2010.11.30 sista november

Hejhopp!

Idag har jag "jobbat". Tycker faktiskt att de är skit kul fast de är väldigt mkt att lära sig. Mycket namn. Men de börjar arta sig nu haha. Idag har jag lärt mig hur man gör rent en termos på bästa sätt! kanon tycker jag då det verkligen funka.

Sen HATAR jag östgötatrafiken!!! Fick vänta en hel timme vid maxi på 430, äggen hann till och med frysa. Haha har aldrig vart med om nått liknade. Har faktiskt inget roligt att skriva om. Men så är de ibland. Jag hoppas ju på att jag och Sara kan pallra oss till gymmet och köra lite då de var ett tag sen. typ två veckor?!

Nae sleeep tiime!!

2010.11.29 Måndag

Hejsvejs!

Nu sitter jag här i min brors lägenhet som jag bor i tills jag får min nya( 1 Jan ). Längtar! i alla fall idag har jag storstädat i hans lägenhet då de såg ut som skit rent ut sagt, inte för att jag är så petig med sånt med nu vart jag fan de. Var nära att spy flera ggr.

Flytten gick väl som flyttar ska gå. Oväntade överraskningar och kanon vänder om vi ska vara ironiska. Naee men de kanske är dags att lägga sig i "sängen" och låta john ta än till månen och drömmarnas land!

Love love love ....

Känner mig grymt sviken...

....av dig!

Nej nu orkar jag faktiskt inte mer..............

Vad gör man ?

2010.11.25 Man känner sig ju inte så älskad

Känns som jag att jag måste förklara de här med min flytt. De är så att jag har en lägenhet i haga men jag har inte tillträde till den fören 1 jan och vi måste vara ute ur våran lägenhet nu på söndag. Så jag har ingenstans att bo i under 1 måndad. Min mamma har sagt nej och jag kan inte bo hos min pappa för då måste jag ge upp min praktikplats som jag precis börjat på. Jag har ju också min katt och stödhemskatten. Min egna katt får ju bo hos min bror då men stödhemskissen är ju lite speciell och han kräver lite mer tid. Ett till problem är att jag inte har någonstans att göra av mina grejer då ingen vill förvara dem åt mig och jag har inte råd att hyra ett föråd. 

Så vad gör man? Har köpt flyttkartonger nu men får väl använda dem till att bygga ett litet bo eller nått.  

2010.11.25

Nu är jag tillbaka haha eller inte de får vi se. Mkt som händer nu, har ju "jobbat" i veckan på vrinnevi och sen vart i Ullared ju. Men nu idag och på fredag så ska de PACKAS! orka men de är ett måste. Men jag har ett problem jag har ingenstans att ta vägen så jag är bostadslös med två katter kul. Och ingen vill ju ha sig hos mig till och med min egna mamma säger ifrån ?!?!?!? why? ingen aning!


2010.11.22 Godmorgon!

Godmorgon!

Idag är de dax att ge sig av till praktiken och jag är DÖtrött men var man på bio igår så får man skylla sig själv. Men lovar idag deckar jag tidigt haha ska ju upp tidigt imorgon också. Blir ett kort inlägg bara för att liksom. Måste kissa innan jag går och borsta tänderna.

Bye bye

2010.11.20

Snart tar jag och Sara bussen till Caroline. Hon har nämligen "Sminkparty" idag. Spännande har faktiskt aldrig vart på nått sånt. Vad som händer efter har jag ingen aning om. Blir väl att dra sig hem och placera röven på soffan och glo på tv. Ska väl försöka ringa min lilla pappa sen också. GUD vad segt att de inte händer så mkt!



Bus eller godis... göööödis!


oooh jag och Sara är så busiga alltså, Jag säger inget mer utan bara "synd att de inte funka"!


