I don´t care

Hooola! que tal?
typ så mkt spanska kan jag efter 4 år haha. Hmm. Idag börja jag o Carro träna de ni. Gick faktiskt väldigt bra o hoppas på grym träningsvärk imorgon. Yaaay!! Hehe ikväll då? jadu blir att mysa till en film med världens bästa sällskap hehe ;) secret! men först en dusch!

Sunday

Att man aldrig kan göra alla nöjda!!

Kick OFF

Ska på kick off med jobbet idag. Middag på Hugo! Klä på sig seeeeeeeen drar jag ;)

Love the way u lie

Tjingeliing, kom nyss hem efter att ha  hemsökt donken med Carro o jaa han Marcus BLÄÄÄÄ. Hehe. Ska väl städa lite ikväll hade jag tänkt.
RING
Nu ringde mamma o sa att vi ska på bio imorgon, jag bjuder min lilla mamma <3 men de förtjänar hon. Så nu måste jag verkligen städa! vågar absolut inte släppa in henne här annars!!

Söndag im in löööve

Söndag söndag söndag, känns ganska bra ändå o ha en söndag. Jag ska hålla helgen hemlig för jag orkar helt enkelt inte berätta nått om den haha men väldigt spännande helg eller inte! Tänkte att jag skulle dra mig till affären på hörnet och köpa nåttg gott och lite smått så jag kan ha lunch i veckan på jobbet. Borde städa lite också för min lilla Kisse rev lägenheten igår Haha busfia!

All in

Sitter och väntar på mina kära vänner som vanligt Hahaha segare människor får man nog leta efter va?

Hoppla är kan jag inte sitta!


Mörkt hår nu ja...


hööööööst tisdag?

Hoppla!
Sitter i min säng och hostar upp mina lugnor, tänkte se om dem är röda. Men aajja innan dem ens kommit upp har dem väl blivit snorgröna. UÄÄÄCK! Fast jag sovit konstant i ett dygn o mått PISS så ska jag mig ändå ut o röra på mig lite med min kära vän Eva-britt. Tänka kolla på hårfärg o kanska köpa lite små saker som vi tjejer alltid o då menar jag ALLTID behöver.

Söndag & film

Söndag söndag söndag, borde jag ha ångest? japp japp för imorgon äre måndag o då ska jag jobba. Plus så är ja dunder heeeees!! typ kanon när man jobbar med telefon. Men jag har haft en trevlig helg så jag ska inte klaga.

Påstå inge annat


Turbulens

Ojoj kom precis hem o ska snart dra mig igen. Ska umgås lite med Carro. Här får man aldrig lugn o ro haha. Men kul att ha nått att göra annars klättrar jag bara på väggarna hemma ändå. Är sjukt taggad inför helgen också för då blir de party party haha :D

How long have I been in this storm?

If I could just see you
Everything would be all right
If I'd see you
This darkness would turn to light

Nu forstätter myspyset i sängen med min bebis <3


Bother

Underhåller mig med att knäppa lite kort haha ska strax ta en promenad med super mysskällskap.... hehe nyfiken? nejdå ;)

Alla älskar vi Måndagar

Jag börjar min dag med den här underbara låten. Måndag idag o jag har sjukt ont i halsen o är hes odan urs så idag går jag i mjukiskläder för jag orkar verkligen inte bry mig!! Sen när jag kommer hem blir de att tvätta massa kläder FUUUUN!!!

Söndagsmys på hög nivå!

Film och mys står på scheemat för mig såhär på en Söndag! Tagga in för min 3:e jobbvecka...

Hoppsan Kerstin!

