Läkare ? Svergie?

.
Sitter och jobbar, går ganska bra men börjar bli lite seg i skallen. Någon som vet hur många läkare de finns i Sverige?

Fuuck Off

Piss säger/skriver jag.... De här med att sova har inte funkat  alls för mig den här veckan. Känner mig nästan rädd för att somna. Mitt  hjärta slår i 200 och får kramp i magen av tanken.
 

Höst D

Blir tokig på mig själv.
 
Är inne i en period, känner mig deppig och känns som att jag inte räcker till. De bästa är att jag vet att de kommer gå över :) Är ju ändå löning om en 1 vecka hehe 

Work night

 
Go`kväll,
 
Ligger nu i sängen med en macka o en kopp tee efter o ägnat kvällen åt lite jobb, haft Harry Potter filmer på i bakgrunden så haft lite sån här myskänsla haha behövs nu när de börjar bli mörkt ute tycker jag.
 
Har funderat lite på ifall man skulle börja dejta?! why not liksom, har typ aldrig sysslat med de så kanske dags att börja nu i 22 års ålder haha tyvärr lite kräsen :/  ajja får fundera påt.

Dagens

Kör en "Dagens" medans jag har en liten paus i jobbadet :) kanske borde äta nått? mja inte så hungrig men men äta bör man annars dör man?!
 

The E nergi

Tjenamors,
 
Jobbat hela förmiddagen och morgonen nu och känner att jag behöver ut och röra på mig lite för hjärnan är helt degig... Men lite till kör jag sen hoppas jag att jag orkar mig några varv runt strömmen.
 
Om inte powernap och sen några varv runt strömmen haha.
 
Känner att jag ätit väldigt dåligt dom senaste dagarna, har typ levt på te,kaffe och mjölk. NOT GOOD!!
kanske därför energin sätter stopp ibland?!
 
 
Blekfis??
 
 

Nyduschadskamanvara


Höst


Var ett tag sen jag blogga här, men har inte haft lust eller tid. Men kände nu att jag saknat att skriva av mig lite, inte för att jag är så personlig när jag skriver men gör de mest för att de är roligt att gå tillbaka och se vad man har haft för sig. Har ju ändå haft samma blogg i flera år nu, 3 ? eller nått sånt. Har hänt ganska mkt, jobbar ju just nu. Svensk Adressregister. Trivs väldigt bra och de har nog aldrig vart så roligt att gå till jobbet haha hoppas de håller i sig. Men de gör de nog. Dyker alltid upp nya saker och så lär man sig nått nytt varje dag.
 
Lite bilder lägger jag väl också upp haha.
 
Linda, basisten i sons of midnight och så jag haha

Linn, Pia, Josse och meee..

Pia och jag är gillar varandra
 
 

RSS 2.0