, hmm. Bara för de ska jag stanna på 6 timmar i en vecka nu då och se om jag orkar med att leva mitt "liv" då.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med Mr Baby eller var de Miss Lady?!

Ciao Ciao!

Lockigt hår idag och igår, mee like!


My own Shittalker

Här ska ni få en länk till min lilla Miss M, www.shittalker.blogg.se

Is he hot or what?!


En tankeställare!

Sitter just nu och lyssnar på John Mayer. Älskar hans röst, just love it! Som säkert alla redan vet så är de ju the loooveday to day, och är man nybliven singel så kanske man inte har de så super kul! men jag brukar aldrig fira den här dagen ändå. På loveday brukar jag ägna åt att tänka över mitt liv. Plus att jag tänker mkt på Den. Den är ingen person men kunde ha vart det. 14 feb är den ända dagen jag låter mig tänka på Den en längre stund.

Sitter även och tänker tillbaka på ett samtal jag hade men en person i fredags om känslor och personligheter. Den här personen kan läsa personligheter genom att bara titta en i ögonen och prata med en i bara några minuter. De här skrämde mig lika mkt som de fascinerade mig sjukt mkt. Inga hemligheter där inte.

Nu blir de snart duschen känner mig inte så fresh för tillfället och måste göra min dagliga ansiksmask.

Ciao Ciao!

New Life for me...

Japp då skulle man börja blogga då och se om man blir lika "känd" som kissie och alla dem dära men njaa tror inte jag blir de intresserar mig inte eller gör de kanske de ?! ajja tänkte mest använda bloggen för att skriva av mig lite är inne i en period i mitt liv som de händer mkt i eller enligt mig händer de mkt då jag egentligen har ett ganska tråkigt liv.

Frågan är ju vad man ska bli för bloggare, elak som dissar allt och alla som har för mkt att säga eller varför inte bli en "fjortisbloggare", jag har då inget emot fjortisbloggare. Tvärtom dem roar mig, läser gärna deras bloggar då dem faktiskt av någon anledning kan vara väldigt intressanta.

De här var då mitt första inlägg kanske de sista vem vet.

Ciao Ciao!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0