Så tycker jag om Kallvatten!!!!


Fegisar!


2011.02.25 Fredagsmys?!

Fredag!  idag hoppas jag på att få en mobil jag kan använda. Blir galen! kommer ju inte upp på morgonen längre pga av alla mardrömmar som håller mig vaken halva natten. Först vill jag inte somna för att jag inte vill drömma. Sen när jag somnat sover jag kanske i 1-2 h vaknar av att jag gråter hmmm. Inte alls kul. Så måste ha mobil nu så att jag kan ställa klockan så att jag vaknar. Får panik när jag sover till typ 11 varje dag.

Vad händer idag då? ingen aning faktiskt. Blir nog att ta de lugnt och sitta här i min ensamhet haha. Men jag klagar inte. Absolut inte.


2011.02.24 var är du? och var är jag?

Hejhoppgummisnopp!

Sitter här i min härliga soffa. Min bror och mamma drog nyss hem. Dem var här på en snabb spontan fika. Härligt tycker jag! Känns som att de fortfarande är måndag MEN de är torsdag! Herregud vad hände med min vecka? vad har jag gjort? inget! eller? hemligt kanske? vem vet hehe. 

Jag känner att våren närmar sig och då kommer energin tillbaka! insåg nyss också att dem blir min första sommar på VÄLDIGT länge som jag är singel. PARTY ALL NIGHT hahaha

Verkligen nått att se framemot! nu ska jag fixa mig lite, ska träffa min kära vän Caroline och hennes andra dog heddis!


2011.02.21 Måndag

Helloo!

sitter i soffa och känner att jag borde plocka fram dammsugaren för att de är fullt av SALT i soffan.

Saknar även min mobil nått enormt! älskade den, vad ska jag göra utan den? alla nr? allt fanns i den! vet att jag glömde den i taxin jag har tänkt fram och tillbaka och har inget minne av att jag höll vantarna i handen när jag öppna dörren (mobilen låg i vantarna). Ajja vad kan man göra inget. Man känner sig bara så naken utan den, man kan varken ringa eller ta emot samtal. Tänk om nått händer? ja men då får jag ligga här och förblöda eller hoppas att någon vettig loggar in på facebook. Ännu mer beroende nu!

Ajja helgen var trevligt fast jag tappa bort mobilen och frös ihjäl mig!


2011.02.19 så många männsikor omkring mig....

Cjaaa cjaaa Bloggeeen!

Sitter i min underbaara soffa och tittar ut genom fönstret och baaa MMMMM men sen kommer jag på att de är -16 ute och då blir de baa UUhhhh. Ajja som sagt de finns inget dåligt väder bara dåliga kläder haha de lärde jag mig i gymnasiet. Grattis!

Blir en tripp till stan sen för att kolla runt lite med Sara. Sen blir de hem för att börja fixa sig inför kvällen. Vi ska på "bar-runda" runt om i norrköping och hitta de nya innestället haha. Nae men är ganska trött på dem gamla ställena så dags att förnya sig lite tänkte vi. Ska bli skönt att komma ut och även få fixa sig lite. Känner mig som en slaggprodukt. Men de fixar jag med en dusch+hyvel+lite goluktande lotions!

Känner också OFTA man blir mätt på en advokado?! men jag är proppmätt!


2011.02.17

Godmorgon!

Sitter på min säng och väntar på mamma och min bror. Vi ska ut på promenad i think. Sen babbla hon om frallor så de låter ju smarrigt. Ska bli skönt att inte behöva vara ensam idag. Behöver riktiga människor att prata med. Inget ont om Lady och Hugo nu men tyvärr kompenserar dem inte en riktigt människa. Men dem är väldigt mysiga att ha i sängen mina små bebisar <3


Dags att dra! ha en trevlig dag!

Ge mig trygghet så ska jag glömma min rädsla



gömmer mig under täcket och hoppas på att de kan ljusna snart. Tycker inte om mörkret just nu!

Raggningsrepliker

Raggningsreplik: ”Gjorde det ont när du föll från himlen?”
Svar: ”Gjorde det ont när din mamma tappade dig på huvudet när du var liten?”

