Asså så jäkla KING är jag!! vann hela skiten....


Lite Ego såhär innan man ska bowla!


Utkast: Juli 30, 2011

HejHopp i lingonriset!
Sitter/ligger i min säng och funderar starkt på en dusch så att man är redo ifall de händer nått ikväll. Men förmodligen kommer jag få stanna i den här sängen. Gårdagen börja hemma hos Caroline där vi grilla och bara hade de mysigt. Drack lite gott. Sen drog vi till Blacka haha lite fest där. Lite för mycket av de goda för en del.

Italobrothers

Om sanningen ska fram vill du inte ligga med mig då??
Nej asså shiiit vad super trött jag är, men ingen rast ingen ro. Tvättar kläder och små städar lite. Sen hade jag tänk plugga lite i kväll så att nästa vecka inte blir allt för jobbig. Annars så känner jag att lite lugn och ro skulle inte vara så dumt. Hänt en hel del den här veckan som jag behöver smälta haha

Gamla goa tiden


<3 <3


Olle i skogen gick....

Tjena Tjabba hallå!  Hemma nu efter en lång daaaaaaaaaag. Först jobb och sen efter de gick jag hem till Carro o där bjöds de på räkmacka hehe lyxigt! Mätta o glada bestämde vi oss för att åka ut till Åby och gå runt Lillsjön men hmm aaah vi gick åt fel håll o sluta jaa någonstans. Men vi lyckades hitta ut ur skogen till en väg!

mmmmm

Idag känner jag bara DRA ÅT HELVETE!! jag vill bara lägga mig i sängen och somna om. Är så sjukt trött. Fick bara 3 h sömn i natt.

Rutiner

Ligger i sängen och typ somnar. OJoj dagen har vart sjukt seg, vill bara att utbildningen ska vara över så att man får börja tjäna riktigta pengar. Måste komma igång med träningen nu också när jag börjar få rutiner. Nu när jag är hos mamma går jag ju promenad på morgongen o så med Jojjo. Men meeera meeera meeera haha.

POFF

Är de bara jag som hatar när man skrivit ett inlägg o så baa POFF KLICK NEEEEEEEEEEEJ så är inte inlägget kvar! De hände mig precis så nu lägger jag bara ut bilderna haha

Just därför jobbar jag i telefon

GooooooMORGON! kul att man sitter o hostar som en gammal rökare, men får hoppas de försvinner tills jag börjar sitta i telefonen. Första dagen på jobbet hmmm aah först äre ju utbildning i en månad men sen då jävlar!!

Puss nattiii!

G´night mina små vänner, nu ska jag lägga mig för att vara pigg till första arbetsdagen. Wiihii! Sen efter jobbet blir de att dra ut till Åby igen o då får jag träffa min bebis, de är så tomt utan henne här hemma.

Mitt ljus för Norge! <3


whooopa whoopa

Hejhopp, ligger o degar i min säng. Kul? mja min telefon ringde från 3 på natten till 6 på morgonen. Asså bara för att de är helg förväntar sig då alla nötter att jag är vaken??? jag kan faktiskt också somna tidigt. Igår bjöds de på lapdance pizza o partybil!


Jag & min Gudbebis!

På senaste dar har jag blivit gudmor YAAAY

Till Caroline <3


Åby sa hon....

Nu ska jag klä på mig och dra mig ut till Åby igen. Men blir att åka in till stan ikväll då mamma och ove kommer hem idag men bara i några dagar sen drar dem igen. Får väl se vad som händer ikväll? någon som har lite förslag?

Hej, jag hade trevligt igår!


KBK

Hej hej,  idag är de fredag o jag känner lite panik faktiskt. Vad ska man göra i helgen? festa? eller bara ta de lugnt? hmm ta de lugnt kan jag nog inte göra. De gjorde jag ju i helgen som va. Måste göra nått, sista helgen innan jag börjar jobba ju!

Kräftfiske

Hejhopp!
Sitter i köket ute i Åby o lagar lite mat. Får bli hamburgare orkar inte laga nått annat. Samtidigt som jag lagar mat sitter jag ju här OCH TVÄTTAR!! ja ni läste rätt jag tvättar äntligen! haha läser lite om kräftfiske också haha vet att jag är knäpp men de är faktiskt ganska intressant!

Mästarnas mästare!

Helt slut är jag, att de kan vara så jobbigt att rida haha. Nej men de var varmt o grymt mkt djur ute. Inte alls kul för lilla Ioline. Höll på att ramla av där ett tag men mästare som man är så höll man sig kvar hehe. Nu ska jag små fixa här hemma så får jag se om jag tar mig ut till Åby sen.

Vakna nuu....

