Löshår, Jatack

Japp ni har jag köpt mitt hår! Har sytt hela kvällen men guu så nöjd jag vart. Kul att ha nått man kan variera med lite när man känner för att fixa sig lite extra.

Före


Efter

 


Yolanda Be Cool - We No Speak Americano


Horoskop 23 juni - 7 juli


Oxen 21/4-21/5

Fina veckor för nöjen, resor, äventyr, dans och sommarglädje. Du släpper loss och njuter av friheten så mycket du kan. Gott om energi har du dessutom så måste du jobba är det inget problem, du orkar ändå ha riktigt roligt när du är ledig. Det enda som inte vill fungera är kärlekslivet.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 4
tur/pengar 4


Upp med Tuppen


Uppe med tuppen idag, myysigt! NAaE för håller på och väntar in en målare som ska fixa i våran lägenhet! Han har sagt att han ska komma idag runt 7-8 hmm får se hur de blir med det.

Jag är i alla fall DÖtrött!


Övningskört


Japp idag har jag övningskört med mamsen. Gick skit bra enligt mig men vill ni veta säkert fråga min mamma. Lyckades växla till trean utan problem. Hihi. Sen vart de lite mys med glass och sen city cross för att inhandla lite FOOD. Mums. Idag har jag även tvättat ALLA mina kläder så nu är man ren och fresh HOST.

Äntligen! idag valde jag tapeter åt mig och Sara jag hoppas Sara blir nöjd nu och hon inte hatar den ROSA färgen jag valde till hennes rum. Hehe.


Söker jobb


Gud vad de känns konstigt att vara hemma helt själv. Eller jag har ju katterna men ändå. Skönt att vara själv på ett sätt men man hinner ju tänka så jäkla mkt när man är själv och de är ju inte alltid positivt.

Just nu är jag så tråkigt så att jag håller på och söker jobb. Wiiihuuu! men de är ju ett måste faktiskt.


Kvälls vackert i skåne

 
 


Borta bra men hemma BÄST


Jaaaaaaaa nu är jag hemma. Ligger i sängen och myser lite med Norris som ligger under täcket. Tess och Lady busar under sängen men vetifan vart Elsy tagit vägen. Men skönt att vara hemma men kom hem till ett rum som jag vetifan vad som hänt här inne. Sängen var nästan mitt i rummet och trasig tavla på golvet och en data på sängen uppochner som jag vad jag kan minnas lämnat på skrivbordet haha är de katterna??

Men gud vad ska jag hitta på idag ? har ju typ inte sovit nått i natt så kanske bara ska slappa ? se lite på film? jaa så får de nog bli. Ska lägga upp lite bilder som jag tagit i veckan men de får bli lite senare är SÅÅ trött.


minneskonsert och kalas och bio

japp igår var en lång dag släkt till magnus kom och fira honom för han fyller nämligen 20 är idag, GRATTIS på han <3 sen vart de bio A-team tror jag filmen hette?! bra var den i alla fall men segt att ystads biograf SUGER! Vart en "paus"mitt i filmen! sen vart de även minneskonsert för Casper en kille som magnus kände, sorglig historia. Sitter i alla fall på tåget hem nu, sorgligt de också då jag kommer sakna magnus <3

Ystabilträff

ja de är sant just nu sitter jag i ystad i en kall bil och de bara blåser men är de bilträff så är de men jag låter grabbarna ha sitt lilla roliga. Jag hade mitt lilla roliga när jag råka köra upp dörren på magnus kompis alexs bil haha en liten repa men just därför sitter jag i bilen, vill ju inte skada någon mer haha. I alla fall dö tråkigt hmm har ju tyvärr aldrig haft intresset för bilar. Ajja jag försöker i alla fall!

"waaaxat" bil


Jaa de är sant jag har "waaaxat" en bil idag! Magnus lilla tantbil ville bli fin i pälsen så de vart lite waxning kom Joe och jag fram till. Kung på waxning asså såå om ni behöver hjälp säg till HOST.


