Inte lätt att sova när man är nervös.
Sovgott.

Idag har jag bara städat och tvättat sjukt mycket kläder, skönt att få de gjort nu :) Nu har jag precis duschat och dragit på mig morgonrocken, dags att sova? jaao faktiskt har ju en arbetsintervju imorgon.


God Natt.

Haft en kanon helg!! i fredags vart jag hembjuden till Linda för lite dricka, sen drog vi till trädgårn och cromwell. Älskar verkligen trädgårn under sommaren :) Sen i lördags vart de Norrköping Horse Show hela dagen med bästa tjejerna. Grilla och Hugo på kvällen tyvärr är de ganska suddigt haha men de betyder ju att man hade roligt :)

Träning/folkparken

KANON väder idag också men hört rykten om att de ska regna på lördag?! huu?  hoppas verkligen inte eftersom jag är grymt grillsugen. Idag har de blivit träning och efter de stekte vi lite fläsk i folkparken. Borde kanske städa nu då jag tjatat på mig själv hela veckan men de har fortfarande inte hänt nått :))Världen är för upptagen, hör inte, ser inte.

....

bakom mina solglasögon.

Underbara väder, vill bara ha massa pengar idag. Blev så sugen på massa sommarkläder idag när jag gick på stan med min bror, han shoppa järnet och blev bara lite avundsjuk haha.


Bob Marley.

“Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect and I don't live to be, but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!”

Powernap!Varje gång jag stretchar så känns de som att jag kan somna, man blir så där skönt seg då :) nu blir de dusch och käk för att sen ge sig ut på en tur runt strömmen med Mikalea.

Stora trygga vargen.

Bläää känner så där seg och så har man ju ångesten efter helgen haha de vanliga då asså :) Var på "arbetsintervju" idag kan man säga men kunde knappt prata pga halsen, men gick ändå vidare till nästa "omgång" eller vad man ska kalla de. Kan ju bli sjukt spännande :) Satt och kolla runt på min mobil och hitta två bilder från helgen haha hmm fundera ett bra tag men fatta inget för grabbarna på bilderna känner jag ej eller har träffat, men tydligen så vill jag inte gå på en fest med fula killar så Pia snäll som hon var smygfota och skicka bild haha :) vi tjejer ställer ju upp för varandra!

Vill inte städa!!!
Boyfriend.

Tjabba! lyssnar på lite musik och taggar för att städa lägenheten. Går sådär just nu men vet att när jag väl börjar så kan jag inte sluta haha. Kvällen ser lugn ut för tillfället men de tror jag ju inför varje fredag. Var ju ute i Onsdags men de var nyktert då, De 3 Josefinorna och Jerry!


Nothing to be scared of.


Ghost.

Har en sån sjuk träningsväääärk och jag ÄLSKAR DE. Fast jag kan inte sitta ner på min rumpa :(( men så snygg den kommer bli!!


Egen värld.
Här sitter jag och tar bilder innan jag drar mot stan med min bror, trodde jag skulle vara jätte glad på alla bilder haha men alla såg ut såhär?! HMM haha. Ser ju ut som att hela världen gått under.

Panikångest.


Love me for me.Your lips, your love, your smile, your kiss
I must admit it's a part of me
You please me, complete me, believe me
Like a melody
Your soul, your flow, your youth, your truth is simply proof
We were meant to be
But the best quality that's hookin' me
Is that you're loving me for me

Bob Marley.

Blir en sväng till Skärblacka och lyssna lite på minneskonserten :) Sen får man se vad som händer!One last time.

Tycker alla ska matcha trosorna med nagellacket!! frågan är ska man köra på blått eller rött?!Lite för mycket.Hem till Sara.


Dry.

OJOJOJ vilket härligt väder vi har idag, kom nyss hem från mamma och var tvungen att kasta kläderna direkt för dem var så blöta. Men inte klagar jag då jag älskar att gå utan byxor hemma haha. Nu ska jag städa lite här hemma så man vågar släppa in folk i lgh :)

Hockey.
Ligger här i min säng nyduschad, med en kopp tee och ser på Sverige-Tyskland :) ska försöka somna tidigt men varje gång jag tänker de så ligger jag ändå vaken vid 4 undrar vad fan hände?! så hmm. Nej nu börjar andra perioden(höll på att skriva halvlek haha)

Call me maybe.

säger bara en sak, jag är i slagsmål med mig själv och min katt. Hoppas jag vinner båda!! Jag önskar inte att livet var enkelt, men måste de verkligen vara så jädra svårt?! Tur att sommaren är på G annars hade de vart kaos. Klär mig i alla fall enkelt idag.


Just wanna have fun.En bild från helgen haha hitta 1000 bilder och de här var den mest vettiga, ni kan ju tänka er hur dem andra såg ut då :) haha. Idag har jag småpysslat här hemma. Min tvillingbror kom förbi på fika och så gick vi och boka en tatueringstid åt honom och nu sitter jag och väntar på storebror då vi ska ta en promenad. Får se om jag hinner bort till gymmet annars får de bli dubbelpass imorgon :)

New girl.Tjabba! så här har jag legat hela morgonen eller nej halva flytta mig till soffan vart efter haha , men har faktiskt städat lite också, men nu är jag redo att strax dra till gymmet. Hmm har känt mig nere hela helgen och igår så låste jag in mig i lgh och gick inte ut fören de var en ny dag och mörkret kommit. Har mycket att tänka på just nu, vet inte vad jag vill eller vart jag ska. Ber mina vänner om ursäkt för att jag vart så off!!

Vacker.
RSS 2.0