Gömmer mig bakom skuggan


Har låst dörren


Ibland känner man attt man bara vill ligga i sin säng och aldrig mer gå upp ifrån den. Så känner jag lite idag. De regnar och de tycker jag är väldigt skönt nu för de behöver man inte känna att man slösar bort en hel dag inne.

Jag sitter här med alla katter och bara sitter gör faktiskt inget. Eller nu sitter jag vid datan men de tycker jag nästan kan räknas in som INGET. Har packat min väska för ska åka ner till Magnus imorgon. Men just nu känns de som att jag bara vill ligga och gråta och så ttror jag alla känner ibland. Man måste få släppa ut sina känslor. Fast de känns som att man inte har några känslor utan man känner sig helt kall i ena stunden. Hmm. Kanske bara jag som är sån.

Jag vill åka iväg. Till nått nytt. Bara upptäcka ett nytt ställe.

Ibland önska man också att när man hade dem här lite svåra tiderna att de fanns någon som stälde upp och fanns där fören, prata med än när man behövde det. Tror att alla människor behöver någon "sån" person.


:-S

De är väldigt ensamt här. Och jag vill inte vara ensam.


Stina och jag vi är goda vänner fast en mycket olika....


Japp de är ju bara att försöka ta nya tag idag. Har idag vart på banken, botorget och arbetsförmedligen och kopierat lite papper. Men inte så kul när man kommer hem och inser att man glömde typ hälften av papprena. hmm.

 Ligger här i sängen med lilla Stina just nu och bara myser. Senare hade jag, Sara och hennes boyfriend tänkt dra till maxi och media markt och lämna in Saras dammsugare som strejkar.

Frågan är ju om man kommer stanna i Norrköping i helgen eller åka till Skåna!?!?!?!!

hbjkgvvvgyj / StinaSom sagt...

 


Idag låter ni mig vara...


Jag börjar helt ärligt att tröttna på mina mardrömmar. Samma dröm dyker upp varje natt. Men jag tänker inte skriva ut min dröm här för jag tänker inte bli hånad för den som jag vart innan. Hmm. Bäst att hålla sånt för sig själv tydligen.

Så idag blir de bara att ligga i sängen mår inte alls bra och vill inte göra nått.


Kattmynta till frukost?!


Åt jag kattmynta till frukost eller? idag har alla katter vart på mig. Börja med att Stina väckte mig i morse med att pussa och krafsa på min data. Hmm inte okej! sen kom Norris och ville ha lite kärlek. Sen bjöd jag Elsy på te OCH hon kom. Ja jag är lite i chock. Sen så är Stina på mig igen. Hmm. Och nu ligger Tess och myser med mig. Och Stina men hon ligger på min rygg och snurrar.

s


Godmorgon...


Jo kom att tänka på den där "pulverdieten" som jag skulle testa. Hmm jag undrar vad som hände med den?!?! Tror jag glömde bort den redan första dagen och smälde i mig en pizza haha. Men så kan de gå. Av vad jag kan läsa i dem andra bloggarna så klara inte dem så långt heller.

 


Choklad TJUVEN Stina Lee


Efter lite klagomål


Efter lite klagomål så kanske jag ska ta och skriva ett inlägg. I alla fall händer inte så mkt just nu. Idag har jag tvättat, druckit 20 LITER te och sökt 120 000 JOBB. FUN!

Sitter och suger lite på en chokladbit och känner mig tjock. Tee ja mera te får de bli.

   

No Suckers

Godmorgon goooooooooooooooomorgon !!

Jaaa men jag har vart vaken ett tag och myst lite med Magnus. haha

Idag har jag och Sara sommarfest hos oss, så dem som tycker de låter KUL är inte välkomna! Suckers

NAe om man skulle storstäda så att man slipper skämas över sitt hem, NOT. Kommer aldrig skämmas över mitt hem. De är ju jag och Sara som bor här liksom.

Godmorgon!


Kan man bli mer galen? NEj förmodligen inte. Bli väckt klockan kvart i 7 på morgonen är inte alls kul när man ställt klockan på 9. Du vet VEM du är!!!!! Mupp<3

Ialla fall jag kunde inte somna om så gick upp och titta på one tree hill. Älskar den serien. Idag bär de av hem igen. Men de har vart skönt att bo hos mamma ett tag och andas frisk luft. Plus att idag kommer Magnus hem till mig. Hehe.


Galet Problem

ÅÅÅÅÅh blir galen för jag känner mig GALET ofresh! inte alls kul men grejen är att jag försöker att inte duscha mitt hår pga att de faktiskt vart så tort efter att jag gick över till blont. Men jag hade tänkt duscha det idag men vetifan asså jag vill ju verkligen att de ska bli som de var innan MEEEEN samtidigt känner jag mig så grymt äcklig med mitt hår nu MEEEN håret är inte ens fettigt. PROBLEM! JA! vill ju att de ska bli vettigt så att jag vet att de inte är tort längre!

SKJUT MIG!

 


Blommor till tusen

Jag bara älskar höra kaffebryggaren på morgonen!! så är de bara. Och sen o bakgrunden höra fåglarna kvittra, mmmmmmm. De tycker vi om. har precis vattnat mammas KÄRA blommor nu så att dem inte dör. För de våre ju så synd. TUSEN blommor!

