sömnlösa nätter...


Gott Nytt År !!!!!

Bild  från nyår 09/10

Naglar!!


Kom och håll om mig

Har städat hela dagen ändå har jag inte ens kommit till köket.
Men har gett upp för idag. Vill bara gå o lägga mig o vakna om
några veckor igen. Går de?? inne i en dålig period kanske. Ajja!

hophophopeless

GAAAAAAAAAAAAH AAAAAAAAAAAAH panik imorgon firar vi in de nya året... Jag vill inte jag är inte redo. Kan man inte bara stanna tiden?  jag vill ha jobb ett liv innan 2012 kommer!!

Jag är skör


In your head

Förstörd är ett ord, leva livet är en annan mening. Kan inte påstå att jag gör nått av de där just nu. Lever man livet slutar de som förstörd. För enligt dagens samhälle känns de som att leva livet är att skita i morgon dagen o inta så mkt alkohol och göra bort sig så mkt som möjligt. Resa till världens ände o göra likadant där. Har inte gjort nått av de, så vad gör jag? lever jag livet? eller är jag instängd i en olycklig bubbla?!

Bara för att....

....jag ska på "dejt!" imorgon så gör jag mig fin med ansiktsmask!! ;)

once upon a time

Tjingelinglingling!!
Ser på en film men jädrar vad svårt de är att koncentrera mig,,, myser lite med Brittis istället :) ska snart koka lite tee i den nya teekokaren jag fick av morfar och Anki, tackar så mkt!!

Merry christmas?

har ont i magen... vill inte att julafton ska komma. Idag pratar alla om uppsittar kväll osv jag funderar på om jag ska dricka kaffe eller inte. Julen är död för mig fast jag inte vill. Jag älskar julen. Känns bara som att den har tappat sin mening.

Fina duuu

Tjena tjeeena, kom nyss hem efter en dag med min fina vän Caroline. Vi har käkat och gått lite på maxi och bara snackat grymt mkt skit. Sen tog vi tag i mitt kök och kasta alla glasflaskor jag samlat på mig under ett år. Mitt kök vart sååå mkt större haha.


Favorit platsen!!


När jag går ner

Goförmiddag,, ska snart hoppa in i duschen så man luktar lite mumma.. men jag är lagom sur på Britta idag, här har man fixat med alla papper o sorterat allt o så välter hon min fina hög!!!
Oskyldiig?!

We found love

Nepp inatt sov jag inte alls bra!! men men se lite julkalender o dricka kaffe så får vi se vad dagen har att erbjuda :) i alla fall man hinner fundera ganska mkt när man är "vaken"... o om vi säger så här, jag borde inte bry mig meen jag bryr mig. Jag saknar tyvärr äre så.

Lilljulen i lördags...

Bilderna är tagna från Rebeccas blogg http://morelle.se/

Give me a kiss

Vill bara informera alla om att jag har börjat STÄDA nu.... duktig!! meen nu har min rygg pajat ihop men. Har tryckt i mig lite ipren så snart är jag igång igen.

Måndagen

Nu har jag vart duktig o sökt en massa jobb, bland annat som snöskottare. Lär ju behövas nu när snön kommit. Jag har vart sjukt seg idag, brukar aldrig vara de eller jo på söndagar men söndagar ska man ju vara de på. Nu måste jag skärpa mig. Måste julstäda här hemma. Nått jag sagt till mig själv i snart en vecka haha går sådär va.

4 advent

Ojojjoojoj vad trött jag är... Vart inte alls mkt sömn i natt, konstigt?! Hade i alla fall en trevlig kväll med tjejerna med julmat o allt. Sen drog vi vidare till Wasa sen VK. Bra kväll helt enkelt ;)

1 vecka

Godmorgon....
Ligger i min säng o myser med Lady&Britta,, målar naglar ansiktsmask osv tjejgrejer. Man måste ju vara på topp när jag träffar flickorna ikväll, en liten lilljul hemma hos Mickis kommer de bli.

<3


Allting kommer bli bra.



My only wish

Oppa oppaaa,,, lite fest sugen haha men de får vänta till helgen. Ska möta upp födelsebarnet senare i eftermiddag o se om vi kommer fram till nått vettigt. Fram till dess ska jag träna o städa lite här hemma och uppfostra mitt lilla odjur jag har här hemma.
Aktraktiv idag?!