Inte min dag idag

aaaaaah asså de gick ju inte alls bra på gymmet idag. För de första så var de as segt i början och när man väl kommer igång då ställer sig en kille brevid mig som är helt dränkt i parfym, inte okej! Kunde ju fan inte andas när skiten kom in i lungorna. Plus att jag fick nått i ögat så jag tappa min LINS!  haha hoppas inte resten av dagen ser ut så här.

Nu ska jag försöka få igång lite musik och börja städa!



Haha kolla in ögonen på helge

Horoskop

Oxen


21/4-21/5

Månen ger dig en väldigt sensuell fredag. Unna dig sådant som ger dig glädje och tillfredsställelse


2010.11.19

Godförmiddag!

Sitter/ligger här i min säg och väntar in träningen. Men borde börja plocka lite i rummet innan jag drar dit. Ikväll händer de väl inte så mkt. Inga planer änså länge. Men imorgon så blir de att dra till Caroline som ska ha ett litet "sminkparty" har aldrig vart på nått sånt så ska bli kul!

Josefine <3 Vanilj

oh vad jag luktar gott just nu! Älska vanilj asså.


im like a bird

oooooooooh hej!

Här sitter jag ny duschad och insmord med en älg mellan bena, hetare kommer jag aldrig bli! sitter och myser i min nya tröja som jag köpte på bikbok, 50% i hela affären hade dem! Gillas. Nu ska jag ta mig ett glas julmust och en bit vitchoklad och slå på vampire diaries.

kolla in mitt horoskop, Stämmer så bra!

Oxen


21/4-21/5

Passa på att koppla av, denna torsdag händer det ingenting och du kan lugnt ägna dig åt egna saker.





2010.11.18

HAHA asså jag håller på och dör just nu! ÄR DE NÅGON SOM DRIVER MED MIG?? tyvärr inte haha.

Nae men skärp dig nu Jossan! Idag blir de en snabb tur på stan men först blir de att träna med Mikaela och Sara. Har nu också lagt ut mitt kära köksbord på blocket, tyvärr är de för stort till min nya lägenhet. NAe jag känner att jag måste gå och dö en stund hos Sara haha.


And I'm gonna love you....

Hejhopp gummi ....

sitter här i mina myskläder och bara myser. GILLA! idag titta mamma in och gav mig ett par foppatofflor till praktiken, oooooooooooooh jag som sa att jag aldrig skulle använda såna! Men ska man bli undersköterska så måste man väl offra lite. funderade på om de fanns någon bra film mën så kom jag på att greys and anatomy är idag wiihuuu nae nu vart de lite mkt sjukhussnack men vem tänder inte till på läkare eller sjuksköterskor?!

jag måste tömma min data också för jag ska lämna in den på lagning men jag VILL inte! Får ju låna en data av min bror men så sjukt jobbigt att kolla igenom min data och bestämma vad som ska sparas och vad som ska slängas.

Ajja åter till myset, Ciao!



Horoskop Onsdag


Oxen



21/4-21/5

Onsdagen blir väldigt vardaglig, du tar hand om många olika småsaker och det tar all tid du har.



2010.11.17 Godmorgon

Hmm min morgon har beståt av mkt funderingar. En fundering var, Varför är killar så svåra? jaja jag vet killar säger samma sak om tjejer! Men om vi nu tycker att de andra könet är så svårt varför gör vi de då inte lätt? asså de är ju vi själva som gör de svårt. Så om alla tänker enkelt i stället skulle inte allt bli enkelt då? jag hatar när man ska försvåra grejer som är så enkla. T ex gillar man någon så får man säga de till personen istället för att börja leka lekar för att ta reda på det! JAG GILLAR DIG! är de så svårt att säga eller? tydligen. Haha.

Hade många fler funderingar men det där var nog de jag vart mäst förbannad på haha. I alla fall ligger och myser med älgen Helge den håriga lilla saken. Idag blir de att ta en lång promenad med sara hoppas jag och sen gå till komvux och lämna in mina betyg. OJOJ så ska man börja plugga!