I alla fall blir en lugn dag idag också orkar fan inte göra nått med tanke på att jag hade feber igår såå borde jag heller inte göra nått. Synd när de är så fint väder.

 


Som vanligt en Mardröm


Hejhopp

Som alla andra nätter den senaste veckan så drömde jag en mardröm. Och som vanligt är de väldigt svårt att somna om. Blir ju galen.

Men idag vet jag inte vad som hittas på! Blir att åka hem och tvätta kläder och städa lite för min Magnus kommer imorgon. MEN nu blir de frukost är döö hungriig och brosan sover som vanligt fortfarande!


MarDröm

                                                 

Lyssnar på Musik! Och JA jag vet att de är nakna tjejer bakom mig!


  


 


Vi måste BÄTTRA oss


Jag har tänkt på på de här med att anpassa sig efter andra människor. Själv anser jag att jag faktiskt gör allt för att kunna anpassa mig efter andra men visst säger jag ifrån ibland också. Ibland måste man ju tänka på sig själv. Men man blir ganska trött på människor som aldrig kan eller ens försöker anpassa sig efter andra människor och som bara antar att den andra människan ska anpassa sig. Lite jobbigt? JA!

Faktiskt värt att tänka på så att man kan bättra sig, i alla fall känner jag så!


Horoskop

Oxen

21/4-21/5

Månen skänker onsdagen lite extra glans. Mest handlar det om nöjen och äventyr.
 Risk för svartsjuka

 


Tönt=Josefine Johansson


Hejhopp gummiSn*pp!

Sitter nere i min brors rum just nu och väntar på att segot ska vakna. Hur fan kan man sova så mkt. Vi gick och la oss samtidigt och ändå har jag vart uppe och sprungit i fleeeeeeeera timmar. Vart en promis med jojo så här på morgonen/förmiddagen. Blåset lite ute så de var skönt men fortfarande varmt så de fick bli en runda i "åbyskogarna". NAe nu behöver vi få upp energin igen så nu ska jag äta och hoppa i Jimmys säng!!

 

                                           <3 

 

Haha vilken TÖNT jag är!!


Hunkig ^^


Hehe Min lilla Magnyyyyyyyyyyyyyyyys är då lite hunkig i såna "lumpenkläder"  <3

 


Batterfield eller vad de nu hette


Nu sitter jag hemma hos mamma igen! skönt på ett sätt att få komma i från stan lite faktiskt.

Ska nog Fan sova snart börjar bli lite trötter. Men försöker lära mig ett spel som heter Battlefield 2, hmm. Min bror vill tydligen köra emot mig meen de får vi allt se. Just nu känns de ganska omöjligt då jag inte ens fattar hur man ska röra på gubben?!?!?!

 


Nu drar jag igen


Gokväller!

Kom precis hem från mamsen och håller på och packar för fullt för jag ska ut igen för att hålla min bror sällskap. Och för att ta hand om lilla Jojsan.

Vart en lång promis med henne as SKÖNT! Men svettigt och varmt.

 


korta eller långa ??

Godförmiddag!

Idag verkar de som att de inte alls blir samma värme som alla andra dagar. Så frågan är ska man dra på sig långa leggings eller korta? hmm.

Idag blir de i alla fall försäkringskassan för att hämta ut lite papper och skit. Sen blir de att dra vidare hem till mamma och umgås men brosan!

 


Horoskop

Oxen

 

Kärlek: Knepig sommarvecka, du är missnöjd men det blir betydligt ljusare lagom till helgen.

Pengar: Du gör flera fina affärer under veckan. Lagom till helgen får du ett mindre smart förslag.

Turdag: Onsdagen blir precis som du vill ha den.

 


"PulverDiet"


Hejhopp, sitter här i värmen med min fläkt. Men jag måste allt vara lite konstigt för jag sitter och dricker tee fast jag svettas som en gris ?!?!?!? vad är dettta liksom är de normalt? ajja gott är de i alla fall.

Jag som alla andra bloggare läser ju andra bloggar också, ja dem "stora". I alla fall jag har märkt att många av dem börjat med nått som heter pulver diet eller vad man nu ska kalla de. SÅÅÅÅÅÅÅ nu tänkte jag såhär, eftersom jag har sånt där pulver i påse hemma här så ska jag också testa det meeeeen bara i en vecka haha bara för att se hur dem klarar de. Kommer jag ha någon energi till att göra nått? kommer jag gå hungrig? och den största frågan kommer jag gå ner i vikt? för de är väl de som är meningen med "pulverdiet"? eller är jag ute och cyklar som vanligt?!

AJja  nog med de här nu ska jag slänga in en bild och sen dammsuga.

Cia Ciao!

 Jag lovar tusen år sen var de


Japp de var de faktiskt men nu sitter jag här igen framför datan efter en "internetkrasch". Ja vad ska jag säga de har inte alls hänt mkt sen internet försvann, typ bara en middag med flickorna igår. Trevligt var de i alla fall och Carro & Jag vann stort över Sara & Mickis i "tucka". Hehe.

Kan ju berätta att lägenheten är färdig nu! VI SLIPPER ASSÅ ALLA HANTVERKARE!! äntligen

 


RSS 2.0