Vågar jag ?


Ska jag verkligen våga mig ner till Hårvårdsbaren och köpa färg så att jag kan bli "blond" (tänkte mig mer blond, mörkblond) MEN vågar jag ? guud gå från rött till blondt, är man dumihuvudet då? haha. Känns nästan som de.

Ialla fall väntar på att Carro och Ior ska dyka upp så ska vi sen knalla ner och köpa skiten till håret!


Är jag brunett eller ?


Ja de kan man ju undra eller är jag fortfarande rödhårig eller är jag kanske på väg o bli blond? vad tror ni? helt ärligt så vet jag inte själv vad de är på väg och bli för hårfärg. Men ska i alla fall köpa blekning och sen en hårfärg jag vill ha. Hehe spännande asså.

Hoppas också på att få träffa Carro och lilla Ior som säkert inte är så liten längre men de är typ tusen år sen jag träffa dem så hoppas verkligen att hon kommer förbi idag. Men som vanligt STÖRT omöjligt att få tag på människan HAHA, en del saker förändras aldrig. Skönt. 

 

 


Horoskop 26 maj - 9 juni


Oxen 21/4-21/5

Nöjen och äventyr lockar. Du vill ha roligt, träffa folk, knyta nya kontakter och upptäcka nya saker. Vardagen roar dig inte alls och du undviker gamla vanor så gott du kan. Nytt och spännande skall det vara för att fånga ditt intresse. Din charm öppnar dessutom nya dörrar för dig.

kärlek/sex:  4
kul/nöjen: 5
tur/pengar: 4


Usccccccch!!


Jag ingen bra morgon!! Dumma hantverkare som ringer och väcker mig.


Min KILLE haha <3

 

 



säger bara ÄCKLIGT!!


Jaa jag lever men de känns som att jag vart död! Jobba ju som som sagt på NHS(Norrköping Horse Show) i stallarna och tydligen så hade dem glömt fixa personal till de internationella stallen där alla typ "BRA" hästar står(måste lägga till att alla hästar är bra). Men i alla fall så fick vi( Mickis, Sara och jag) ta på oss de jobbet att vakta de stallet. Hmm ÄCKLIGT säger jag bara de bara kryper i hela kroppen på mig efter alla kryp. Vi fick ju sova i en äckel barack fylld med djur. Men överlevde!

Idag har även jag och Sara vart och handlat mat så nu är KYLEN fylld med mat, mums. Hehe KESO KESO.

Usch!!
 
 


NHS


GodMorgon på er Allihopa här sitter jag hemma hos mamma och vilar upp mig och dricker teè. Blir väl en liten fika med brosan innan jag drar tillbaka till NHS. Men jadu natten, väldigt trevligt att sova bland en massa spindlar och äckeldjur. Plus en Sara som pratar med sig själv i sömnen och drömmer och konstiga skåningar som inte kommer med sin häst. Haha.

Nu ska jag döda ett kryp som satt sig på datan, usch!


back on track


Japp de kan man lugnt säga att jag är. Nu är de bara fylla kylen som är kvar annars är de kanon. Plus att nu är man nyduschad och fräsch, bara pyssla lite här hemma sen är jag redo för NHS (Norrköping Horse Show) en rostig engelska men de ska väl gå. Vi är ju ändå 3 stycken som ska jobba så de den ena inte kan, kan säkert den andre. 

Nae dags att klä på sig, tror inte ni vill se mig naken ändå !

 

Självklart är de en ansiktsmask jag har i fejjan!!


"Bloggpaus"


Ursäktar för att jag tog en liten "bloggpaus" så här utan att säga till haha men Magnus kom ju hit i Måndags morse så skyll på han. Men nu är jag tillbaka igen eller blir inte så mkt bloggande nu heller för ikväll nu ska jag jobba på Norrköping Horse Show och även hela dagen imorgon.

Men som sagt Magnus var ju här så har myst med honom hela veckan. Vi var och fika hemma hos mamsen och även shoppat lite här inne i stan och ingelsta. Lagerhaus vart ju en favorit hos Magnus haha. Sen var vi även på Bio och såg på "Prince of Persia" men snyggingen Jake Gyllenhaal, Mums. Såklart vart de ju även att se påp melodifestivalen men va FAN gå och döö istället så grymt sur för att Anna inte gick vidare och var värd att få vara med i FINALEN! 