2010.11.16

Sitter här i min säng under täcket och funderar på vad dagen har att erbjuda. Har ju lite papper jag måste ta tag i annars så är de ju lugnt liksom. Men klä på sig så att man kan fixa saker som sagt MEN PALLA.


Älgen!

Lilla Helge : )




2010.11.15 Horoskop

Jag borde äta nått men jag är inte hungrig, hata känna den känslan asså. Men i alla fall kom nyss hem från gymmet och ska väl strax gå in i duschen.

Saras älg kom igår! Lilla Helge är ju så söt. Nae jag orkar inte skriva nått nu asså haha så jag slänger in mitt horoskop för veckan istället. 


Oxen

 


Kärlek: Ingenting speciellt händer, inte ens en intressant flirt. Du är ganska nöjd i alla fall.

Pengar: Långsiktiga investeringar är det som lönar sig bäst just nu. Fynd blir det däremot ont om.

Turdag: Lördagen bjuder på ett äkta äventyr.



Ajja Lördagen ser ju lovande ut i alla fall!


Trogen? Otrogen?

Jag har tänkt mkt på de där med otrohet. Själv får jag typ ont i magen av bara tanken av de. Men jag har tänkt på varför är folk otrogna? jag har ingen aning. Men jag tror att de är så att dem som själv vart otrogna är sjukt rädda för att själv bli utsatta för de och anklagar då allt och alla. Men klart dem som inte vart det också är rädda vem skulle inte vara de. Men jag känner lite såhär, är man hela tiden rädd för att ens partner ska vara otrogen då ska man nog göra slut. Tydligen så litar man inte på sin kille/tjej tillräckligt mkt och vad har man då för framtid ihop? visst kan man vara oroligt de kan nog alla vara men de finns någon måtta på de. Man ska ju inte vara orolig så fort ens partner går till jobbet eller dylikt. Nae jag tror de är viktigt att tänka på att HAN/HON är ju faktiskt med mig och inte med hon/han som de kanske umgås med mkt på jobbet eller festar mkt med eller ja vad som helst. Sen FLÖRT! ja själv kallar jag de "trevlig" men ibland kan "trevlig" bli lite för trevligt och då ska man veta vart gränsen går. Jag har mottot " vill jag själv bli utsatt för de här?!" Tänk innan du agerar!!


Jag orkar inte skriva nått!

 



 




Sen har jag några "toabilder" såklar!


Toapapper tjuven!


GLMÖNDE

säga MIKAELA

OM DU KOMMER HIT SÅ JAG OCKSÅ FÅR SUGA

Ja ni kan ju gissa vem hon är hemma hos! och nu står hon o gluttar igeeeeen, HAHAHA. Vi ska lära oss en nya dans. jag kallar den melon-dansen :) Man ska skjuta upp sina meloner o takt med musiken! kan ni de? JAG VAR SÅ FUCKING STOLT. vissa har ärtor vissa har riktiga meloner. måns möller ♥ nae va fan ska man säga om ett! Vi håller på o dansar sönder här hemma. Snart bär det av till HUGO!!! Där komemr det gå galet  till ni skulle bara veta. Nu har jag snor i näsan. min engel min engel min engel. hihih den låten är så braaa :) nae men jag ska väl avsluta där för josefine och jag har alltid så kul och ännu roligare ska vi ha på krogen. om vi komemr dit. PUSSSSS ÄLSKADE NI

Gissa vem jag är hemma hos?!


2010.11.12

Man kanske skulle fixa sina ben och sen smörja in sig med "brun utan sol" så att man slipper vara blek?!

ÅÅÅhh vad skönt de är att va naken..... la la la ......

naee men allvar har hört att man ska sova naken när man smörjt in sig, så naken är jag i natt, Olala! nae nu ska vi inte ha allt för kul. Kan bli så att jag och Mikaela kan ha lite för kul i morgon haha. Vem vet vem vet. Just de sitter med håret indränkt med olja också KUL nej för håret känns apäckligt och man stinker typ MAT. Hungrig jag vart nu förresten. 

