Spain

Tjenis Penis! är  grymt sliten efter helgen så när jag vakna imorse så kände jag bara för att stänga in mig i min lgh o inte prata med någon. Blir väl så när man vart supersocial i 3 dagar. Jag behöver lite space haha. Funderade förut på att träna men känner att jag måste plugga lite, så nu sitter jag här med kaffe och pluggandet.

all i want is you

Myst med Bebis hela morgonen o nu hatar hon mig ;( gav henne kram&puss sjukan.

Läsa bok.

MMMMM nu ligger jag ob myser i sängen efter en otroligt skön dusch. Ska koka lite teé o göra en macka. Läsa bok.

Last turn

Här sitter jag o väntar.... Vill till gymmet men så ligger min träningspolare i sängen fortfarande. Hmm. Men jag är i alla fall redo.

True.


TjockisTisdag

På jakt efter semlor så begav sig jag och Mikaela till stan, inne i stan var ALLA slut så vi beger oss mot kungsgatan o k-gatan sviker oss då aldrig. Så nu sitter jag här o myser med en semla, Vitamin well, brosans tröja och en jobbigt katt. Njuuuter. Men får straffas på gymmet imorgon!

Varför ska man stretcha??

Gokväller, ligger i min säng o har så ont i min kropp. Idag när jag och Mikaela träna så stretcha vi för första gången sen vi börja träna för snart 3 veckor sen. AJAJ är de ända jag beskriva de med. Nu ska jag Koka lite teé smörja in min torra kropp(ogilla vintern) o läsa min bok.

Extra Starka

Godmorgon :)) pigg är jag inte men jag är inte trött heller. Hade en trevlig kväll igår. Behöver jag säga mer? jaa  kanske men jag ORKAR INTE!!

One life, live it.


Born to die

Tjingeling, ska strax dra mig till stan för att möta upp Mikaela. Ska besöka HC. Hörde rykte om att de blir bakning också hmm... Måstee bara säga att jag har SÅ ont i min kropp haha men jag älskart. Hoppas de bara blir nått resultat nu när man har sliter sådant.

Back too school

Första "skoldagen" idag. Ska läsa på distans men ändå, ganska stort för mig :))

Lite för många köttbullar ?


Nu är jag död!

Idag har jag haft en kanon dag, full rulle sen jag vakna imorse :) blir väckt vid 8 av Mikaela som vill dra till gymmet och självklart är jag på. Efter ett hårt pass så gick jag hem o då kom mamma o min bror :) umgicks lite med dem sen hämta Jojjo(hunden), ska vara hundvakt under helgen :) Så på eftermiddagen här nu har jag busat lite med henne, Carro o Divis :)

PMS-så här känner jag just nu haha


Stronger

Helluuu sitter i min soffa o bara myser i min rosa onepiece o känner mig sådär lite lagom "fjortis"... taggar för träning med tjejerna fast jag har grym träningsvärk men de är ju då man ska bita i de sura äpplet o inte de söta.

Flipp eller Flopp??


RSS 2.0