Smörgostårta


hejhopp. idag gick man nästan upp tillsammans med tuppen. Vart ju tvungen att börja med smörgostårtan som magnus ska ha på sin "födelsedagsfest" imorgon. Ska bli gott med lite tårta. hehe. Någon som vill smaka? 


Tillit?

har tänkt mycket på de här med tillit, de är väldig svårt att få tillit till nått/någon och oftast när de händer så missbrukar dem de eller så visar de sig kanske att man egentligen inte skulle eller ska lita på "den" personen! sånt tror jag nog alla har vart med om eller kommer vara med om och ändå lär vi oss aldrig. Lustig! man vill men de går bara inte för man vet att man inte borde. ska den/det då bevisa att man kan lita på dem ? Ne de går nog inte att bevisa, eller? jag tror mest att de handlar om respekt!

DUM!

                                      

Okeeej ?!?!?!


Hejhopp gummisnopp! Sitter hemma hos magnus nu kom hit SENT igår. Blåser som fan här nere, USCH! Håret står ju att alla håll. Men vad ska vi hitta på idag då? ingen anning! Magnus tjatar bara om sina däck till bilden, han ska tydligen fylla i någon text på dem. Hmm. I don´t care!

I alla fall kom gärna med ideer om vad man ska hitta på idag! 


Grattis brorsan på studenten!


Idag tar min tvillingbror studenten! så idag blir de studentfest hemma hos mamma men först som sagt kolla på utspringet. Extra kul är de ju eftersom de är på min gamla skola som han går på.

Just nu sitter jag med hårfärg i skallen, hunnit med att färga Saras hår också. Man hinner med mkt under tidiga mornar meeen vi har ändå lite bråttom. Jimmy springer ju ut kl halv 2. Ojoj men så ska de vara stress stress.


Horoskop 10-22 Juni


Oxen 21/4-21/5

Du är inte rädd för att ta i. Tvärtom, du känner att det är viktigt att åstadkomma något, att lägga manken till och göra en skillnad. Du ser dig om efter vad du vill förändra och sedan sätter du fart. Det här är fina veckor för att flytta, byta jobb, testa en ny idrott, bli av med en ovana.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 5


Tacos, JaTack!


Japp idag blir de tacos med lilla Sara. Ska blir gott, var as länge sen jag käka det.

Imorgon tar ju min bror studenten, spännande och ska bli kul att kolla på min gamla skolas utspring. Så upp tidigt för mig och Sara som ska färga håret och göra oss vackra. Har också shoppat ett skit läckert nagellack som jag ska ha i morgon. BLÅTT.

 



Två nya Bebisar


Hejhopp, igår låg jag så gotts som däckad hela dagen men idag  är jag nästan 100% igen bara de att jag svettas som en gris. Haha.

Igår kom de två nya katter till oss men de är bara en av dem som ska vara kvar. Norris nya ägare kommer på fredag och hämtar honom medans lilla Tess får stanna några månader.


Lilla Tess

och Norris som inte alls var lika pigg på att vara med på bild.


Lite sjuk


ojoj idag är de synd om Josefine! Har så ont i skallen så jag kan inte ens tänka, inte för att jag annars brukar kunna göra de men ändå. Så blir inte mkt blogga inte för att de brukar bli de annars men man måste ju faktiskt ha lust. I alla fall har faktiskt gjort INGETING idag, WOW! Bara umgåts med Sara och min mobil. Imorgon blir de att hänga med mamma och brosan till sjukhuset och efter det blir de att övningsköra(äntligen).

Men nu ska jag koka lite mer Teé så att jag senare kissar på mig och så ska jag nog kanske POPa lite POPcorn. Men bara kanske!

