Du är ......

......ena stunden varm och kärleksfull, andra kall som sten! Hmm ?!?! i don´t get it?!?!?!?!?!?!!??

Face and boobs look haha


Godmorgon!

idag blir de att Sandra sätter sig i bilen och åker hela vägen till Nörrköping för en fika med mig och knalla på stan då. Ska bli riktigt kul då man inte sett henne sen början av sommaren. Plus att en chailatte skulle inte sitta fel nu efter att jag har vart sjuk!

Nae nu måste jag fixa mig, Pussilipuss!!


De är därför jag har comhem HAHA


Tyck synd om mig!


Herregud! är de normalt att tycka så här mkt synd om sig själv när man är sjuk?? haha de är nog de. För jag tycker jätte synd om mig själv. Har inget att göra. Har snart sett alla gossip girls säsonger, dexter, one tree hill mm... Så nu sitter jag och spelar lite onlinespel och hur kul är de liksom? inte så jätte, man blir bara beroende av spelen.


???

Vet inte vad de är. Men de känns inte så bra mellan dig och mig!

Skit rent ut sagt

Inget känns bra nu. Jag vet inte om de är för att jag är sjuk men allt känns SKIT rent ut sagt. Det känns som att man inte vet vart man har viisa/vis personer/person. Ska jag orka bry mig? grejen är den att det tar musten ur mig att ens bry mig och jag mår dåligt av de. Man blir liksom helt matt i kroppen. Kan bero på att jag kanske har feber men ändå! Jag hoppas bara att personerna/personen i fråga kommer påt själv att den/dem beter sig lite konstigt och inte alls som den/dem brukar.


not a robot

Hej imorgon är jag och Sara inne på vår fjärde vecka. Med träningen asså! Och själv tycker jag att det gått kanon. Meen nu håller jag på och döö. vet inte om det är söndagsångest eller om de är så att jag håller på att bli sjuk. INte bra inte bra.


Träning som gäller

Hej hej! Ska snart iväg och träna med min kära "sambo" Sara. Men om 4 månader kommer vi inte vara "sambos" längre. Igår sa vi nämligen upp lägenheten. Så om de är någon som har en etta som ligger och skräpar någonstans ring mig för efter nyår är jag hemlös haha. Men de kommer nog att ordna sig.

Som sagt jag och Sara har ju kommit igång med träningen ordentligt nu!! Tränar varje dag segt men de känns väldigt bra efter.


RSS 2.0