Myser ....

Myst ner mig i sängen, ligger o kramas med.... kudden :(

de bor en annan i min kropp...

Tjena!
Nu ska jag strax hoppa in i duschen efter ett litet träningspass här i mitt lilla hem. Kände att de behövdes för att jag inte ska somna innan 8. Annars har dagen vart lugn, var på sjukan med brorsan o sen handlat lite gröööt muums.

13 dec

Någon som sett nått luciafirande än? inte jag, missa de totalt. Vakna imorse o kände mig sjukt seg så bestämde mig för en promenad. MMM promenaden som annars brukar ta  1h tog idag nästan 2 haha fötterna ville inte riktigt idag. Så nu ska jag halsa i mig lite kaffe o vänta på att Carro ska vakna...
Försöker lära Britta att säga Mamma....

I have a dream

Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day, you gave it away
This year to save me from tears
I'll give it to someone special


Sitter här i mammas kök o lyssnar på julmusik medan jag väntar på henne hem från London. Hoppas dem haft de trevligt!! dem borde landa närsom nu. I alla fall ikväll har jag väl inte så mkt inplanerat. Kanske en filmkväll?? eller vad säger ni? blir i alla fall min 5e helg hemma... Blir man inte sjukt imponerad nu? Har ni några ideér på vad man kan göra så plinga!!

Fredag i all ära

Morgon morgon...
Har precis käkat frukost och snackat med Carro i telen. Vi ska göra lite tjejgrejer o gå med hundarna. Men först ska jag duscha, har ricinoljan i håret nu så hoppas de funkar. Annars "hatbrev" till Paris. Ricin är ju tydligen ett laxeringsmedel, så nu sitter  jag o inbillar mig att jag är taskig i magen fast jag bara haft de i håret haha.

Torsdag och jag vet fortfarande inget...

Hoppla, min morgon börja kanon. Kom nyss in från en promenad. Kaffet är kokat o ja tittar på min älskade Martin Björk <3 Sen runt nio blir de lång promenad :)

Mjauu

Man blir bra trött ibland asså. Vi männbiskor är så bra på att vända o vrida på saker, o för mkt skitsnack... bla bla...

single ladies

Godmorgon! kom nyss hem från en lång promenad med Jojjo o de var så skönt. Nu ska jag käka frukost sen blir de att tvätta lite :)

Du vrider mitt huvud

Nu ligger jag äntligen i sängen och är superdupertrött, Jojjo ligger här brevid mig o värmer mina fötter. All kärlek till den hunden. Idag har jag "hjälpt" Carro att tömma hennes terrarie stark gjort att vara i samma rum som odjuret som bor där haha. Draken. Naee urs delar hellre säng med en orm.

You ´re Beautiful



Du är för bra för mig det kan vem som helst se en ängel som landat i helt fel kvarter du är en stråle ljus i den mörkaste natt men du är för bra för mig så sant det är sagt


Mycket tankar så här på morgonen. Ska bli skönt att få vara ute hos mamma i en vecka nu när hon &  Ove åker till London. Ska städa ordning här hemma o packa. Leta kattvakt så jag slipper åka in till stan varje dag också. Vet inte vad de är men allt känns förjäkla bra nu.





whats goin on...

Så stark kille. Tårarna rinner. Vad ska man säga?

Haha jag avlider...


2a Advent

Godmorgon :) Sitter i sängen o myser med lilla Britta och ser på Ariel haha. När jag druckit upp mitt kaffe ska jag ge mig ut på en liten promenad :)

Svalkar vinden

Ojojoj ojojoj .....
Snacka om att jag vart effektiv idag. Städat snart hela lgh. Har man två odjur så blir de skitigt väldigt snabbt. Hoppas de håller sig rent i alla fall några timmar idag. Nu ska jag i alla fall snart hoppa in i duschen o pyssla om mig själv lite :)

Im back...

Godmorgon!
jag börjar känna mig som en människa igen tack vare mamma som kom förbi med Ipren igår. Innan de var jag mer död än levande o typ sovit oavbrutet fram tills nu :) Men nu är jag på g, men vad ska man hitta på ikväll? någon som har lite ideér?

1 dec

Godmorgon!
Myst ner i soffan och äter frukost. Har tvätt tid nu också så nu vet ni vad min morgon kommer bestå av :)

RSS 2.0