Onsdag, and i say no.

Färdig,,, Idag händer de inte mkt alls. Ska följa med Mikaela o handla, lika kul varje gång!! Hon handlar för en hel armé. Annars är de väldigt lugnt :)

Buu


MIhihi... Fattar inte varför jag inte kan sova längre än 6h. Ajja vart uppe och hoppat ett tag och börjar redan bli rastlös. Vad ska man hitta på idag? hmm.

I can´t deny it

Hopp hopp...
Orkar inte ens skriva vad jag gjort idag, hållt igång hela dagen fram tills nu då jag satte mig i sängen o de känns som att jag kommer somna ganska snabbt. Vill bara säga att jag är så trööött tröööött på killar i allmänhet haha jag har inte ens börjat "dejta" o dem går mig redan på nerverna haha normal? nja de har jag aldrig sagt. Jag trivs nog bäst som singel DÅ jag får göra VAD JAG VILL och bara tänka på mina behov... SKÖNT!!
Ialla fall imorgon då? fest? filmkväll? vad händer??

Imorgon är de fredag...

mmm vad gott de var med mat :) nu kryper vi ner i sängen o ser på skräck o myser lite ;)

Lekar med camen när jag har tråkig...



Vem lämnade vem

Har en riktig mysmorgon :) har tänt ljus i hela lägenheten och gjort god frukost... Japp min dag startar perfekt. Idag blir de att möta upp Carro o ta en fika, ska också hämta ut biobiljetter till min biodejt hehe sen får jag se vad som händer.

Ibland känner man sig bra dum!

.....

Solen på din sida

Igår var jag ju hos pappa och kolla på valparna och URS vad söta dem är!! vart tyvärr lite halv taskiga bilder men dem får duga :)

Vita små saker

Tjingeling! Kom precis ut ut duschen men känner mig inte alls ren haha men jag tvätta inte håret... ups... nae men Carro ska färga håret på mig så pga av detta kan jag inte tvätta håret. Senare drar jag, Carro och min bror Jimmy ut till Kolmården och kollar på pappas små valpar. Ska smuggla med mig en vit liten sötnos till Mickis som hon han få i 21 års present? hmm...

Måndag, and im not in love

Tjabba! sitter och väntar på mamma, vi ska köra lite bil! Får hoppas att de går bra denna gång också haha men de ska nog inte vara några problem. Resten av dagen då? ingen aning,  blir nog att städa lite här hemma. Yaaay.

hatar att jag saknar...

jag vet att jag inte borde men jag gör de ändå. Jag drömde om dig fast jag inte får.

Vad ska man göra åt sina tankar? hur lär man sig hantera dem? hmm genom att tänka? nja tror de inte finns nått bra svar. Smärta kan man ju lindra och de är nog samma med tankar o känslor, aldrig ta bort aldrig kunna radera helt.

Lördag

Jahopp lördag, o jag sitter här helt själv som vanligt. Brukar inte göra mig nått men idag känner jag inte för att vara själv... Har ingen aning varför men ibland känner man ju så. Så vad ska man göra?

run away...

Ikväll ska jag mysa ner mig med en stor kopp teé och ja slå på en grym film.

A drop in the ocean

Man kan ju inge annat än o älska den här låten..... Hur ser min dag ut? hmm vi får väl se vad som händer. Ska ialla fall tvinga hit Carro för mina ögonbryn är kaos!

Take a breath...


never say never

Nu är jag redo för en tur runt strömmen!!! och hoppas Mikaela har sparat sån där choklad Funch eeller vad hon kalla de, bara de är choklad hehe :)

Vad vill du mig?!

Lagom skön Söndag...
Hela dagen har jag surfat och druckit kaffe o börjar känna mig liiite rastlös. Men blir en sväng runt strömmen med Mikaela sen. Kan ju börja städa här hemma som jag undvikit hela helgen eller? nja joo OKEJ!! Men har de ganska mysigt framför datan haha.

Med kattunge?!

Godmorgon!
Hemma hos mig har de vart fullfart sen 5 imorse. Känns nästan som att man blivit mamma fast de bara är en liten kattunge. Men vad händer idag då? jo först nu dricka upp mitt kaffe och sen ge mig ut på promenad med Mikaela runt strömmen.

Britta

Gokväll, idag har de vart fullrulle sen 6 imorsee. Vart väckt av en hungrig kisse. Vart lite fika med Mickis och Carro också mer behöver man ju inte säga?! Följde med Carro när hon shoppa lite, OOOH vad de klia i fingrarna!!! Kan ju passa på att tala om att de vart en liten Britta också :)

Måndag

Hello!!
Här sitter jag nyduschad och precis smörjt in mig, mmmm vanilj!! Händer idag då? lite fika och tjejsnack antar jag och fixa  med lite papper.

Namnförslag?!

ligger o myser i sängen med nya stödhemskissen, har inte kommit på nått namn än så kom gärna med förslag :)

All in?!

Först till carro och fira henne, snuttan blir ju hela 21 år idag :) sen iväg till lkpg på inflyttningsfest hos Anna!!!

Jag klarar mig aldrig ensam

Hoppla mina små ärtor!!
Sitter här o mår bara bra, idag har jag umgåts med min kära Mamma o Bror. Fika shoppa hälsa på mormor och jag körde också lite bil. Måste bara säga jädrar vad GRYM jag är!! KING!! Igår vart de lite lillördag också, en sväng på Hugo o sa hej. Och JA jag låste mig ute igen! mitt på natten dessutom, men de finns änglar haha så jag klara mig och är sjukt tacksam att jag fick sova i min varma underbara säng. :)

Only You...


Modell i Örebro

Japp 1 nov betyder vintermånad!! och jag har varken vinterjacka eller skor. Men men inte ska jag klaga. Idag Tisdag? vad händer? jo idag ska jag och Carro till Örebro o vara sminkmodeller, de ni! haha. Ska bli kul att lämna norpan lite. Mindre kul är att jag nu fått en finne på kinden haha lite typiskt! :P

RSS 2.0