2011.03.21

Hoppla!

ligger faktiskt i min säng för omväxling skull. Har precis kommit hem. Var hos mamma och tvätta kläder då jag missa min tvätt tid haha KLANT. Passa också på att käka frukost och umgås med mamma och brosan. Vad ska jag göra resten av dagen?  mja inte så mycket faktiskt. Städa lite som vanligt haha.


2011.03.19 vem lämnade vemVad ska man säga om lördagar? just nu känns dem som söndagar! vädret är kanon, förutom att de ligger snö på marken men enligt mig så kommer de vara borta om någon vecka.

Borde städa lite innan jag går in i duschen för som vanligt är de fullt med hår överallt. Får låsa in kissarna inne på toan så att dem inte rymmer. Dem får ju fnatt så fort jag öppnar ett fönster.

På tal om ingenting SÅ har jag jätte påsar under ögonen! Tror de är resultatet av min dåliga sömn i veckan. Får lägga lite gurka på dem så kanske dem försvinner haha.

Säg ingenting till mig


Ett meningslöst liv....

2011.03.17 bitterf*tta

Tjing!

sitter i soffan och ser bara på ett öga! Gör helvetes ont i mitt vänstra och de är mitt starka öga, kommer att dö! Vad händer ?? INGET!! jag får panik och hoppar från ett fönster om jag inte får jobb snart. Jag mår inte alls bra av att sitta hemma och  man känner sig bara värdelös då!!

Och de är fullt med hår här hemma fast jag städar FUCKING jävla dag. Jag orkar bara inte, fast de är vår så blir jag sjukt depp av allt nu. Tog på mig en ren tröja som inte hade ett ända hår på sig. 2 min senare så är de svårt att tro att den ens blivit tvättad de här året!

säger bara... HEJ KOM OCH HJÄLP MIG!!!!!


Party?

Plingeling!

Sitter och väntar in mitt party sällskap. Idag vart jag klar tidigt med smink och fix, gick inte göra så mycket åt mitt face så aaah. Hoppas jag inte skrämmer ihjäl allt för många idag. Orkar inte lägga energi på mitt utseende idag haha. Såna dagar finns de.

Är jag taggad då? jag vet inte, ena stunden JA ena NEJ. Får se hur taggade tjejorna är när dem kommer.


Björnen sover björnen sover .....

Hejhopp i lingonskogen!

Ligger i min säng och har totalt glömt bort att man ABSOLUT INTE ska äta knäckis i sängen!!!! Inte alls skönt att ligga på alla smulor nu, klantigt! Har ju Ankis kisse här nu som fräser åt lilla Hugo som bara vill pussas och kramas haha. Hon kanske inte uppskattar manligt sällskap?

Hur har min kväll sett ut? hmm... Surf surf russin surf MJÖLK japp de var min kväll de. PUNKT!Se se se semla

Hejsan hoppsan mina så kissemissar!

Sitter i min soffa som i vanlig ordning. Mamma har precis dragit hem. Hon bjöd på semlor och jag bjöd på kaffe. Ingen dålig deal tycker jag! Funderar starkt på en dusch nu, men har fastnat vid datan nu för jag börja kolla på Big Brother haha I know.. men ganska underhållande.


2011.03.11 Här vankas de kärlek....

Asssssåååååå Shiiiiiiiit... jag kan ju inte påstå att de är speciellt varmt ute men solen lyser i alla fall. Vad har jag för planer idag? NOLL! eller mamma kommer närsom och tar en fika med mig och tar samtidigt med sig Jojjo hem. Sen lite senare idag kommer Anki sin kisse som ska stanna här i några dagar.

Nej om man skulle röra på sig, Mickis håller ju på och förklarar sig kärlek till mig så vågar inte stanna en minut till!


True colors

Nej nu är de dags att de händer nått. Jag hatar när min värld står stilla. Jag vill ha lite fart och fläkt. Imorgon åker Jojjo hem och då kommer Morfars och Ankis Kisse misse. Hon ska få bo här i några dagar. Så vad händer i helgen? Fredag=inget Lördag= förfest hos mig?! Söndag= sova Kul? spännande? Oohja!

Nu ska man väl dra ut på en sista promenad med Jojjo och sen aah ?? ingen aning haha


2011.03.10 Hmmm?!

Godmorgon godmorgon!