Ajja nu ska jag nog plocka undan lite och städa. Ska även se till att fräscha till mig med en dusch!

 
Behövs de verkligen en mask i min närhet ?!?! 

 
Japp snygga är vi i alla fall!

 
Seriöst visst är vi snygga ?! haha


Slänger även in dagens Horoskop när jag ändå håller på. 


Oxen

21/4-21/5

Gott om nöjen och gott om romantiska möjligheter.
 Dessutom ändrar du några av dina sommarplaner.

 







COLA och GODIIIS!!


Vad ska ni hitta på idag då gott folk? För mig blir de att dra till affären snart med jojjsan och köpa lite COLA och GODIS och mysa ner mig i soffan och se på film och tyckte lite så där lagom synd om mig själv bara för att jag är just de SJÄLV! men de funkar.

Funderar även på att städa mitt rum men de får nog bli imorgon fan orkar inte nu. Eller kanske får ett ryk i natt, nae COLA och GODIS sa jag juuuu!!!


BildBOMB


Lite bilder från igår måste jag ju bjuda på också tyvärr vart de ingen på själva grillningen då jag lämna mobilen inne.


De självklara bilderna från min cam tar vi först.

 
 
 

Nu en toa-bild SÅklart!
 

Blir även en bild på en av barerna inne på otten!



Drama


"Godmorgon" fast jag har vart vaken ett tag nu. Men igår förenstund så var min oro borta men nu är den tillbaka. FAN.

I alla fall de var väl en trevlig kväll igår?! ja de tycker jag. Lite grillat och girlpower är aldrig fel. Kom in på både Hugo och Otten igår. Inte illa iinte illa. Men är de helgen innan löning så är de inte många som är ute då. Men så pass mkt så att vi fick lite Drama i alla fall. Hehe.

Nae nu ska jag ta nått att äta bjuder på lite bilder sen efter de. Ciao Ciao!


Jojjo och jag vi är bästa vänner fast en mkt olika.


Klart att Jojjo och jag ska matcha varandra ikväll! 

 




Ingen sprit


alla har faan PMS idag vad är de som är feel??? får jag inte vara oroad och ledsen eller ?? tydligen inte. Om jag kunde så skulle jag supa skallen av mig men sånt gör inte jag! ( sen har jag ingen sprit )


Dusch, sen sova bort allt dåligt!


 


Lägger mig ner en stund


Är de konstigt om man ger upp när man bara får motgångar? har aldrig haft medvind och kommer förmodligen aldrig att få heller de är väl bara att acceptera att man får leva med motgångar och att ge upp. För man orkar liksom inte i längden att ställa sig upp om o om igen. Tyvärr är de sanningen. Jag har kämpat i hela mitt liv med att få de jag vill ha och klara de jag vill men finns de ingen som hjälper eller stöttar en så känns de så meningslöst fast egentligen är de ju inte det eftersom man gör det för sin egen skull. Men men jag orkar i alla fall inte mer så kan lika bra stanna här nere i botten! TRÖÖÖÖTT!

 





Horoskop

Oxen



21/4-21/5

Fredagen blir flirtig, romantisk och rolig.
Det ser ljust ut med gott om nöjen, ömhet och glädje.

 


Bullkalas


Hejhopp håller på och tvättar kläder idag, hade ganska mkt tvätt efter mina dagar hos Magnus. Btw Saknar dig! Ialla fall idag blir de ju som sagt bullkalas i Olaiparken eller vad fan de heter. Med saft så klart! Fast jag tycker att vädret svänger lite hit och dit hmm men så länge de är varmt så är jag faktiskt nöjd.

Nae ut i solen med er nuuu !!!


Halvars


ÅÅÅh vilken härlig dag de varit. Bakat bullar men tyvärr inget bullkalas men de blir de i morgon! Just nu rapar jag bara en massa jäst, varför ska bulldegen vara så god fööör???

Sen efter bullbaket vart de att dra tilll halvars idag igen JAG VET TJOCK men va fan de är ju såå gooott med glass i den här värmen. Så har myst riktigt mkt med Mickis och Sara idag!

 


Svettas som en gris om nu grisar kan svettas?!


JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR !!

