åååååååååh

Man blir ju galen! igår hade man klätt ut sig och allt men tror ni man tog något kort ???? NAE!  så jäkla segt asså.


Hagagatan 26

Nu är kontraktet på skrivet och klart och jag har en känsla av att jag har fått världens bästa hyresvärd!
Nu behöver jag bara en större säng någon som kan ge mig en ? 140-180 typ? en mindre soffa skulle sitta fint också.

De kommer nog bli kanon där. Lite mindre än vad man har nu men samtidigt är de ju bara jag och bebis som ska bor där.


Iväg och skriva kontrakt nu då!



Horoskop Fredag



Oxen




21/4-21/5

Utmärkt dag för nöjen. Du har tur i kärlek också men just nu lockar glamour och flärd lite mer.



2010.10.29

Tjing Tjing!

Sitter i min säng och väntar ett samtal från min nya hyresvärd som ska säga till när jag kan komma och skriva på kontraktet. KANIN tycker jag.

Jag måste verkligen städa i mitt rum då de kommer folk hit i morgon för de är ju ändå Halloween. Men jag har redan tröttnat haha palla bara plocka upp ett papper. Ajja men alla kläder ska in i garderoben i alla fall om dem nu får plats. Fattar inte har inga nya kläder ändå känns de som att inget får plats så jag slänger bara in alla kläder. Hoppas jag har bättre ordning med kläderna i nya lägenheten. Men de är så svårt när man inte har någon bra garderob.

Vad händer ikväll då? jo de blir att vara hemma och se på idol. Haha kul? nae men skönt med tanken på att jag brände mig i solariumet igår så jag är lite halv sjuk haha. Dumma gymsnubbe som sagt!

Kaffet väntar, Ciao!


Rosa bröst

HEJ HEJ HEJ HEj HEJ

Japp nu har jag en ny lägenhet. KANON! har väntat så länge. Ska skriva konrakt på den imorgon.

OCH JAG HAR ROSA BRÖST! jävla gymkille som gav mig och sara ett varsit supersolarium.


15.30

Tjing!

Vad händer? joo jag letar lägenhet för fullt så idag blir de att kolla på en kl 15.30. Håll tummarna för att jag får den. Börjar få lite panik då jag och Sara faktiskt håller på och flyttstädar om 1 månad. Den ligger i alla fall på Hagagatan här i Norrköping så blir ju nära min älskade Elsy haha och Sara då. Måste ju ha Elsy nära så att jag kan krama henne när jag är ledsen.

Just de har även fått praktikplats på sjukan. Så hoppas man blir snygg i sjukhuskläderna. De tror jag och mamma har lovat att jag får låna hennes skor så kanske slipper de där jäkla foppatofflorna. Eller de kanske är såna jag ska få låna? i alla fall måste ner till af och snacka med dem och brätta att jag fixat med praktik.

Sen måste jag och sara träna OCH SOLA. Älskar att sola! men tyvärr så är de ju inte så bra för mig eftersom jag har en "hudsjukdom" om man nu kan kalla de så?!


"Sol utan brun"

Hejhopp!

Hela förmiddagen har jag fikat med mamma och tvättat alla kläder jag äger. Kanon tycker jag. Men inte kul att gå naken.

Ska i alla fall träffa Mickis på stan och inhandla lite inför lördagen. In på systemet måste man ju också. Jaha vad händer senare då? joo jag och Sara ska iväg och sola?!?!?! hur ska detta gå? men ivärsta fall får jag väl dränka mig själv i brunt utan sol elller sol utan brun som jag brukar säga.



Hon är ju blond egentligen

Hej Hej

Idag åker min kära Märta!! Kommer faktiskt sakna henne fast hon bara vart här i en vecka typ. Men är man tjock go, glad och älskar att kramas så klart man blir omtyckt.

Idag gick jag och Sara upp tidigt för att Sara skulle till frisören och färga håret. Kanon säger jag, vart dö snygg då Sara faktiskt är blond egentligen. Har tyvärr ingen bild än. Sen gick vi hem käka sen vidare till gymmet där vi träffa Natta. Och fy vad vårt fett fick dallra.

Imorgon kommer mamsen på fika!!


