En helt vanlig dag

´Whiteman blackman BATMAN!!! 

jag sitter här i min lilla hydda  o väntar på att Rambo ska komma. Idag tänkte vi ge oss på några i byn. Rambo  måste bli av med lite överskottsenergi och dem där jävlarna är riktiga pain in the ASSSS så vi gör bara byn en tjänst. Egentligen borde vi kräva betalt och få några kycklingar. Kanske kan få Rambo att hota hönsfarms ägaren?! Jaa så får de nog bli! 

Dags att dra sig mot byn peace out!

Jag & Rambo här om dagen när vi brottades hihi nu kommer Rambo dööda mig!!


My heart skips a beat

My heart says “Go” but my brain says “No”
And it’s only in the quiet that I hear myself breathe

I’m trying hard not to resist the joy
Don’t listen to me I’m being paranoid
I might try hard but it’s too hard to avoid

My heart skips a beat
My heart skips a beat
My heart skips a beat
My heart skips a beat





En låt som min kära Rambo la ut på sin blogg! vart förälskad direkt!

Dusch CHECK islatte CHECK




Stek på högNIVÅ

Tjingeling Sötisar!
Sitter hemma hos Där Carro o myser på hennes lilla gräsmatta. Vi har precis startat grillen hehe hamburgare blir de MÖMS!

Midsommar

Heeeeeej Söööötis!

Ligger i sängen o är sjukt seg efter midsommarhelgen. Men herregud vilken sjukt rolig roadtrip vi hade. Fört åkte vi till Gbg eller rättare sagt Hönö? Fotö? i alla fall där fira vi midsommar. Vart en lugn kväll men den va trevlig. Har bestämt mig för att ha en sommarlya där haha sen under lördagen styrde vi bilen till Hbg där vi möte upp lite vänner. Vad ska jag säga, jag trodde skåne tjejer var trevliga PFFFT! NAAAAAT!

" Du får i alla fall mina ägg att koka! "

" Vart ska vi? zzZZzz RAKT FRAM! "



La la la la la


Så hoppas jag...

Bajen bärs o rakade katter!
Sitter här med min kära bror o fikar. Han babblar på om en massa spel o jag lyssnar på ett halvt öra. Glad att jag är tjej o kan göra flera saker samtidigt. IDAG kom Sara med sina kissemissar, Elsy <3 & Helge <3. Ska ha dem i en vecka nu så för Super dumma sten Sara ska till Turklandet.
Elsy <3
Helge <3
Självklart måste Lady också få vara med :D

Geni

Fy skäms!

Idag tappa jag humöret oohja de gjorde jag minsann. Skulle dammsuga o funka dammsugaren?  NEJ trodde jag först. Så jag sparka o skrek på den värdelösa saken...... tills jag råkar sparka på hårfönen o denn hoppar igång, skumt tänker jag då kontakten inte ens är i hmm. AAHAA fel kontakt i väggen BRA jobbat Jossan! så när jag väl får i rätt kontakt ja då funkar dammsugaren men då är jag på så dåligt humör så jag pallar inte städa haha.




Blomma

Idag fynda jag den här klänningen på Monki´s REA. Sånt gillar vi!


2011.06.14

GOD MORGON GOD MOOOORGON!!

Sitter/ligger i min säng i tvingar i mig en massa vatten o beundrar mina lena ben. Lady har vart sjukt kelsjuk inatt så har blivit lite sömn men gör allt för min lilla bebis. Jag o Mikaela hade ju planerat in o sola idag hmm men de har regna nu på morgonen o SOLEN VAR ÄRU??? äre ett tecken på att jag ska stanna hemma o städa idag?


Studentvecka

Japp just nu äre ju studentvecka här i norpan. De fira vi lite i helgen. Sjukt händelserik helg, från påkörd till att dra upp byxor på o få tuttar i ögat! Men de var kul, lugnt för min del men mindre lugnt för mina vänner.


Lördagens FACELOOK

Fredagens FACELOOK

Tack Tanja

Jahopp nu har jag tappat bort min mobil igen att jag aldrig kan ha koll på den asså.  SÅ hittad! Ligger i sängen o svettas som en gris OHJA jag ser faktiskt ut som en just nu. ROSA. Håret är nu klart får se hur de blev imorgon då de är dags för lite styling kanske lite lockar imorgon.

Idag har jag shoppat o vart helt jäkla pissoff på allt o alla. Tycker grymt synd om Mikaela som fick tillbringa hela förmiddagen med mig. Kompenserar de i morgon/dag.