Har vart hos försäkringskassan och snackat sen har jag vart och handlat på Netto OCH vilken röring affär asså. Usch. I alla falll har handlat så att vi kan baka bullar. Hehe Mums. Så alla som vill är bjuda på BULLkalas i Olaiparken hehe vi litar på att du kommer nu Mickis!

 


Horoskop

Oxen



21/4-21/5

Andras bekymmer krockar med sakerna som du vill göra på ett sätt som irriterar och försenar dig.




Hoppar ut


OJOJ igår funka inte interner på kvällen så jag och Sara drog till Halvars och åt glass. MUMS. Sen efter de tänkte vi att vi skulle kolla in Netto men va faan de var ju stängt. Så idag ska vi dit. Ska även ta en tur till försäkringskassan. Måste även maila Proffice och se om han hittat mina läkarintyg!! OM INTE så ligger jag jävligt dåligt till och hoppar ut genom fönstret.

Nae nu ska jag fixa mig lite så att man kan börja göra lite saker.




Nu börjar vi igen


Jahopp tänkte att de är dags att ta upp min träning igen då jag nu har latat mig i 1 HEL vecka. INTE alls bra. Känner ju hur fet man blivit haha.

De är ju så härligt med lite regn och åska men FY fan vilken huvudvärk jag får av de. Jaja fy vad jag klagar men så är det. Men ska ändå palla mig till att träna för så här kan vi inte ha det. Jag har även hört ryktet om att de ska grillas hemma hos mig på fredag hmm med jordgubbar och lite champange hmm. Grilla gooooooooott, jordgubbar MUMS. I alla fall de har jag hört ett rykte om. Även rykte om Hugo men man vet ju aldrig!


Horoskop

Oxen



21/4-21/5

Ditt humör är inte så soligt trots att onsdagen egentligen blir mycket trevlig.
 Småsaker stör dig nu.




SÖKA en massa jobb


GoMORGON! vart vaken ett tag för först ringde han som ska laga våran diskmaskin och sen Magnus men de var ingen i luren då så fatta inte varför hmm. Knasigt. Saknar i alla fall dig!

Idag då? vad händer idag? jadu bara en massa tråkigt vuxen skit. Men så är de ibland. Måste fixa med Kassan och ringa proffice. OCH SÖKA EN MASSA JOBB. Kanske dags att äta frukost så att jag pallar med såna tråkiga saker.


Horoskop



Oxen

21/4-21/5

Tisdagen domineras av vänskap och gemensamma intressen.
 Trevlig dag, särskilt med en tidig kväll



Tyvärr så stämmer de inte riktigt haha men så kan de vara ibland. GODNATTIII !


Galen HUND

Har just nu en galen hund hemma hos mig. Men söt är hon eller vad tycker ni??

OBS. Gammal bild
 


Haatar allt och alla


Haaata allt och alla just nu !!! Pratat med försäkringskassan nu och dem har tydligen inte fått in alla papper än och dem pratar om nått läkarintyg men vah fan de har jag ju redan skickat in eller de skicka jag till proffice som sa att dem skulle skicka de vidare till kassan. Hmmm driver dem med mig eller ??? Blir i alla fall att springa bort till socialkontoret och fråga dem hur jag ska göra för får ju inte kassans pengar fören nästa månad och hyran ska ju betalas nästa vecka. Inte så funny. Håll tummarna på att dem kan hjälpa mig.


Plats 223 i kön


OJOJOJ jag tror jag smäller av, här går man upp och är lagom hurtig och börjar med att ringa försäkringskassan MEEEEEEEEEN vilken jävla KÖ!! Värre än Telia måste jag säga. Plats 223 i kön, de är ju inte klokt men ajja vill man ha pengar så vill man så är de bara.


Ut till Åby


Ska snart dra ut mot Åby och springa förbi mamma och sen vidare till Åby ridskola. Där ska jag på Nhs-möte ( Norrköping Horse Show ). Ska ju jobba i stallarna i år igen, fast egentligen skulle vi inte de men de vart så ändå för att de hade ont om folk.

 

 


Naken och ensam


Jag bara älskar när man är ensam hemma och man går in i duschen, står där så länge man vill och sen bara kliver ut ur badrummet naken och bara själv torkar! är de inte otroligt skönt? Smörja in sig med tusen olika oljor och sen bara springa runt i underkläderna. ÅÅHHja de tycker Josefine om!