 


Så snygg är jag en fredagkväll!



Herregud jag är KÄR!

Min vän Mikaela tipsa den här låten på hennes blogg och GUD vad bra den är asså!


Godmorgon

Nu ligger jag i min säng igen efter en morgon promenad med Jojo. 9liv var även och hämta Billan som ska kastreras idag.

Hade tänkt att jag skulle äta en jätte frukost när jag kom hem men jag orkar inte! för de första är de nått fel på våran diskmaskin så inget blir ju rent och jag pallar inte ställa mig och handiska allt just nu.


Är du min bonde ?

Jag är en riktig lantfjolla. Jag kan faktiskt sitta här och sakna koskitstanken! OCH att bli insnöad haha. Fast insnöad kan man ju bli i stan med har jag märkt. Plus att riktiga män är bönder haha.

NAE men bonde säker fru nästa eller ?


Just dee jag och Sara har upptäckt Vilbergen! Herregud får jag knodd och bor i stan DÅ ska jag bo där!




Hurtigbulle

Hejhopp gummisnopp!

Nu sitter jag här i min säng efter en hel dag ute. Jojo kom ju hit idag(hund). Först vart de är tur bort till vrinneviskogen och knalla runt där i några timmar. Sen hem käka en mandarin och kissa. Efter de vart de en tur runt strömmen också. Fan vad hurtig man vart.

Nu känner jag att Sara steker bacon och snacka om att man vart hungring nu då ???!?!?!?!? mat mat mat!



Andreas Carlsson - All I Need Is You


Asså man blir ju lite små kär i Andreas Carlsson nu! haha



2010.11.10 Utrensning

Tjingeling!

Sitter här i min säng med en kopp coffé haha. Längtar till min nya lägenhet lite granna. Och där ska jag ha ett mobilt bredband så att man kan sitta var man vill i lägeneten. Segt nu att man är bregränsad till sängen. Ligger man i sängen hela tiden så är de ju klart att sängen inte blir lika skön!

Vad är händer idag? hmm jo just nu är ju tvätten i maskinen. Men efter de så blir de att träna. PÅtal om träna så har jag börjat med en kur som ska rensa ut dumma saker ur min kropp. Ska hålla på med de i 20 dagar och idag är de dag 1! Haha hoppas de funkar. Man ska tydligen känna sig lättare och även bli piggare och de kan behövas kan jag säga.


Ja ser de snöar ja se de snöar ....

.... de är väl roligt? hurra! 

Haha jag vet inte om de är roligt eller inte faktiskt. Men jag gillar höstväderet mer än Vintervädret, men de är väl mysigt med snö. Man ska som sagt inte klaga för mycket!

Ska i alla fall iväg och träna vilken minut som helst nu. Har vart lite lat nu efter helgen. Men med tanke på att jag dansa både på fredagen och lördagen så är de förlåtet tycker jag. Eller?

Jag sitter även och funderar på när man ska ta bullbaket jag snackat om i hundra år.



Sjukt sugen på julmust!





2010.11.07

Dags för ett dagen efter helgen sms tänkte jag skriva men de blir ju ett inlägg. I alla fall hade en väldigt trevlig kväll med pinglan Mikaela och som sagt aldrig mer vaniljvodka.

Vad händer idag annars då? mja inte så mkt blir nog att vila upp sig de är ju faktiskt måndag imorgon och de betyder tillbaka till verkligheten.  Ska väl försöka att flytta över grejer från min data till min brors eftersom min ska lämnas in på lagning.

I veckan som kommer, några planer? Jo träning blir de ju så klart. Hmm sen ska man försöka klämma in ett bullbak också. Sen har jag ingen aning man får helt enkelt så vad veckan har att erbjuda.


