Jag kommer aldrig att erkänna men heller aldrig neka.

.........


For one night.


Back on track

 
Taggar gymmet som jag inte besökt på aplänge... Men har ju vart förkyld och så ska man ju faktiskt inte träna :)) Men nu är vi 100% igen och då finns de inga ursäkter!!

Color.

 
Halloj!! Eftersom jag tappat bort mina pilot:isar så måste jag leta upp lite gamla brillor jag användt, vad sägs om dom här skönheterna? haha gillar dom faktiskt, annars hade jag ju faktiskt inte köpt dom från första början. Fast de är ju många år sen nu. Eller så kör man på "jaggömmermigsåattingensermig"brillorna.

Like.

 
Äventyr med min bror och mamma <3 Vi ska tydligen till cloetta och några fler smultronställen. Älskar när man gör lite spontana saker.

Mindfucker.

Hatar den här känslan man får när man blir totalt "mindfuckad" ... känt så hela helgen haha ajja ju mer man tänker på grejer destå mer fuckad blir man. Dags och dra sig till sängen och lägga sig till rätta :))


Its never to late.

Halloj!
 
Sitter här i soffan... ja och gör absolut inget! skönt? ja lite grann men börjar känna mig rastlös så blir att städa lite och plocka här hemma, boka en tvättid kanske? varför inte. Har ju inte bloggat på ett tag men har inte riktigt haft lusten och sen har jag haft mycket annat för mig, en bra ursäkt ? haha nej men eftersom i just do it for fun är de okej. Har vart jätte dålig på att träna nu också men ska komma igång igen, som sagt lusten har vart borta där också... hmm när lusten försvinner på ett "ställe" försvinner den oftast från allt.
 

LKPG

 

RSS 2.0