En dag på Kolmården!


Matar mina renar med...

Hoppla snart drar jag till jobbet men tänkte att ett litet inlägg kan jag väl slänga in. Hmm allt rullar på och de är skönt... Ja vad mer ska jag säga på Lördag ska jag och Carro gå på djurparken de nii, men barn shit kommer barnen överleva eller bli skadade för livet. Hmm.
Idag kör vi på morgonrufs och myskofta.

Onsdag i all ära

Ska strax börja klä på mig träningskläderna. Men guuu vad seg jag är idag hahaha min lediga dag o jag har massor att göra. Har inte råd att vara trött idag!

Natt tankar

ojoj mkt som går in mina tankar nu. Förstår mig inte på en del människor. Skicka mail o och hålla på bara för att dem är avis eller vad? skapa drama? ajja dem lyckas ganska bra då jag inte är ett stort fan av drama och vill hålla mig borta från allt sånt. Ganska synd men men.
Nu är hösten verkligen här också och man börjar komma in i så sköna rutiner. ÄLSKART!! Hösten är så mysig tycker jag, nu ska man bara hitta sig en karl att mysa och dela den med också haha och utan drama såklart!! :) ENKELT ska de vara.

Smile at me

Hej var ju faktiskt ett tag sen jag titta in här men jag har fullt upp med jobb och allt. Jag och Carro har ju börjat träna nu också hehe Gym Comet, vad ska man säga stället är proppat md spännbögar men också en del hunks!  Och så har jag även skaffat lugg igen som ni seer hehe NEJ nu måste jag röra på mig! idag blire myskläder till jobbet för jag orkar inte klä mig idag hahaha.

RSS 2.0