Raggningsreplik: ”Du ser ut att behöva ligga med en riktig man!”
Svar: ”Absolut! Har du sett nån härinne?”




Raggningsreplik
: ”Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla runt dig på bordet och hoppas på sex.”
Svar: ”Livet är ett spel, fullt av vinnare och förlorare. Gissa vilket av dem du är.”

Raggningsreplik
: ”Om en tjock gubbe kommer fram och försöker stoppa dig i en säck, så oroa dig inte. Det är bara tomten som vill ge mig den perfekta julklappen.”
Svar: (Blunda hårt och prata för dig själv. Öppna ögonen.) ”Förlåt, men om ditt ansikte börjar brinna inom ett par minuter så oroa dig inte. Det är bara mitt livs högsta önskan som har slagit in.”

Raggningsreplik
: ”Om vi var de sista människorna på jorden, hade du skrattat åt den här raggningsrepliken då?”
Svar: ”Om vi var de sista människorna på jorden så hade jag tagit livet av mig. Jag tror att alla som har träffat dig är överens om att mänsklighetens utplåning är bättre än alternativet i det läget.”

Raggningsreplik
: ”Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!”
Svar: ”Pappa gillar inte att blir kallad för ’tjuv’. Det var några poliser som kallade hans företag för ’serbisk maffia’ en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?”

Raggningsreplik
: ”Snygg klänning du har, den hade passat utmärkt på mitt sovrumsgolv.”
Svar: ”Snygg kropp du har, den kommer passa utmärkt i bakluckan på min pojkväns bil.”


Nu får de vara nog!

Låt mig va! lämna mig ifred! dra åt.... ja hur många ord och meningar kan man använda för att få en person att förstå LÄMNA MIG I FRED! tydligen inte tillräckligt. Sluta tracka mig bara.

Första gång jag såg på dig....

Stääääda stäääda yaaaay!!!

Nae så kul är de inte! men inte så tråkigt heller. När man väl kommer igång så tycker jag faktiskt att de är ganska kul. Sen måste jag få ordning här hemma. För så fort jag städar så blir de rent sen tar de två röda sekunder så är de fullt med hår överallt. Men nej vi ska absolut inte skylla på Hugo! Självklart är det jag som hårar en massa.

VOLYMEN på max! nu städar vi!


2011.02.16 Dum dummare?!

De verkar som att jag inte har lyssnat men de har jag! jag lovar! Men de kom inte in i hjärnan fören nu eller rättare sagt min hjärna bearbeta det inte fören nu. Skäms nått otroligt. Just nu känns de ganska kört så kanske lika bra att ge upp?!

Sitter i soffan och vet inte vad jag ska göra. Fryser som en galning. Borde städa. Vakna och insåg att de såg ut som en svinstia. Kanske blir varm när jag städar?! tveksamt men värt ett försök. vet att de vart ett lite depp inlägg men även jag kan vara lite nere ibland. Lovar att nästa blir gladare!


Horoskop Tisdag!

Oxen

21/4-21/5

Du vill ha roligt men vardagen tillåter det inte riktigt, troligen fylls tisdagen av enformiga uppgifter.


2011.02.15 Dagen efter

Hello!

Kom precis hem, har vart på några möten och dem gick bra tycker jag. Fick massa beröm för mitt CV som tydligen var väldigt personligt och roligt att läsa. Sånt är ju kul att höra.

JAG älskar barnen på spårvagnen asså. Haha så gulliga. En av dem ville bli lika vacker som mig hehe jag klandrar henne inte.

Nu sitter/ligger jag i min säng och känner mig lite halv dålig. Mitt huvud kommer explodera vilken sekund som helst känns de som och jag fryser som en galning. Ändå har jag massor med kläder på mig och två täcken. Oohh jag vill verkligen inte bli sjuk nu!


Glad alla-hjärtans-dag!

Tja tja blooooggen!

Sitter här i min soffa och mår lite sådär, skallen tar kol på mig. DUNK DUNK DUNK. I alla fall såg några läckra brandmän här utan för så har suttit och vinkat som ett fån till dem ett tag nu.