Horoskop 12-26 maj


Oxen 21/4-21/5

Tiden vill inte riktigt räcka till under dessa intensiva veckor. Det handlar om nöjen, äventyr, kärlek och sex i en härlig blandning. Det blir din egen planering som avgör det exakta innehållet, men du har vind i seglen oavsett vad du väljer att satsa på. Även affärer går bra.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 5


Tänker på dig <3


SKÄRP dig Josse så här kan vi inte ha de! Nu ska jag blogga så gott jag kan nu när jag är hemma igen. Fast jag saknar redan Magnus och den stackaren som har så ont i sin fot. Tänker på dig!

I alla fall hemma i Norrköping och här lyser SOLEN, trodde minsann att de skulle finnas sol i Skåne också men icke sa nicke där fanns de ingen sol. Här i norpan har minsann sommaren kommit känns de som as varmt när man går ut SÅ härligt. Men man har ju ingen anning om vad man ska ha för kläder på sig när man går ut. Sommar ? vår? hmm. 

Min bebis som myser i solen.

 


Hemåt



jahopp idag är de dags att åka hemåt! bloggar mer hemma och får ursäkta för att jag inte bloggat så mkt.


Borrby Strand


Sitter här och de har blivit för mkt prat om bilar och de kommer förmodligen bli ännu mer , ojojoj. Men ska lägga upp en bild på en strand  som finns här som jag och Magnus var på.

 


Rött VS Blond


Hejhopp gummisnopp! Mitt hår ser förjävligt ut kan någon skicka hit en frisör åt mig eller? ÅHJA de behövs verkligen kan jag säga. Men inget jag kan gör nått åt nu är väl bara att leva med de. Vad tycker ni ska jag dissa rötth¨r och bli blond i sommar?


Hos M*****!


Hejsan Allihopa! JA jag lever jag är inte död, men jag kan ju inte sitta vid bloggen hela tiden. Eller? Är ju som sagt hos Magnus nu som ni säkert listat ut förlänge sen. Har inte så mkt tid till att blogga eller jo de har jag väl men jag pallar inte haha LAT! Men får se om ni hör nått av mig senare , Ciao Ciao!


ONSDAG


Gomorgon Gomorgon lalala Japp idag är  de ONSDAG!! Den dagen är väntad ska jag säga. Mitt tåg går 20:40 från Norrköping C så de är bara komma och vinka av mig dem som vill. Hehe. Vet ju att Norrköping kommer att sakna mig, men jag lovar ska inte vara borta för länge kommer snart hem!

Funderar på att fråga Sara om vi ska ta en mysig frukost ihop, FÖR de är ju mysigt!

Ciao Ciao!


Veckans Babe v.19

Sara får bli veckans Babe, hehe nu blir hon nog glad! Men visst är hon läcker killar? men tyvärr så har hon boyfriend men ge inte upp.

 


Blekfis

Är man inte ruskigt snygg när man har ansiktsmask på sig ? vet att ni gillart, erkänn nu!

you know you want me!  Blekfis men de ska de bli ändring på.

  

 


ACO - brun utan sol body lotion vart de


 


Segare än segast


Så nu har jag tränat tog de lugnt idag med och körde typ bara en 30 min. Känt mig super seg de senaste dagarna men man kan ju inte vara på top jämt tyvärr. Sorry att jag vart seg när jag bloggat men va fan jag vill bara att dagarna ska gå så att de kan bli Onsdag(imorgon). Tiden ska ju gå så sakta när man väntar på något.

Nae men nu ska jag springa genom duschen och hoppas på att jag blir ren. Sen ska jag testa min nya brun-utan-sol som jag köpte idag.





okidoki nu kör viii !!

 


Horoskop


Oxen

21/4-21/5

Tisdagen blir livlig trots att du försöker sänka tempot.
 Du känner att du behöver tänka efter lite


Älskar rena kläder


Godmorgon på er töntar! Sitter här med en kopp teé och har vart uppe med tuppen idag. Håller på med tvätten, jag älskar fan att tvätta kläder. De är nästan som att duscha man känner sig super fräsch!! Håller även på att packar lite blir ju att åka till S**** imorgon. Avslöjar när jag är framme vart jag ska eller då har åkt någonstans. Hehe.

