Jan. 21, 2013

Är så fruktansvärt trött men ändå kan jag inte sova :(( tyck synd om mig?! Tänkte i alla fall gymma imorgon bitti hoppas jag orkar mig upp!
Jan. 21, 2013

Kroppen värker nått sjukt men jag är glad ändå, är ju måndag och några dagar kvar till löning på fredag och då får jag också träffa Pia yaaay haha och så blir det party :)

Nej tillbaka till jobb nu, btw fick "sötchock" när jag kom till jobbet :)
Jan. 20, 2013

Heeelt fucking slut men ändå så jädra nöjd haha tränat hela helgen och avsluta på toppen. Körde 120 min kondition och sen styrka på det! Nu kan ju veckan bara börja med en ömmande och skrikande kropp!
Försökte fota min rumpa för och se resultat men gick inge vidare!
Jan. 17, 2013
Jan. 17, 2013

Vet inte varför jag envisas att gå upp kl 05 på morgonen haha har börjat ställa kl på halv 6 istället men ändå så vaknar jag 05 och kliver upp :)
Har alltid gillat tidiga mornar, känslan att titta ut genom fönstret och sakta se folk vakna är ganska mysig!

Jan. 15, 2013

Tankarna snurrar runt i min skalle gaah vad ska man välja. Ska man följa sitt huvudhjärta blablabla eller ska man vara lite vettig? haha hmm
Jan. 15, 2013

Lyckorus ena stunden, andra vill jag bara gråta och slå någon haha ?!

Lyckorus beror på att jag är närmare mitt mål än någonsin med träningen fast jag haft uppbehåll och vart sjukt omotiverad. 5 kg kvar tills jag nått mitt "sommarmål" :) kommer jag klara det? ofc älskar att kunna forma kroppen!

Gråten kommer när jag sätter press på mig och inser att jag inte klarar det, har sjukt höga krav på mig själv. Borde inte plåga mig själv men jag kan säga såhär att jag fortfarande lär känna mig själv och det mesta är bara positivt :)
Gott Nytt År!
RSS 2.0