Mamma kom hit förut med lite potatisgratäng mums. Sen fick jag lite gelehjärtan av henne. Gulligt av henne. Käka upp dem direkt så nu mår jag lite illa haha. Dumt av mig!

I lördags så var jag ju i Linköping med Mickis och Rebecca. De var kul men jag tyckte att musiken kunde ha vart bättre. Sen var de svinkallt! Senare på natten vart de lite äventyr igen. Nog om de, nu ska jag plocka undan lite.


Sunshine

Inatt sov jag 7 långa timmar, länge sen jag kunde sova så länge. Skönt! Känner man väldigt utvilad. Vart en promenad imorse SVINKALLT! ajja inget att gråta över. Men de är ett helt otroliigt vacker väder ute annars så man kan inte sluta le åt solen.

Blir de att sitta hemma ikväll? eller ska jag följa med min kära Mikaela till Linköping? hmm


2011.02.12

Idag är de kallt! var på väg ut på en promenad med lady men hon dog så fort hon kom ut så ville inte plåga henne i onödan så vi gick in igen och jag la mig under täcket för att värma henne. Min lilla bebis <3


I´m just a dreamer

Gazing through the window at the world outside
Wondering will mother earth survive
Hoping that mankind will stop abusing her sometime


2011.02.11 vinvinvind

Nu är tvätten äntligen klar, och jag är helt slut haha. Nae men fick helt plötsligt jätte ont i huvudet och vart jätte seg. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk fast de beror nog mest på att jag ramla och slog i huvudet haha. Vart en promenad förut men inte lång FÖR F*N vad de blåser ute. Nej nu blir de att stanna inne hela eftermiddagen. Fast jag borde handla hmm. Aaah får se hur vi gör med de.


Jomen Tjena!


Oxen

21/4-21/5

Med Månens hjälp får du en väldigt romantisk och spännande fredag.
Det handlar om kärlek och drömmar.


Vacker!


Snön gör mig Rastlös!

Måste de snöa? va ? ajja jag ska inte klaga.

Sitter i alla fall i soffan nu och var nyss nere i tvättstugan. Deen klant jag är så ramla jag och skjölmedelflaskan jag höll i gick sönder. MMMM så fick allt sköljmedel i håret. KUL! I alla fall jag överlevde. Håret luktar nytvättat och de är ju ett plus. Se positivt som sagt, fast jag är helt blåslagen.

Helg nu då? hmm fredag? jaaoo. Vad händer? SECRET! haha nae men får se vad som händer. Tomten kanske tittar in vem vet.


G`night




Ligger i min säng och ska sova. Tänkte bara säga godnatt till mina små vänner. OCH SARA pilla inte på mobilen för då får du stryk!

Godnatt!!

What hurts the most

Eftersom väderet inte är så roligt just nu så har de blivit så att jag sitter här och funderar. Medans jag fundera kom jag på att jag bara gått på en dejt i hela mitt liv och då var jag 17 år. Helt otroligt asså. Inte för att de gått dåligt med killarna. Nej tvärt om, så pass bra att man inte ens behöver dejta haha. Nej men allvarligt, de känns skit konstigt. Jag är ju singel nu, ska jag dejta då? får man dejta flera samtidigt? nej flera är nog inte riktigt min grej. När jag väl träffar en kille så kan jag inte träffa andra. Känns så fel, inte för att man är bunda till varandra på nått sätt. Men jag tänker mer att ifall man tar ett steg längre och blir nått mer så vill jag inte ha de liggade i bagaget.

Men jag känner mig ganska lycklig just nu. Liksom jag är inte beroende av att träffa någon. Men de är mysigt att göra de. Jag är inte rädd för att vara ensam. Jag känner mig stark helt enkelt. Liksom jag skulle inte dö om någon inte kan träffa mig just nu. Kanske nästa gång? Man får inte gräva ner sig med allt negativt hela tiden. Jag har en massa problem just nu men aaah va fan inte löser de sig för att jag ligger under täcket och låtsas att jag inte finns. Visst är de svårt. Men andas och lägg dig ner blunda i 10 min. Sen ta tag i saken. 