Nae nu kom Sara igen nu ska vi fortsätta dricka teè, Ciao Ciao!


Vecko Horoskop

Oxen

 

Kärlek: Det blir ont om romantik och handlar istället mer om gemenskap och kanske släktband.

 

Pengar: En klok tanke ger utdelning och hjälper kanske någon annan också och inte bara din plånbok.

 

Turdag: Torsdagen. Du listar ut något viktigt

  


Hur ska jag göra?



åååh så jobbigt träna bara 15 min är nått så otroligt seg idag och fruktansvärd smärta i halsen har jag inte alls bra de här med tanken på onsdag!!! Åhh ska jag vila eller ska jag träna ?


Slappis


Hejsan allihopa! då ligger jag här i sängen har sett på lite film. Har fan inte hänt mkt idag väntar fortfarande på att de där jäkla hantverkarna ska komma så att vi slipper bo på en byggarbetsplats! men nej nej de kommer aldrig. Hade i alla fall tänkt att träna lite nu så att man får de gjort idag. Har ju vart ganska lat iag känner jag hehe. Men de får man vara ibland!

Snart är de Onsdag och då smäller de hehe. HEMLIGT !!


 


Brun utan sol



Jag är på jakt efter den perfekta brunutansol lotion/kräm/sprej, är de någon som har ett tips på en bra ?


 


Like you


Nu höjer vi volymen till max OCH städar skiten ur lägenheten! Sen blir de tacos med Sara ikväll MUMS. Så måste träna nu innan så att jag kan äta extra mkt <3  Kiss kiss


 


Låt mig bara vara en stund har mkt att tänka på.



                      


Horoskop


Oxen

21/4-21/5

En trevlig dag som passar extra bra för stadsvimmel och finkultur i olika former.
 Du gillar nya intryck

 


Is the shiit

Nu sitter jag här med min kopp GRÖNTteé, då mår jag genast så mkt bättre. GRÖNTteé is the shiiit!  Hur ska jag klara mig utan teé hos Magnus?!?!?!??! får plocka med mig, men då kanske Sara inte blir så glad haha. Får väl klara mig utan för din skull då.

 


Nu hänger jag mig i sängen, sådeså!

                                           

Jahopp


Usch! känner mig grymt deppig idag vet inte varför de måste vara vädret. Jahopp vad händer ikväll då? Nae inget blir att bänka sig framför tvn i min ensamhet. Jippiie! Just nu önska man bara att man hade någon att snacka med, men men man kan inte få allt i världen. Ska lägga mig i sängen ett tag får se om jag orkar träna sen! Kisskiss...


Horoskop 28 april - 11 Maj


Oxen 21/4-21/5

Du hamnar i centrum hela tiden, oavsett hur du själv hade tänkt dig att det skulle bli. Fina veckor alltså för dig som gillar rampljus och uppmärksamhet, lite besvärligare för dig som inte riktigt gillar att synas. Din ekonomi förbättras också även om det kan dröja lite innan du får njuta av extraslantarna.

Kärlek/sex: 3
Kul/nöjen: 5
Tur/pengar: 5


Horoskop


Oxen

21/4-21/5

Lördagen kan bli riktigt romantisk men frågan är om du inte är mer sugen på annat.
Något exotiskt kanske.

 


Blää


Hitta några fler bilder eller fler och fler TVÅ! haha

Mickis med sin goodiebag
 

Och ja en toabild är ett MÅSTE!!
 


BILDER


Mums popcorn som jag sen hitta i hela min säng.
 

Tydligen så kan vi inte stå rakt ?!
 

Josefine gillar att vara i centruuum !!
 

Jomen visst man blir ju tyvärr inte vacker på alla kort
 

Vadå gillar jag och Sara den posen eller ?
 

Gud de ser ju ut som Mickis bara når till mina axlar
 

OMG en bild jag inte är med på !!!


Bara för de måste jag lägga ut en ego bild så att uppmärksamheten är tillbaka på mig.
 

Får se om jag hittar lite fler bilder sen!


Ingen mittbena

Inte alls rolig morgon nu inte, solen lyser inte jag har ont i min arm för att jag ramla igår de bara värker!! buuhuuu. Men fick i alla fall en massa fina saker från Nelly.com igår. Får se om jag pallar ta kort på de sen och lägga ut. Kom faktiskt hem tidigt igår. Runt tolv tror jag att de var, de ni det trodde ni inte om Josefine! Men  jooo de är SANT!