Nu händer de nått

Hejhopp

Nu har jag druckit mitt kaffe och snart blir de iväg på lite ärenden och sen träna med Mickis och den där Sara.
Och ikväll ska man kolla på en lägenhet. ÄNTLIGEN händer de nått! håll tummarna för att jag får den. Har ingen lust att bo i kartong.


Horoskop



Oxen

21/4-21/5

Månen ger dig en spontan och spännande dag som kan utvecklas på många olika sätt.
Följ ditt hjärta.


Sitter och Myser med Tjocka Märta...







2010.10.24

Ligger här ensam i min säng som känns extra stor idag, fast jag har 2 feta katter i sängen ( Märta och Elsy). Dem ligger och tittar surt på varandra.

Jag har stora problem med att hitta en lägenhet. Hur svårt ska de vara liksom??? Gud kanske vill att jag ska på i en kartong! Idag färga Sara mitt hår i alla fall Mörkt Mörkt mööörkt. Är nöjd som tusan. Färga även mina ögonbryn när man ändå höll på med färgning. Men brynen syns ju ändå inte under luggen.

Nae du ska jag ta min godispåse och gå till min säng (som jag redan ligger i).


sweet dream

Tja Tja

Ligger här i min säng och snacka nyss i telen och funderar på om de är värt att ta sig upp ur sängen för att kissa? mjaa får nog tänka på de ett tag till.

Hade ialla fall en skit skum dröm i natt eller jag vet inte om de var en dröm känns om att de verkligen hände. Men i alla fall de var att jag vakna och de bran i ögonen på mig?!?! asså de gjorde så ont så jag trodde jag skulle dö haha ska fråga Sara sen om  hon hörde mig skrika.


Tell me?





Ja just de är de någon som har en bra idee på vad man kan klä ut sig till på Halloween?


Dags för förändring....



... japp jag tror nog att de inte är bara jag som känner så. Just därför vart de lugg igår men just nu känns de som att de faktiskt inte räcker. Måste som sagt färga håret och de ska bli mörkt mörkt mörkt. Sara får ta att komma hem nu så hon kan fixa de åt mig. Ajja vad mer kan jag förändra tycker ni?


Pray for you...

GodMorgon GOOmorgon....

Vet att de är lördag och att jag är uppe för tiditgt haha nae men min bror kommer förbi en stund innan han jobbar så då måste man ju vara lite vaken i alla fall tycker jag. Ska snart koka mig en kopp kaffe och sen BE för att Mickis ska överleva dagen!

Sen på med de varmaste kläder jag äger och har, för de blir en promenix med Sara.


Lugg lugg lugg ...

Ja Tanja klippte lugg på mig idag haha. Riktigt nöjd faktiskt. Nu ska jag bara orka hålla på med de också för av någon anledning tycker jag att de är mkt jobb med lugg.



Ett säkert kort?

Snart ska jag dra mig till Tanja för att klippa mig. De är min och Saras egna lilla frisör. Hört rykten från Carro att hon ändrat hårfärg ska bli kul att se vad de är. Ska ju själv bli väldigt mörk i skallen inom en snar framtid haha.

Blir de lugg, sidecut eller kör jag med ett säkert kort och toppar bara ? hmm de får ni se senare ikväll.


Första snöplogen...

"Godmorgon" som alla har märkt så snöa de i natt. ÅÅh vad glad jag vart. Eller nae blandade känslor men jag gillar faktiskt snö lite grann. Såg min första snöplog också, wooow!

Blir att dra och träna med den där Mickis och sen kolla på lite jackor.


Herreminge vad de snöar

Nu får man ju lite panik när de snöar ute och man har inte ens vantar eller mössa... ELLER JACKA! visst är de mysigt med snö men man vill ju ha ordentligt med kläder på sig då också.

Och kommer inte snön lite tidigt, var de inte sommar nyss? jag börja ju fan klä på mig för kanske 1 månad sen? de är ju bara okt? NAE jag säger bara ....

..... HERREGUUUUUUUUUUUUUUD!!!



Vad är de för dag idag?

Herregud de finns så mkt jag måste göra...

Städa mitt rum
söka utbildning
fixa med papper
söka lite jobb

Ja så kan jag nog fortsätta ett bra tag för de kommer bara upp nya grejer när jag tänker på de. Men kanske en kopp kaffe kan fixa energin? Kommer bli helt beroende av kaffe snart och inte kunna leva utan de.