EN VACKER DAG

Akta mitt nagellack Josefine! fan alltså hon ska alltid förstöra. hihi. Jag målade nyss mina naglar röda till min annars lite "tråkiga"? svart/vita outfit. Jag gillar dock svart och ljusa färger, jag säger bara BEEEIIIGEEE! Om ni nu tror att jag druckit så kan jag ärligt säga att ni har så himla rätt! Josefine försöker tjyvkolla, det tycker jag är himla dumt. Nae jag ska vara snäll mot henne. Föresten, HEEY mikaela här som gästbloggar denna härliga lördag-kväll! Jag & mina fina Josefine är så gott som klara och ; ÅHHHH NU HADE HON UT ALLA JORDNÖTSRINGAR! HAHAHA. Hon tror att katten ska äta upp de!!! Vi som hade städat idag. Gud vilket flum inlägg. Jag vill bara säga till er alla...håll er FUCKING borta från knarkare, fula killar, killar med snevärldsbild..nu låter det som ni ska strunta i alla killar men så är inte fallet. Ta vara på de fina killarna som verkligen bryr sig om er. Ni kan inte ana hur många tjejer som håller kvar vid de skadade och dåliga killarna! Jag har bara en sak att säga..eller två! KÖÖÖR bara om det känns så i magen och ALLT verkligen allt har en mening! Jag lovar er, av hela mitt hjärta, allting som händer det händer av en mening! 

p.s VI SKA FLYTTA, ingen tror oss men en vacker dag (som skullman skulle sagt) kommer det bli så! d.s

with löwe, eran egna mikaela

Första idolbilden


haha nått skumt som hände igår var att de var några killar som inte prata engelska eller svenska nått snacka dem men fatta inget. Men dem ville i alla fall ta en idolbild med Mig, carro och sara. Inte varje dag man får vara med om de faktiskt haha


Horoskop


Oxen





21/4-21/5

Lördagen blir ganska kaotisk. Bland annat resulterar detta i att du säger saker du hade tänkt tiga med.


Verkar lovande inför kvällen haha


2010.11.06

Tjingeling!

Sitter här ny duschad och med "spermalotion" över hela kroppen. Japp ni läste rätt, min baby lotion ser ut som ja sperma. Kom på de nyss. Lite obehagligt måste jag säga haha.

I alla fall. Vad händer ikväll? utgång? jao om inget kommer ivägen. Man vet ju aldrig vad som kan hända när Mikaela är i samma rum.



Älska kommentaren i förra inlägget!

Haha de finns personer som man bara inte kan sluta skratta åt.

I alla fall hade en väldigt trevlig kväll igår. Fast jag var ingen skogshuggar utan ändra de i sista sekund och vart Polis. Saras och Mickis var tjuvar och Carro en liten kanin. Fast jag inte drack mkt alls så var jag helt förstörd när jag vakna imorse. Tror nog att de beror mer på för lite sömn än på alkohol halten. Vart ju som sagt ganska sent igår.

Bjuder på en halv taskig bild!



Polis polis potatis gris .....

Vi vann

Japp Jag och Mickis fick med oss Carro! Hon var inte så svår att övertala haha. Mer hennes boyfriend som var problemet. Men alt löser sig. Ska bli en grymt rolig kväll, hoppas vi lyckas med utklädnaden. Jag blir en skogshuggare ikväll!


Ibland så underskattar man sig själv



 

Nu sitte jag här och väntar på Mikaela. Vi ska gå en stund på stan sen blir de även en fika med Carro som fyllde 20 år igår. Vi tänkte försöka få med henne ut ikväll. Var länge sen hon hängde med oss. Ska även lämna eller byta Bhn jag köpte i förrgår. Haha jag underskatta min bröst, för liten kupa på den.


Min nya tagg låt


2010.11.05

herregud! Man vaknar och de första man gör är att hälla upp lite julmust haha hur bra är de på en skala?
Men de är ju bara fredag en gång i veckan så va fan. Ska snart ta mig lite yougurt till frukost.