Kul att man vakna upp med kläderna på, eller de var ju bra på sitt sätt men sova i kläder som jag spilt vin och sånt på INTE KUL!


<3 <3



Magnus du är underbar <3


UTgång på INgång


Otten ikväll.. Baby baaaby OOOOOOOOOOOOHH!

 

Jag och Sara !!
 

MICKIIIIS!

 



Inte klar

Då är man nästan fixad kläderna är lite osäkert än så länge men aaah de kommer nog. Man kanske skulle börja dricka lite är tröstig. Eller vad säger ni?

 


Baby Baaaby OOhhh ...


Då har man börjat tagga lite smått till Barbie Girl, haha. Ikväll blir de Otten med flickorna. ENDAST TJEJER. Sara skriker om att hon kommit in i andning 4 i stället för andra andningen, haha går de? Ajja när de gäller Sara är väl inget omöjligt speciellt inte på Fredagar.

DREAMTEAM! baaby baaaby OOOOOOOOOh lalala




Horoskop


Oxen

21/4-21/5

Härlig dag för nöjen, särskilt sådana med en smula andlighet inblandad.
 Lite romantik dessutom

 


Buskiga Ögonbryn


Gomorgon/Goförmidda, först kunde jag inte sova i nattt och sen när jag väl sover så drömmer jag as skumt. De värsta var ändå att mina ögonbryn växte och växte ju mer jag noppra dem!! Och sen skulle jag helt plötsligt fixa blommer till ett bröllop men jag kom inte in där pga mina ögobryn. Hmm.

I alla fall nu sitter jag här i sängen i mina träningskläder och ska köra ett pass, är lite hes men va fan de ska inte hindra mig från att träna.


Innan jag somnar


Hejsan hoppsan! Har precis lagt mig i sängen efter att ha träna för 3e gången idag. JA DE ÄR NERVER. Men var glad över att jag har några överhuvudtaget ingen vill väl vara en känslokall person som jag brukar bli kallad ibland, Men ppff jag vet bättre jag är ett NERVvrak!

Men nu ska jag i alla fall sova eller okej okej jag erkänner jag ska ligga och vänta på att Magnus hör av sig. Men skulle göra vad som helst för att få höra hans röst innan jag somnar.

 


Torsdag


hejhopp! håller på att laga mat hur de nu ska gå då min "lillmamma" Sara är hos sin boyfriend. SNÄLLT. Men ajja jag ska nog kunna göra nått jag har ju faktiskt lagat mat förut, senast igår faktiskt. Var nyss nere på på stan och kom hem med ett läppstift, ögonskugga, 7.5 liter mjölk, 1.5 liter BRAVO och 6 ägg. MUMSigt. Håller även på att fixa mina naglar samtidigt som jag lagar mat, hur ska detta gå ? Nått bra på tv idag förresten?

FREDAG I MORGON behöver jag säga mer än TAGGA!!!


GRÖNTteé på morgonen ska de vara

 



Horoskop

Oxen

21/4-21/5

Torsdagen blir inte riktigt som du hoppats.
 Du får en fin idé men omgivningen vill inte alls nappa

 


Puss på Dig


Låg och halv sov här lite och så ringer min mobil, JA då vakna jag till av en underbar röst. Så ska varje morgon starta tycker jag. Så nu ska vi se vad som händer idag hmm. Ska ner till Cubus tror jag har ju fortfarande presentkort där. Ska även träna nu så här på morgonen. Fast jag känner verkligen för frukost först så ska koka upp lite GRÖNTteé, mums. Tänker på dig hela tiden!


Jokern

JA POLSKIBOY !!  de ser du väl att de är Jokern från batman jag försöker likna med den där masken! Guud så dum. HAHA.

 


Spökar du med mig?


Jahopp snart ska jag träna ska bara smälta maten då jag vart tvungen att göra mat åt Sara och Mickis haha. Så hann bara börja med träningen innan jag vart tvungen att avbryta den. Och jag vill ju inte träna med magen full av mat då jag passa på att käka med dem. Men snart kanske om 45 min så kan jag träna. Ska väl vika tvätten och försöka hitta en väska som jag kan ha på onsdag nästa vecka. Hmm nu kanske ni blir nyfikna på vart jag ska åka, Haha men de ska jag inte avslöja ´riktigt än men snart kanske.