Snart måste man ju även börja packa för om en månad snart flyttar ju vi. Men har fan ingen lägenhet. PANIK!! Mickis försöker ju få mig att flytta till Umeå och de känns ju ganska lockande nu när allt är BAJS här i Norrköping. Men enligt Sara så finns de inga jobb i Umeå heller så va faan?!?!? De finns ju inte så mkt folk i norrland så man tycker ju att lite jobb borde de ju finnas.

Vad tycker ni? ska man göra något vågat som att flyttta till en stad som man inte känner en kotte i och bara börja om?


en gång om dagen får jag ont i magen o en gång på tusen får du ont musen....



UJ UJ vad synd de är om mig haha 

Nae men har nått så fruktansvärt ont i magen så jag vet inte vad. Förmodligen för stressen. Försöker varva ner med att spela lite spel och vila lite när man har en vilo dag.  Men tycker att mina dagar inte är så stressiga annars heller. Beror nog på all oro och alla frågetecken???????

Ajja jag ska väl försöka resa mig hur sängen? mja lite senare kanske.





Lördagkvällen i bilder...



Just idag är jag stark..

Hej
kom nyss hem från träningen med Sara och Mickis. Gick hyfsat idag med tycker jag, körde lite styrka som jag och Sara annars aldrig gör. Känner mig super stark nu!!

Inte lika mkt skvaller idag, mer planering inför Lördagen då vi ska på inflyttningsfest hos Lisa.
LUNCH NU! getost macka Saras specialite.


ååh jag ska ta kort på min mat.....

..... mums mums mums... skulle inte du ta kort?

Jag <3 Skvaller

Säger bara en sak! ALLA älskar vi skvaller och de vart de ju en hel del av idag när vi träna. Mickis har ju vart i Turkiet i en vecka och kom hem i mådags (orättvist) men hon berätta lite vad som hänt och ja spännande helt enkelt.

Nu ska jag slänga mig in i neeeeeeeeeeeeeee de får vänta! Ska först ner till af sen hem och slänga mig i duschen!

Fettet ska dallra

GODförmiddag! sitter här med min kopp thé och försöker vakna till. Ska ju iväg och träna om 50 min med Mickis och Sara. Vi får väl hoppas att vi får fettet att dallra ordentligt!

Vad händer efter de då? då blir de till af och häma lite papper och sen skicka iväg dem KUL KUL hata "vuxen" grejer. Haha.

Nej låt mig dricka mitt thé ifred så kanske jag bloggar sen!


Spöken ?!?!

god förmiddag! eller tyvärr så vakna jag typ för en timme sen men jag har haft en fruktansvärd natt! De spökar i våran lägenhet. I natt när jag skulle sova så stängde jag av datan och allt och sen vaknar jag mitt¨på natten av att datan är på, inloggad och allt!!!! Förklara de för miig, jag höll på att skita på mig och var tvungen att sova med lampan tänd och två katter som jag skrek åt så fort dem lämna min säng.

Men nu sitter jag här med min kopp varmchoklad och lyssnar faktiskt på en ljudbok, Harry Potter haha. Har bestämt mig för att lyssna på alla böcker. Plus att de gör mig faktiskt lugn. Funderar även på att träna med Harry i öronen, går de bättre då tror ni? inte för att de går dåligt när jag tränar men ändå.

Har tyvärr inga roliga bildr längre men kanske kan fixa några lite senare ikväll. Vet att min blogg är dö tråkig nu haha.


29 nov så säger vi hejdå!

Hej vet att de var länge sen man blogga men va fan jag har haft annat att tänka på. INget går ju som de ska haha. Men i alla fall den 29 nov flyttar jag och Sara! Sara till sin boyfriend  och jag till ?????? jaa jag vet faktiskt inte än. Letar lägenhet förfullt men de är ju omöjligt att hitta någon i Norrköping. I värsta fall får jag ta en flyttlåda och lägga mig i Olaiparken, myyssss! Får ju sällskap av alla A-lagare då och de är ju inte så illa pinkat.

Vad har jag mer att skriva om?! inte mkt. Ellér joo jag håller på att söka en del utbildningar. Skulle jag passa som undersköterska?


RSS 2.0