Ligger faktiskt i sängen idag hehe Har sovit som en liten bebis med Jojjo i sängen. Ska väl ta mig en lång promenad snart så fort jag fått i mig lite i magen.

Jag blir galen! en del verkar tro att man ska ha en tävling med sina ex, varför?! GLÖM BARA! Liksom ofta man får frågan, "Hur många har du hunnit ha sex med? själv har jag varit med två hehe" VA VA VA ??  jag höll på att kissa på mig när jag läste detta sms. Äre Normalt eller? Äre en tävling eller?

Nog för att jag är en tävlingsmänniska men de finns som sagt gränser ibland.


G`nightGodkväll!

Kanske dags för att tvätta bort sminket och gå sista rundan med Jojjo? fast de är ju piss kallt ute. fryser här inne och jag har ytter kläderna på mig haha. Kanske ska vänta med att dra av mig masken så att jag inte skrämmer grannarna.


Ku ku ku KUL!Haha håret är ett plus i de här vädret!
Hihihi

ojoj vad frusen jag är nu!!!  inget härligt väder ute alltså, men som sagt de finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! Jojjo håller på och värmer sig för fullt i filten på soffan som jag bäddat in henne i, lilla hjärtat!
2011.03.09 Lillördag!

Tjingeling mina små vänner!

Idag tidigt imorse kom Jojjo hit och ska stanna i några dagar och göra mig sällskap. Super mysigt tycker jag. Nu är jag också Redo för en JÄTTE lång promenad så fort jag käkat upp mina Knäckisar. Har bara blivit korta promenader för jag sov typ inget i natt så var tvungen att vila upp mig innan haha. Men vi har myst  och gosat i sängen. Någon som vill hänga med ? på promenad asså? inte myset!2011.03.08

Nu ska jag vara helt ärlig !!  Jag mår SKIT dåligt av att inte ha jobb! fast våren är här nu så går jag bara runt och deppar i min ensamhet. Jag vill ha en normal vardag som alla andra. Tror man uppskattar livet lite mer då.

Hade jag jobb skulle mkt lösa sig för mig, jag skulle bli av med lite bekymmer. Jag skulle kunna fixa klart i min lägenhet så de slipper se ut som SKIT! Jag skulle kunna ha kul med mina vänner, resa och lite sånt. BLÄÄÄÄ

2011.02.05 Lördag hemma sittar kväll?shiiit vad skönt de är oh va naken la la la

Just nu håller jag på att fixar mig, Ska hem till Rebecca på lita paaartaj. Jag som skulle hålla mig hemma idag. Men den där jäkla Mikaela kan ju inte låta mig vara. Slyna! haha narå. Men de ska bli skönt att komma iväg.

Vår vår vår vår.... im in lööööööve..... la la la land...

Nae självklart har man vårkänslor till MAX, och de gillar vi!

2011.03.04 Fredag

Hallå allihoppa!

Sitter som i vanlig ordning i min soffa när jag bloggar och har en "bajs" katt liggandes på axlarna. Sov inte alls i natt men sov några timmar på morgonen sen har jag bara legat och dragit mig en massa. Inte alls kul känns som att dagen bara försvunnit och rastlösheten börjar komma. Har inget inplanerat i helgen och de är skönt på ett sätt men får ändå panik. Gillar inte att vara ensam så mkt som jag är. Inte van vid det helt enkelt.

Har tänkt att jag ska städa lite idag. Som alla andra dagar. Men så blir de när man har en hårig katt.


Horoskop Torsdag

Oxen

21/4-21/5

Torsdagen börjar med en gammal konflikt som du inte vill ta itu med men kvällen blir riktigt rolig


2011.03.03 oh oh vad skönt de är att va naken...Hejhoppgummisnoppar!

Sitter som vanligt i min soffa och väntar på Carro haha. Vi skulle ut och få i de fina vädret men nu börjar de ju bli mörkt, men få gå i de fina mörkret i stället. Vårkänslorna börjar titta fram igen och man vill bara springa ut naken på gatan men eftersom jag bor brevid en skola så ska jag försöka hålla de begäret inomhus. Vet att grannarna på andra sidan uppskattar de i alla fall. 


RSS 2.0