Tyvärr har jag inte lika stor säng o kommer nog aldrig o ha, jag gillar ju att ligga nära o mysa hihi. Idag ska jag o Carro rida hästarna om de blir som planerat. Har inte fått tag på henne (sjusovare) men tror vi skulle åka halv 12 så hoppas hon vaknar snart!

hmm??

Rödhårig ? o kanske en lugg? eller bara rödhårig ? eller bara lugg?

Halstabletter är laxerande

Hejhopp i lingonskogen!
Ligger i min säng o försöker inte somna! Kom nyss hem från min kära vän Babe hehe. Vi har idag cyklat till af, sen fk oooooo sen nått annat ställe. Sen när vi cykla hem från stan tror ni inte att de börja spöregna då? jorå minsann så vi kom hem sura. Ajja när vi torkat så måla vi lite naglar o såg på de okända. SLUT! Nu ska jag samla krafter för jag tänkte träna lite ikväll!

Puss påre!

Nu ska jag cykla till min babe, vi ska på lite hemliga uppdrag!

2011.07.19

Go förmiddag!
Min morgon börja med ett ryck, vakna as pigg halv 7 o då var de bara att hoppa upp. Vädert såg väldigt lovande ut så jag gav mig ut på en PW runt himpa. Skönt med dunkande musik i öronen. Nu ska jag dricka mitt älskade kaffe sen fixa mig, ska möta upp min bade! Vad vi ska göra är top secret hehe.

Fint!

Finns smultronställen i Blacka också, fast de stinker. Men just på de här stället tror jag de var stank fritt!

Eric Saade

Jag o Carro ska dela!!

<3


Hemmakväll vs Utekväll

OJ OJ OJ OJ OOJ OJ!
i natt vart de inte mkt sömn, mycket att tänka på haha. Somna i alla fall sen äntligen runt halv 5. Hmm men vad händer idag? Mys? ingen fest i alla fall. De har blivit för mkt av de goda de här året haha. Men de värsta är att så här säger jag inför varje helg ändå står jag där på dansgolvet sen!!

Du får mitt huvud att snurra!


Someone like you

Tjosan i stringtrosan!

Nu jag äntligen diskat o sitter nu o njuter med en islatte i handen! Musiken dunkar o man känner hur dansnerven vill vill vill... Men nej! De gick i alla fall bra på mötet/intervjun hos transcom, man får ju hoppas på de bästa.


In my **pip**

OOOOOH min dag som börja så bra!!! O NU ÄR DE BARA SKIT! hatar försäkringskassan, fattar inget ska dem ha nya regler så kan dem ju berätta de fören. I stället blir pengarna 3 veckor försenade. Hur ska jag klara de här? ingen aning. Har sjukt panik ångest just nu!

Bebis <3


Yaaay

Hejhopp!
Gick bra på intervjun. Ska tillbaka på Torsdag så får vi se efter de sen hur de blir.
Oooh Herregud vad trött jag är, har satt på kaffe nu eftersom jag inte druckit nått idag. Kanske därför jag är trött? hmm. Ska till Blacka ikväll igen, vad händer där liksom? varför åker man dit? haha hmm nått att fundera på. Vart lite mys med Carro förut. En glass o massa Godis hehe möms!

G´night

Go Kväll!
Ligger i sängen o ska precis sätta på en film. Ganska trött vart ju inte så mkt sömn i natt haha. I alla fall idag har de vart en fucking KANON dag! Ska på arbetsintervju imorgon o jag är så jäkla nervös! skulle bli så lycklig om jag fick jobbet. Sen på kvällskvisten kom Carro hit o vi laga lite mat o snacka en massa skit. Efter maten vart de promenad. Kort o gott!

Arbetsintervju!

Tjosan i Trosan!
Ligger i min säng o är jätte glad, fick ett samtal från Jessica på Uniflex om att hon kanske hade en tjänst till mig HAPPYYY. Så imorgon klockan halv 14 ska jag på intervju. Jahopp vad hände igår? ja då vart de en spontan tur till blacka haha hemligt vad jag hitta på där. Men mysigt var de!
Nu ska jag fan i mig ta tag i städningen! Ciao!

Ohja

Tjing!
Ligger i sängen o är grymt trött men samtidigt pigg hmm?! Hade en hyfsat trevlig lördag faktiskt, fick mig att glömma de otäcka o allt. Bästa av allt att jag slapp gå hem själv så jag slapp vara rädd. Var på Trädgårn för första gången o sen nått ställe som heter Fiskmagasinet tror jag eller så låg de brevid haha ingen koll alls.
Dålig bild på mig o Carro x)

2011.07.10


SÅ JÄVLA COOL!!

Nu har jag återhämtat mig o mår faktiskt riktig bra! Polisanmälan har gjorts så vi får se hur långt de går. Annars letar jag upp dem jävlarna o sparkar dem i juvelerna!!! Nu ska jag umgås med min Kära vän Carro!