Önskar att de var Fredag!

                                                             

Horoskop Torsdag

Tror att mitt horoskop ljuger för mig, inte alls bra de här!


Oxen


21/4-21/5

Sensuell och härlig torsdag som handlar mycket om kärlek och njutning.
Du tar vara på egna intressen.


2011.02.10

Tjing! fruktansvärt, igår hade vi ett härligt vårväder och nu idag snöare. Vad är de här??? jag som hade värsta planera att gå ut på en promenad i morse men kan lugnt säga att snön skrämd mig så jag kröp ner i sängen och såg på en film istället. Men jag känner hur de kliar i kroppen.

Ajja ska väl försöka ringa min bror och ställa några frågor om datan.


Hurricane

Jag är verkligen duktig på att göra bort mig, korkad? haha nae snarare lätt lurad och dum. Men sånt är livet kära vänner, man gör bort sig.

Gråt inte över spild mjölk, naee men jag höll på att göra de när jag välte ut ett helt glas med mjölk. Mjölk älskare som jag är. Men de var bara att plocka fram moppen och svampa.

"lycka till! ramla inte och slå dig i duschen nu" mmmhhmm aj aj säger jag bara. För ont gjorde det när jag halka på schampooflaskan. Inte att skojja om trodde min höft var hur led haha ändå satt jag där och as garva och tyckte de var synd att ingen satt upp en doldkamera.

Fast alla mina olyckor idag så har jag haft en kanon dag. Bort gjort fler än en gång haha men de bjuder jag på. Skämmas ska man men med måtta.


As days go by
The night's on fire

2011.02.09 Vårkänslorna gör mig TOKIG

Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till,
och jag vet inte varför
men varje gång jag ser dig känner jag att det enda jag vill,
är att komma dig nära
Det är samma sak, varje gång vi ses



Den låten har fastnat i mitt huvud men de gör mig på skit bra humör haha som sagt de kanske har med vårkänslor att göra. Men nu börjar solen gå ner och då kommer väl paniken haha nae skojja bara mår grymt bra just nu.

Hmm kanske ska berätta lite hur min dag vart. KANON känns de som haha nae men börja med att jag gick upp vid 8 efter drygt 3 timmar sömn med en kanon dröm ( secret ) hehe i alla fall börja med en promenad i de vackra vädret. Sen kom jag hem och somna i soffan haha men mamma ringde och väckte mig och sa att hon ville komma och fika. Mysigt. I alla fall efter de sen betsämde jag med Carro att de skulle bli en till promenad. Bus Diva och jag hoppa runt på "isfläckar" ( ni vet såna som går sönder ) haha så sööt hund asså. Sen vart de en fika till med Carro så jag måste nog skippa allt annat i dag för bullar och chokladbollar hela dagen inte alls bra! Fast o andra sidan har jag ju rört på mig massor så skitsamma.

Nu sitter jag här i min ensamhet och funderar. Går inte alls bra när jag funderar haha nae men jag ska väl syssel sätta mig med att städa och fixa lite. De brukar få mina tankar på annat.




Besvikelsen är stor men jag kan stänga av, kan du?






2011.02.09 Vårkänslor

Japp snacka om att vårkänslorna börjar titta fram i de här vackra vädret. Pga de fina vädert så sitter jag nu och väntar in Carro & Diva, vi ska ge oss iväg på lite äventyr hehe kul kul. Annars händer de väl inte så mkt mer idag, blir väl att sitta här hemma och uggla. Städa också. Förstår inte gör inget annat än o städar men ändå så blir de aldrig rent! Skyller allt på Hugo och hans håriga kropp.


Vad ska man hitta på ikväll då?


Den bästa dan i mitt liv... la la la...



Just nu sitter jag och väntar på att Carro & Diva ska dyka upp. De blir en promenad och en massa skitsnack haha meee like.

2011.02.07

Jag älskar gamla svenska låtar! 