Känner mig lite skum idag, de måste vara mina nya p-piller som spökar med mig.
 
Klart du ska få en puss, vill du ha den nu?
 


Blunda !!

Knullrufs ska de vara ! Haha fy så man ser ut men de måste man ju bjuda på ibland!

 
 


Horoskop


Oxen

21/4-21/5

Det du vill uppnå är helt enkelt utom räckhåll och detta grämer dig.
 I övrigt dock en trevlig dag.

 


PURPL PoP - The Way

Gomorgon var de för länge sen men säger de nu ändå, säger även Goförmidda. Vad ligger på schemat idag? INGET FAN. Eller jo träna men de är ju ganska självklart för mig. Hittat en GRYMlåt som jag ska försöka lägga in här också. INGEN anning hur man gör men försöker få Mickis att berätta hur man gör. Haha. Är jag dum? mjo ibland kanske.

Lyssna och njut, sjukt bra låt!
 

Im so into you


Är de positivt eller negativt att brandlarmet går när man lagar mat? hmm, nu vet vi att larmet funkar i alla fall. Nu hade jag tänk träna lite så här på kvällen innan ugly betty. Wiihuu.

Tänker på dig hela tiden. Men samtidigt är jag livrädd för dig. Sant ja. Ni vet väl själva när man gillar en person så mkt så att man kommer på sig själv att jämt välja kläder eller underkläder som man vet att den personen gillar. Och jag hatar att tänka så eller de är väl mysigt på sitt sätt men jag vill ju inte ha den pressen på mig. Hmm, men är man kär så är man <3


Rosa Vs Lila


Aj aj aj jag åt nyss mina nudlar för fort inte alls bra. Ajja jag överlever hoppas jag. Sitter här hemma i soffan efter en kort dag på Telia. Vi får väl se hur de blir i fortsättningen. Man kanske ska passa på och träna nu igen när jag ändå inte gör nått. Eller nej de får vänta jag åt ju nyss, påmin mig om en timme igen! I alla fall såhär ser jag ut idag.

Förresten vad tycker ni om att jag har rosa ( kanske är lila men de står rosa på lappen i tröjan ) på mig när jag är rödhårig? haha har ju faktiskt rosa jacka också.


 


Tidig morgon är de bästa


Såå nu sitter jag är med min kopp GRÖNTteé efter ett träningspass och en lång dusch. Mys. Då jag inte alls är en frukost människa har jag börjat tvinga mig själv att äta minst två knäckisar på morgonen!! de är ju ändå dagens viktigaste mål. Nae lite smink nurå så att jag inte skrämmer livet ur Telia.

 

Telia


GOMORGON!! ja jag har vart uppe ganska länge nu, ni vet sms! haha och en väldigt kramgo katt som inte ger sig! SARA de är din katt jag snackar om. I alla fall idag blir de att komma tillbaka till jobbet. Blir väl kul haha får se om min rygg pallar med de nu då. Hoppas för de är ju bra pengar att ha. Saras katt som var så kramgo nyss VART ett monster, nu bits och rivs hon för att jag inte vill kela.

Nu ska jag trääääna så att jag orkar jobba sen. Kiss Kiss !!


Kämpa nu <3

Ja ni vet att jag är jätte dålig på att blogga nu förtiden men som sagt har ju lagt ut länken till vem som ni ska klaga hos. I alla fall idag har de inte hänt så mkt haft möte med proffice så jobba imorgon, ska bli lite putte lite kul att komma tillbaka och se vad som hänt med människorna. Jahopp annars har jag tvättat så gott som alla mina kläder men bara nästan vart typ 6 MASKINERtvätt ojoj och de var bara jag som tvätta måste jag tillägga de ?! I alla fall bara gått runt i myskläder idag, JA de tycker vii om. Nu ska jag sova ska upp och träna innan jag ska jobba! Wiiihuu , Nattii nattii KISS kiss!!

Tänker på dig förstår om de är jobbigt men SKIT i vad dem säger. KÄMPA NU!! 
 
Ingen kommentar om varför jag står så för jag vet inte. Står så gott som jämt med benen i sär. haha.
 