Jävla Idioter

Jaoo nu har de hänt mig med! jag har blivit rånad o slagen för de lilla jag hade. Jag kom hem o bestämde mig för att ta en nattpromenad o jag tog med mig plånboken för att jag behövde köpa mjölk vid macken. Kommer väl ungefär 100 meter från huset när ett gäng på 3 pers möter mig o frågar vad jag gör. O jag svarar inte. Fortsätter går rätt fram o en av dem tar tag i min axel o drar ner mig på marken o lyckas få in en ganska bra träff på min svanskota mmm super skönt. Dem plockar upp min plånbok o tar kontanterna som fanns i, wwiiihuuu!! Jag var i sån chock så jag sitter kvar på marken i kanske 15 min sen reser jag mig plockar upp allt o går hem lägger mig i sängen o somnar!  INTE fören nu fattar jag vad som  hänt. Ooh jag som inte ens hade mobilen med mig!

Galen? oohja!

Sitter o dricker flädersaft o bara njuter samtidigt som jag funderar på ifall jag ska färga håret rött igen eller inte? hmm man blir ju lite sugen på de. Sen blir jag sjukt galen o förvirrad HAHA ORKA!! och vem fan orkar skriva från någon annans facebook för att luska ut lite info? hmm inte jag i alla fall haha ärs låter folk hållas till sitt så håller jag mig till mitt!


Rött eller Brunt?



Lets do it again


Plastikoperera er inte !!!!!

Ja jag lever! Men JA vi red vilse igår, pinsamt jag vet men FAN vad kul vi hade. Carro red på söta lilla Maxim o jag red på uberSÖTA Ioline. Detta måste vi göra om inom en snar framtid. Känns ändå hyftsat bra i kroppen idag måste jag säga.
Idag hade jag tänkt ta mig ner till Carro o sola lite med henne men först måste jag dricka upp kaffet jag spilde ut i sängen! SUG SUG!


Fjordisar

Är så jäkla över taggad så de finns inte !! Idag ska jag o Carro åkt ut till våra kära små fjordisar i rida YAAAAY ska bara käka upp min frukost/brunch/lunch som består av stekt ägg o bacon Möms!


Iväg på obestämd tid hehe



Living The Dream

Haha nu känner jag att allt är som de ska igen! misstänkte att när jag inte ramla i tvättstugan igår att de var nått som inte stämde. Just därför var de en jäkla skit dag. Men idag ojojoj dags att köpa den där trisslotten?! Snubblar över dammsugaren o hamnar med en smäll på rumpan o får mitt varma kaffe över mig som jag höll i handen AJ AJ AJ röd! går  i hämtar min andra kopp kaffe , SNUBBLAR ÖVER DAMMSUGAREN!!!!! allt kaffe i min nybäddade säng. Men de är så här de ska vara. Då vet man att man lever.  

Tro de eller ej

I natt lät de som att jag hade en karl som sov brevid mig men icke hade jag de utan de var en skiten liten hund på 25 cm. Men tack vare snarket kom vi upp en bra tid o gick en riktig långis o så fick hon röjja lite på himpafältet. 

The true story

Aj vilken beslut ångest jag har haha asså ibland vet man inte vad man ska tro. Ena säger datt o den andra saker ditt hmm....


Ogilla!!

OOH har en sån dålig känsla i magen, känner på mig att nått dåligt kommer hända. Kommer jag ens våga gå ut mer idag? hmm gillar inte alls de här med känslor haha spelar ingen roll vilken känsla de är ens och dåliga är ju också dem värsta. Hmm jag kanske bara har druckit för mkt kaffe haha man får väl hoppas. Eller så sitter ångesten från helgen i fortfarande!

Nya stolarna!


2011.07.04

mmmm mätt... Islatte o äggmacka till frukost, inte illa enligt mig haha.


2011.07.04

Go kväll!

Ligger här i min säng o har väldigt roliga tankar i mitt huvud haha sitter här o små fnittrar lite. Ibland är man ju bara lite sjuk i huvudet. Vill börja med att be om ursäkt till min kära vän Rambo <3 FÖRLÅT! du vet för vad. Länge sen jag hade sån ångest. Men annars har väl helgen vart helt okej. Vart en ganska lugn. Fredagen spendera jag med Carro jaa o vi gick eller säger man att man var AJJA vi "gick/var" på en lokalfest/21års-fest. Sen på lördagen vart de SMULTRONSTÄLLET med mamma o mina bröder mööms. Sen fest med Rambo o Carro hos Figge i hans nya lägenhet. Trevligt trevligt!. Nej nu ska jag försöka sova eftersom jag ska tvätt imorgon kl 7.

G´night!!








RSS 2.0