 
 
 


All Kärlek till min Bebis<3


Som vanligt är jag korkad och tror att någon uppskattar att man håller sig vaken för deras skull bara för att jag vet inte varför! I alla fall skitsamma, nu är jag så övertrött så att jag ändå inte kan somna så kan lika bra sitta och skriva lite på datan fast jag typ inte ser nått.

Muntrar upp mig själv med lite bilder på min bebis<3

 
Oj hur hamna hon i reklam-påsen?!

 
Var kul ända tilsl Sara skulle slänga reklam-påsen.

 
Men bebiis tog sig ur "helt" på egen tass!


Nu drar jag på Stan med Brosan!

 



Student-shoppa


Idag ska jag gå med min bror på stan, ska hjälpa han med att hitta kläder till studenten som han har den 10 Juni. Grattis till han. Får se vad vi kan hitta till han. Hoppas verkligen vi gör de annars blir de problem.

Nae nu ska jag träna och sen duscha innan brosan kommer, Ciao Ciao!


Grattis SVERGIE

Japp idag säger vi Grattis till SVERGIE och alla Svenskar!! 




Drama alla älskar vi drama, eller ?


Japp de kan man lugnt säga att de vart igår. Hade precis myst ner mig i sängen och låg o smsa med Magnus<3 japp då hör man lite skrik i bakgrunden men mer tänker jag inte på det pga att de är stundentvecka och de skriks kanska mkt här då. Ajja PLING på dörren och hör grannen skrika att han blivit knivhuggen, ojoj panik fick både jag och Sara. Va fan vågar vi öppna dörren? klart vi gör de och springer till undsättning och de är står en galen "brud" och gråter och skriker och våran granne är då lika upp riven han. Men de bråkar och har sig så Sara ringer polisen.

Ja sen tog polisen hand om allt, men gud så läskigt de är när sånt händer. Ruskigt vad "bruden" var stark i nävarna har fortfarande ont i armarna efter att hon tog tag i mig. hmm. 

  


Vad händer ikväll då?


Nepp jag kommer nog aldrig vänja mig vid att vara blond, blir rädd varje gång jag ser mig själv i spegeln och vill direkt köpa en mörkhårfärg! Men nej nu har jag fan blivit blond, då ska jag också vara de ett tag.

Vad tycker ni?

 
 


Träna nurå

Eftersom jag bara klagar så ska jag fanimig träna nu så jag blir av med överskotts energin plus att man kanske kan bli smal på kupen haha.
 

 


Landet


vet inte vad de är med mig, jag vill inte vara hemma men jag vill samtidigt inte gå någonstans! Och de är super fint väder men jag vill inte ut. eller jo ut vill jag men UT på landet vill jag inte i jävla fitt stan. Saknar landet nått otroligt. Fast de är super varmt där så kan man ändå få en frisk fläckt. I stan står de bara stilla och de bara steker när man går på gatan. Jag är inte alls van vid att tillbringa min sommar mitt inne i stan. Tänk dig att åka till en sjö där ingen annan är bara JAAG så jäkla skönt bara slänga av sig kläderna, bada näck!

Nae sommaren ska man inte tillbringa i stan, så är de bara!


GodNatt


Åååh jag vet att jag blivit döö dålig på att blogga men va faan de är ju så fint väder ute plus att jag tappat lusten att sitta vid datan då OCH så har jag ändå inget att göra! hmm. Idag var i alla fall några från 9liv hemma hos oss och kolla hur vi "bor", jag och sara ska i alla fall bli fosterföräldrar ett tag hehe så då får vi tre bebisar här hemma. Kanske kommer bebisen i helgen vem vet. Spännande i alla fall med en till katt.

Jag är i alla fall blond nu som ni kanske märkt ni ska få en bild nu men varnar för att jag inget smink har på mig på bilden!

 


Blondiiee

Vetifan om jag ska vara så här blond eller om jag ska mörka de lite haha?? Tror nog att jag kommer mörka de till mörkblond/ljusbrun!

 
 


RSS 2.0