Sexy


Sthlm

Tjingeling är super trött, är ju så mycket information som matas in i min hjärna just nu. Hoppas bara nått fastnar haha. Ajja såhär första veckan så får de bli lungt, blir glass o lite SoA nu o somna tidigt för imorgon blir de Sthlm för att hälsa på huvudkontoret. :)

SoA

OJOJOJOJ vad jag är helt slut i min lilla ärta till hjärna. I alla fall Första dagen idag, mycket info att ta in men de känns ändå bra. Sen har jag tillbringat hela eftermiddagen med att planera Midsommar som nu blir hemma hos Änna. Sen på lördagen (midsommardagen) blir de att åka till Gryts skärgård på en stor fest, spännande. Sen utgång på varvet där. Nae nu blir de Sons Of Anarchy, glass o sen sova :))


Why so serious?


Man tror, sen ser man.

Varför tror man alltid att man blir så snygg på bild i fyllan? haha jag blir en pajjas!!

Defence

God"morgon" , kom precis hem från gymmet och trycker i mig en ovanligt god havregrynsgröt. Jaa de roliga är att allt jag var tvungen att göra innan matchen 20.45 ikväll har jag redan gjort. Såå vad har dagen nu att erbjuda?Skandal.

Morsningkorsning! Ligger här helt inpackad i min super mjuka sköna morgonrock efter en grym dusch som gjorde mig i till människa igen. Hade sjukt kul igår. Kvällen börja med att jag möte upp Linda och drog hem till Ola där de bjöds på fotboll, TACK O LOV!! vill ju inte missa allt för mycket av EM bara för att jag inte orkar skaffa mig TV. Men lovar i höst ska jag köpa mig en. Ialla fall sen dök Pia och Jossan upp och vi drog ut till Wasa sen äre suddigt, men som jag brukar säga "ju suddigare destå roligare" haha. Nej nu blire käk och tagga om inför kvällen, SOLEN dök nu också upp.  See uu later!!


ghost whisperer

ÄR superduper trött... Har vart mycket info att ta in hela förmiddagen, men de känns bra och spännande :) nu ska jag tvätta och pyssla här hemma resten av dagen ocg tagga för helgen då jag tänkte fira lite haha :)


Hippie eller inte?


 

Ikväll blir de en sväng till Linda, nått måste man ju göra på Svergies egna dag. Blir kanske utgång vem vet hehe.

Helg, tack!Vill redan ha helg haha inte för att jag har nått planerat men brukar ju alltid bli så att man får umgås med lite sköna människor :)) ajja bäst att ta vara på veckan.  Hade super trevligt hemma hos Josse i lördags i alla fall, mkt tjejer haha men dök upp lite "Pilot"grabbar tillslut o tiden bara rann iväg. Blev utgång Hugo och alltid lika roligt där måste jag säga. Nej dags för lite Tee sen sängen :) Puss!

time alone.

Tillbringar dagen med att städa och tvätta. Skönt att få vara själv lite. Nog för att jag vart själv väldigt mkt på senaste tiden men helt ärligt så känns det som att de är just vad jag behöver.talk to me.

ibland önskar jag att min katt kunde prata!

Grattiis eller nått.

Ska strax dra mig mot Josse som har fördelsedags/inflyttningsfest :) så taggad!!


RSS 2.0