Hooooppla. Söndag till all ära men oooh de betyder att de är måndag imorgon... Visst skönt att jobba men jaa. Är faktiskt på väldigt bra humör idag haha konstigt nog. Vet inte vad som hände igår? HEMLIGT hehe ni vill säkert veta alla detaljer typ som att jag vakna upp på ett främande ställe ensam i en lägenhet o viste inte alls var jag var o utan kläder???? what? nae nu driver jag. Eller gör jag? hmm ;)

Ja eller nej?! ja nej ja nej

hmm varför ska alla göra de så svårt. Nej är nej och Ja är ja. Man säger nej o inte kanske osv för då finns ju "kanske, hoppet" om ett Ja kvar. Hallåå de ligger naturligt i kroppen. I alla fall på mig gör de det. Får jag ett Nej så visst fiiiiine. Men så fort jag får ett kanske eller en tvekan kan jag känna hoppet i kroppen att de ligger och pyyyr haha eller är jag ensam om de? Just därför är de lättare med ett nej. Eller ett Ja. Vet jag inte så tänker jag alltid på möjligheterna och då kan man alltid få fram ett Nej eller ett Ja.
Svaret Ja och Nej är så enkelt så varför göra de svårt? tyvärr är jag väldigt envis och vill alltid ha dem svaren haha. ENKEELT damer och herrer enkelt ska de vara... Lär er de!! Bättre att svara än o inte svara alls För då får ni Josefine efter er som piskar fram svaren!! ;) hehe

Passar på att odla mustach ...


Sug min K*K

Japp jag har tråkigt!

2011.08.06 Lördag

Saaaaaaaaaaaanna min ord.... Ligger i sängen o funderar på min dröm som jag hade i natt. Hmm en person som jag inte att alls räkna med skulle vara med i mina drömmar hahaha ibland blir man chockad över sin sjuka hjärna. Vad händer idag då? ikväll? mja inget blir väl som igår att bara ligga här hemma. Gillar inte alls den här helgen. Länge sen jag kände mig så här ensam, vill bara flytta hem igen!!!!

NOO nooo noo

Nu har jag tagit en lång dusch o nu ska jag smööörja smöööörja o smörja in mig lite till. Leeeeen som en babyrumpa ska jag bli. Oså lite teé på de!  Jag måste lära mig att inte ringa fel.... anteckna de!!

......................................

Inte alls kul att komma hem idag. I brevinkastet låg de ett brev som inte alls var roligt. Om de är nått som kan få mig att må riktigt dåligt så äre pengar. Har lust att bara supa ner mig o glömma all skit!..... ibland önskar man bara att man hade någon som man verkligen kunde vända sig o våga få tröst av.

...... <3

Sanna mina ord, det här e mitt liv
Ska hela vägen upp och följer min stig
När andra sjöng en dag så tar jag one take
Varje steg som jag tar leder rakt till topp
har jobbat för ett mål och en inre dröm
som i dag har fått sitt liv
Trots alla svek, tomma ord står jag fast vid min grej
och e helt ok

Min daaag


Sanna min ord IGEN....

Tjingeling så här på morgonen!
Sitter o chattar med min älskings CARRO... Är bjuden på grillning hos henne ikväll snällt MAT MAT MAT hehe. OOh vad jobbigt jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig! är ju så kallt på jobbet men så varmt ute.

Sanna mina ord.

HOPPLA! ligger i min säng laddad med teé film o myssällskap! hehe borde plugga till provet imorgon men OOOH jag orkar inte är så trött. Håll tummarna för mig ändå!

Godmorgon?

Mjaa vet inte om den är så god idag... Har så sjukt ont i halsen o de blir bara värre o värre. Tur att vi inte sitter i telefonerna på jobbet än. Pricken över iet är att jag har röda veckan o att mina vosdomständer växer o att de blivit infektion på ena sida så de stinker APA i min mun. Gör ont som aaaah .....

Möms.

Mys och film står på schemat efter maten. Hållt igång nu ända sen jag kom hem så är hyfsat trött så hoppas jag somnar tidigt ikväll. Lunch är också fixad till imorgon. Duktiga jag!

Ruuuumpa

Nu har jag skakat ruuuuumpa i 1 h haha svettas faktiskt som en gris nu fast jag haft fläkten på mig hela tiden.

California dreaming

Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better
And even then my eyes got wetter
So confused wanna ask you if you love me
But I don't wanna seem so weak
Maybe I've been California dreaming

RSS 2.0