Nej jag tog studenten förra året, Okej?!


Och så bjuder jag på den här bilden, ansiktsmask innan man ska sova är aldrig fel.
 


Förresten så kom min bror hem från sjukhuset idag!!! JAAAA!!



Skumt ja vet

När jag säger att jag har meleradögonfärg så är de att jag har egentligen Blågråa ögon men beroende på ljus och lite humör så kan dem ibland bli gröna eller jätte blåa.

Gröna

Blåa
 


GRÖNAögon

ÅÅhh jaha är inte alls på bra humör idag. Ska fan städa toan för att straffa mig själv för att jag är så SUR. Jag hatar fläktarna som vi har i lägenheten kan de där jävla hantverkarna komma och plocka bort dem och se till så att man får lite ögongodis att kolla på!!  Plus att man vill ju inte bo på en byggplats som de känns som nu.

Många kanske har märkt att jag har olika ögonfärg, men de beror på att jag har meleradeögon och inte färglinser. Som idag har jag grönaögon.
 


DÖDA MIG?!

            

Söndag ?? Måndagen då?


SÖNDAG jag trodde ju att de var Måndag. Inte så konstigt att de är så lugnt på stan då. I alla fall har blivit en vana att vakna av sms har jag märkt. Haha. Men de gör mig inget. Upp tidigt idag också men inte före tuppen utan en timme efter tuppen men de är ju tidigt också eller ? ajja börja dagen med att se en film. All About Steve, var faktiskt en bra film. Skratta gott där ett par ggr åt Sandra Bullock (med stavning). Några snyggingar var ju även med i filmen, MM de gillar vi.

Nu har jag i alla fall hunnit med ett tränings pass så här på morgonen, men de vart bara 5 km idag orka fan inte mer med en toooooooom mage!! Ska hoppa in i duschen nu och sen ÄTA hihi kanske salladen Sara gjorde igår skulle sitta fint? mja kanske senare vill ha knäckis med GRÖNTteé, MUMS!!!


SM-GULD


GRATTIS NORRKÖPING vi är nu SVENSKAMÄSTARE!! (i basket för dem som inte hänger med) SM-GULD SM-GULD SM-GULD !!!

 




Jag sa TRÄNA


Jahopp då är de dags att träna kan ju inte ligga på lat sidan längre. Fast jag har grymt ont i huvudet och bara vill sova så ska jag fan ta mig till att träna i alla fall 30 min. Ska nog ladda hem en film samtidigt. Några förslag på en bra? mja i alla fall ska TRÄNA NUUUU. Samtidigt som jag tänker på dig <3 då går de lättare.


im sexi, sweet and cool


Hej hopp gummisnopp! Jaha Sara ligger i sin säng och typ sover så får väl se hur de blir med att kolla på bilar idag, men. jag dör faktiskt inte då jag är dööö trött. Mina ögon blev bara så tunga när jag la på sminket så funderar fan på att tvätta bort de.

 
 
 


Första Maj tåget


Har ju vart vaken väldigt länge nu och känner mig grymt sliten MEN glad. Ska nog ta en powernap nu för sen ska jag och Sara dra och kolla på första Maj tåget. Alltid lika kul att kolla på bilarna. Hör redan nu en massa bilar utanför fönstret hehe. Får se om jag lyckas ta några kort på dem.




Vaken före tuppen


Japp idag är jag vaken före tuppen, de ni! Men de var ju inte meningen om vi säger så. De var någon som skicka sms till mig kvart i 5 imorse och sen nu har jag inte kunnat somna om. Men jag ska inte klaga då himlen faktiskt är blå där ute. De tycker vi om.

Nae nu ska jag försöka sova lite ändå innan de blir för varmt för de, Ciao Ciao!


Cheesburgare och Zorro


De vart en lugn kväll med Sara med cheesburgar ätarTävling och Zorro film på tv. Myyys. Haha men känner att jag ätit för mkt onyttigheter den senaste veckan så nu blur de skärpning. Har även tappat en lins så ser inte alls bra nu så klaga inte om de blir fel nu okej! Men nu hade jag tänk att sova i alla fall och hoppas på att jag hamnar hos dig i drömmarnasLAND. Nattii på er allihopa!!!


RSS 2.0