Såg nått konstigt på mitt ben också. Jag har ett stort runt blåmärke strax under knät. HMM?!?!?! ingen aning hur de kom dit men ont som satan gör de nu.

Men vad händer ikväll? än så länge är de inget bestämt. Kan bli utgång eller ingång. Blir de utgång så hamnar vi på otten där de är halloween fest. Blir de ingång så hamnar man nog framför idol. Men jag lova mig själv att inte se på idol efter att Daniel åkte hur, hur omoget? haha men jag tyckte verkligen han var bäst!

OJ nu vet jag inte alls vad jag gjorde men allt vart stort  men jag lyckades rätt till de haha


2010.11.05

herregud! Man vaknar och de första man gör är att hälla upp lite julmust haha hur bra är de på en skala?
Men de är ju bara fredag en gång i veckan så va fan. Ska snart ta mig lite yougurt till frukost.

Såg nått konstigt på mitt ben också. Jag har ett stort runt blåmärke strax under knät. HMM?!?!?! ingen aning hur de kom dit men ont som satan gör de nu.

Men vad händer ikväll? än så länge är de inget bestämt. Kan bli utgång eller ingång. Blir de utgång så hamnar vi på otten där de är halloween fest. Blir de ingång så hamnar man nog framför idol. Men jag lova mig själv att inte se på idol efter att Daniel åkte hur, hur omoget? haha men jag tyckte verkligen han var bäst!

OJ nu vet jag inte alls vad jag gjorde men allt vart stort


ojojojoj


Jag: nu kommer de en springare, bäst vi flyttar på oss. Eller? jo nae joo oj  (gick in i Sara och knuffar henne typ ut på gatan där "springaren" kommer)

Springaren: HAHAHA 

Jag har typ värsta respekten för dem som springer. Flyttar mig ur vägen och allt. Men så väljer han vägen i stället.


Grattis Carro!

Hata mig inte för dem här bilderna. Haha men man fyller bara 20 år en gång!





2010.11.04

Tjing så här på morgonen!

Sitter i min säng och trycker i mig en massa "piller"  och jag tar inte droger utan jag har en sjukdom som heter struma. En underaktiv sköldkörtel

Okej nu är jag otroligt seg, börja med inlägget strax innan nio. Haha och här sitter jag fortfarande och har inte skrivit klart. Men de vart en koppkaffe och lite snack med Sara. Vi ska iväg och sola lite i de här underbara vädret som är idag och efter de ska vi gymma lite. Ska man bli smal och smärt till sommaren så måste man ju ligga i.

bjuder på en bild eftersom jag känner mig otroligt snygg idag. IRONI!



Roligt att de ser ut som att jag petar mig i näsan!

2010.11.03

Tjing!

Nu sitter jag här och väntar på bättre tider. Mickis är en nakenfis som aldrig pallar klä på sig! Och Sara är mammig. KUL!

I alla fall har fixat mig lite men aah vad är de för mening när man sitter här själv! Senare blir de att dra till HC och storhandla och små köpt lite "nödvändiga" saker som en BröstHållare (BH).



Fan vad de kliar

Fy fan vad de kliar i fingrarna. Man vill köpa en massa saker men JAG FÅR INTE! Ska ju till ullared med Sara den 23:e nov. DÅ ska de inhandlas en massa saker till nya lägenheten.

Nae nu ska jag fixa mig. För jag har lust att göra de! och jag har mkt tid över. Men ikväll blir de att storhandla och sen


2010.11.01









kaffe kaffe kaffe... Japp de är nog de bästa man kan dricka på morgonen måste jag säga. Man kommer verkligen igång då.

I alla fall har vart vaken i över en timme nu. Ska till mammas jobb och prata med hennes chef och sen ska hon presentera mig för en annan chef.

EEh nae har inte så mkt mer att säga faktiskt.


RSS 2.0