Ullared igår.

Har tränings abstinens känner jag. Har inte vart på gymmet sen i Torsdags :( fullt upp sen dess! Mår jag bättre imorgon ska jag ta mig dit. Har legat magsjuk idag, urs hoppas de är sista gången haha :)
Nov. 25, 2012

Tja ,

Ligger och myser i sängen ;)

Hade en helt okej kväll med Pia igår. Tydligen svär jag för mycket?! haha

MEN IDAG BLIR DE BIO MED SARA!!! äntligen ska jag få se sista delen av Breaking Dawn :)

och jag har ingen fantasi för jag ligger i sängen och myser okej?!


Nov. 24, 2012

Hej hej,

Sitter på bussen påväg till Valdemarsvik. Idag ska nämligen Sandras lilla Nellie döpas.

Ikväll blir de lite party med fina lilla Pia som äntligen tagit sig hem till Norrköping, kommer de spåra ikväll?!
Nov. 22, 2012

Hello,

Jobbar lite och sånt osv...

Idag är de fullt upp har redan hunnit jobba och vart på gymmet och nu tillbaka till kontoret och sno åt mig lite glögg.
Sen när jag slutat blir de spinning sen hem till min bror och laga/baka paj :)

Helt okej dag tror jag!Målar naglarna.

Go Kväll!

Har känt mig lite sliten idag men dagen har ändå gott bra. Har jobbat lite på hemsidan men blir tokig på mig själv för jag ställer så höga krav på mig själv. En grej som tar 10 min tar för mig nästan 2 h. Suck.

Tränade på lunchen lite snabbt idag. Vart intervaller på löpbandet, de är sjuuuk jobbigt men ändå sjukt roligt när man känner hur mycket kroppen får jobba :)


16.42

Mellanlandar hemma för att tanka på med energi och byta om till spinningen!! Ska bli så grymt skönt att få svettas lite. Efter gymmet sen blir de att hämta upp Jojjo och gå promenad, hem, äta, duscha och sooooova mmm :)
Ny dag nya tag.

Svart kaffe idag säger jag bara...

Jobb i vanlig ordning men svårt att komma igång idag då jag fryser nått fruktansvärt. Men kan bero på dålig sömn också ;) Idag blir de spinning, vila ju igår så blir att köra dubbelt så hårt idag, längtar som en tok efter att få svettas och vara varm.Grönt te

Avslutar min kväll med grönt te och mitt favorit program, 112 - På liv och död.
Borde älskat dig.

Tja tja!

Sitter på kontoret som i vanlig ordning. Kissnödig som fan men drar mig för att gå på toan då det är sjukt kallt där haha intressant info?!
Träna träna träna

Känns som att träning är de ända jag tänker på och vill göra. Bra dåligt?!

Ialla fall körde 60 min på löpbandet, börja löpa lite nu också. Sen fick de bli 30 på crosstrainern och promenad hem. Känns bra att avsluta veckan nu och ladda om för en ny med jobb träning och lilla Jojjo :)
Mål.

zzzZZzzz....

Så känner jag just nu, har till och med sovit några timmar. Var på gymmet i 3 h och de känns i kroppen nu. 60 min alpin pass på crosstrainern och 30 min på "rumpmaskinen" som vi kallar den, borde kanske döpa om den till "svettmaskinen" ..... Nu ligger jag i sängen och bara myser och laddar för gym imorgon :)
Gomorgon!

Första gången på länge som jag sover längre än 8. De klagar vi inte på ;) tänkte äta frukost nu och mysa lite med Lady + lite "Mitt i naturen" på svtplay. Måste ju skämma bort mig innan träningen nu!
PS3-KVÄLL
Fredag 16.11.2011

Tja! Ännu en dag på kontoret. Har jobbat på bra så tänkte belöna mig själv med ett pass på gymet snart. Vila ju igår så känner hur de kliar i kroppen :)

Vad som hänt?!

 
Ja de har ju inte hänt så mycket förutom att energislukarn är borta :) men lite bilder kan jag ju allt lägga in.
 
Jobbat....
 
Lilla Tyra har döps  :)
 
Och Sandra har fått sin Lilla Nellie som snart ska döpas också :)
 
 

Tvättstuga

Nuuuuu....
 
... Sitter  jag i min säng och bara softar medans tvätten rullar på i källaren. Helt okej dag idag måste jag säga.
 
Jobbat och sen träffa jag Caroline en stund, hon och Diva hälsa på mig på Kontoret. Hjälpte mig lite med hemsidan och kom med tips.
 
Diva :)
 

Mobil blogg

Tjääna! Vet att jag inte bloggat på aplänge men tänkte börja nu när energislukarna är borta. Sitter just nu på kontoret och tittar på nya hemsidan och ser vad man kan göra bättre. Kul att den börjar bli klar. Har kommit igång med träningen nu också och de känns i kroppen haha smärta! Men otroligt skönt.

RSS 2.0