Nu ska jag slänga av mig kläderna o sova naken !!!! g`night <3

HÅÅÅÅÅR


Precis som de ska va

Röda kinder, näsa o ben precis som de ska vara efter en dag i solen. Efter att jag tvättat hela morgonen möte jag upp Mickis vid himpa för lite stek. Vi mumsa på jordgubbar o melon mmmmmmm. Precis som de ska vara helt enkelt.

SOL O STEK JÄTTE HET


Ogilla minigolf

Jag somna... jag drömde... Jag vakna....

Nu vill jag absolut inte somna igen, hatar att drömma mardrömmar. Nog för att hata är ett stark ord men ja just mardrömmar hatar jag faktiskt. När man vaknar vill man bara ha någon hos sig. Bebis hjälper inte så mycket då med sitt gnäll.

Idag har jag i alla fall vaknat APtidigt av att carros mamma ringer haha alltid lika trevligt. Lyckas somna om o vaknar av att Mickis pratar hmm hade då totalt glömt bort att hon låg i soffan o snarka. På eftermiddagen övningskörde jag med mamma. Enligt henne gick de kanon o de är ju ingen nyhet direkt. På kvällen vart de Minigolf med Mickis o lite fika. Säger bara de var nått fel på min boll, punkt slut!


2011.06.07 Dramaqueen

DRAMA är de perfekta ordet för den här helgen. Hade sjukt kul men aah som sagt helgen kunde slutat bättre. Jag hänger inte läpp fär de är sjukt underbart väder ute. Så glöm helgen o ser fram emot studentveckan. Vi har ju en egen liten student som vi ska fira också.

Idag övningskörde jag med mamma hehe säger bara fan vad KING jag är!!!!


2011.06.04




Tycker att den är låten är så sjukt grym. Var någon som la upp den på FB o nu kan jag inte sluta lyssna på den.

Går kvällen var trevligt men ger inte ut någon info hemlighet stämlpat till ikväll då jag träffar lite av mina flickor. SÅ nu äre dags att städa o åka till systemet för idag ska jag dricka.

ready steady go

Sitter o väntar på Mikaela. Först skulle vi ju vart hos henne men vart ändrat till mig men sånt som kan hända när de blir spontana utgångar. Men vi kör på nyktert idag för ska ju dricka imorgon hehe


25 grader



Sitter här och vill ta en promenad men Jojjo men hon VILL inte. Dumma hund. Hon skyller på att de är för varmt, VA vad är de för jäkla ursäkt PPFFT

2011.06.03 Mammas gata

Hej, älskar vädreet som vi har i sverige just nu LÖÖVE!  Fredag mmhm blir nog att sitta hemma o ladda upp intför imorgon för då går jag ut med mina kvinnor <3

Igår fika jag några timmar med Mikaela sen hem o hämta jojjo o slänga sig på cykeln till ektorp för att se Adam spela MEN när jag o mickis är vid ektorp så är de ju inga där hmm?! cykla runt parken o hitta ingen sen bestämd vi oss för att titta om dem var i skarphagen o JA de springer dem o sparkar boll. O bara för de förlora dem också!


Kan man ha guldtippar?


2011.06.02 What are words

Tjollahopp!

Idag var de riktigt segt att gå upp asså ville bara ligga o dra mig i timmer och JAG gillar inte alls att snoza och jag ogillar folk som ska snoza i flera timmar innan dem går upp. URS! Ringer klockan så äre upp o hoppa direkt. Då kan man man ju också sova längre ostörd av en fucking irriterande klocka som piper var 10e min.

Ska lite senare möta upp min vän Mikaela o ta en fika, mmhm o lite gossip såklart. Måste även förbi af så påmin mig om de sen så att jag inte glömmer de.



Super svullet face på morgonen fattar inte haha

Borta bra men hemma bäst

ÄNTLIGEN HEMMA! sjukt trött men icke sa nicke får jag somna för då kan jag inte sova i natt sen. Som tur är tittar Carro snart in hit o då ska vi färga lite hår. Just nu dricker jag Cola med IS o fy fan vad gott de här måste nog be Carro köpa med sig en flaska innan hon kommer för jag kommer dricka upp allt jag har haha



2011.06.01 Juni

Okej här kommer ett inlägg. Fast jag inte har bloggat så har jag ändå lika många läsare haha hmm?!  Just nu sitter jag hemma hos mamma o håller på o städar till Tobias studentfest som är på lördag. Duktig flicka. Men enligt Mickis har jag blivit bortrövad av ET`s familj. O enligt Tjäder skulle de regna ändå sitter jag här ute i solen o svettas som en gris. Men de gillas. MUSIKEN ÄR PÅ MAX o i helgen blir de utgång! KYSSAR <3

RSS 2.0