Ialla fall sitter här hemma i min soffa helt förstörd och vet inte vad jag ska göra. Ska på möte nu klockan 13 och tänkte ta en dusch innan. MMhhm de gick ju bra! ställer mig i duschen och de kommer varmt skönt vatten och jag börjar schampoonera håret, AAAAAAAAAAAAAAAAH iskallt vatten!  jag trodde helt ärligt att jag skulle dö. Springer över till grannen i morgonrocken och handuk i håret och frågar om han har varmvatten ( han trodde säkert att jag ville duscha hos honom, haha men idag var de inte gubbens lyckodag sorry ) i alla fall inget varmvatten där heller så jag går in till mig igen och ringer hyresvärden som lova att kolla upp de. Men aaha nu få jag gå  till mötet med schampoo i håret, jag kommer i alla fall lukta gott (y) kanon!


Horoskop vecka 6

Oxen!

Kärlek: Du trivs med ditt kärleksliv, särskilt om du har ett seriöst förhållande att satsa på.

Pengar: Slantarna räcker inte till hur du än anstränger dig. Dessutom känner du dig omotiverad.

Turdag: Torsdagen blir bättre än du hoppats.


Älska min dagen-efter-frisyr



Tjenis! vad ska jag säga om lördagen? haha KÖÖÖÖ kvällen beståd vad köer. Men jag ska inte klaga för mkt för att jag fick min goodiebag hehe. Men jag hade grymt kul med mkt dans, har så ont i mina höfter nu. Nae nu ska jag in i duschen för att fräscha till mig lite och sen blir de storstädning, yaaaay!


Ibland känner jag mig så grymt snygg!

 

Tjingeling på er mina små låtsasvänner! Idag blir de tagg till 10 hundra hela morgonen och förmiddagen och hel kvällen osv hehe för idag ska vi till LINKÖPING! Håller på och fixar mig förfullt.

Ser nu också att jag håller på att få nya grannar mittemot KUL ännu fler som kan se mig springa runt naken i lägenheten. Men men de bjuder jag på.  Nu ska jag fixa mig vidare för så här kan jag ju inte se ut ikväll? eller? ajja får se. 

Ciao caio..

2011.02.05 Horoskop Oxen

21/4-21/5

Romantisk och skön lördag som passar bäst på tu man hand eller i varje fall i ett mycket litet sällskap


Oxen 2011



Kärleken
: Du tar tyglarna.
I år är det viktigt för dig att det är du som bestämmer nästa steg. Du vill ta ansvar och känna att du utvecklas. Kanske är det dags för ett stort beslut, något som rör familjestorleken eller bostaden. Du kan tänka dig att kompromissa lite men bara om den ursprungliga planen var din egen.

Äventyret
: Ett mysigt år.
Under försommaren blir det full fart men större delen av 2011 handlar om helt andra saker än äventyr och nöjen. Familjeband, framtidsplaner och relationer betyder mer för dig och partymänniskan i dig slumrar för det mesta. Verkligen inget glamoröst år men istället händer det saker på djupet.

Pengarna: På väg uppåt.
Du är ovanligt sparsam och försiktig. Egentligen är 2011 ett turår för dig men du tar ändå inte ut svängarna utan väljer att lägga på hög eller att investera slantarna i riktigt viktiga saker. Följden blir att din ekonomi mår strålande vid årets slut. Även din karriär har förmodligen avancerat då.


Not a day goes by.....


2011.02.03 om de ändå fanns....

SNICKARE PÅ BURK!   idag har jag vart hos Morfar & Anki och hämtat lite möbler som jag fick av dem. Vart två "bokhyllor" och sen soffbord. Och en del små saker också. Så nu när jag är hemma har jag fixat och försöker få ihop allt. Men de är ju så jobbigt! Hyllorna är i alla fall på plats, nu är de bara en massa saker som ska in i dem också.

Just nu väntar jag in Carro som ska komma och hämta lite mumsiga hundben åt hennes dog Diva. Tycker hon ska dyka upp snart så att jag kan klä av mig och bara somna in i min sköna säng haha är grymt trött efter den här dagen. ÅT MIN FÖRSTA SEMLA för i år idag förresten. MUMS tack Mamma!


RSS 2.0