Dec. 21, 2012

Tjaaaaaaabba,

Ska vi kalla det jullov elller julledigt? ledigt va! Idag har jag jobbat och shoppat med Carro. Med tanke på.omstädigheterna tycker jag vi var väldigt trevliga mot varandra haha lite trötta lite griniga.

Köpte julklappar till både mig själv och andra :) skor, klänning och lite super fina underkläder.

Nuuu slappa, dricka julmust och gråta till Svenska hjältar!

Dec. 20, 2012

Dagen har gått sjukt snabbt. Har tvättat och frågan är hur fasiken man kan tvätta i 8 h ?! tog evigheter och skulle behövt minst 1h till.

Träningen då, japp vart 60 min intervall och sen 30 min på "rumpmaskinen" som vi kallar den haha kan säga att mina ben är bra sega nu och rumpan ska vi inte prata om ;)

Dags att krypa i onepiecen och slappa!!Dec. 18, 2012

Uuurk vad trött jag är... Ligger redan i sängen och surfar runt och letar juldagsklänning. Den stora hemvändarfesten på palace är då och jag är grymt taggad :) hämta biljetter åt alla imorgon wiihuu!!
Dec. 18, 2012

Jag gjorde ett misstag idag och körde 1h intervall på löpbandet idag också OCH fyyy fan vad jobbigt de var. Men nu är jag nöjd så jag köpte mig en liten chickenkebab :) mums.

Ajja åter till arbetet då jag sitter fast o inte har någon inspiration :(
Dec. 18, 2012

Uppe innan tuppen för jag tänkte träna innan jobbet men så kom jag på att jag faktiskt gillar att träna mer på lunchen så håller mig där :) Dagarna går lite fortare då också!

Nu kaffe, dusch och julkalendern :)
Dec. 17, 2012


Dec. 13, 2012

Kom nyss hem från jobbet men ska snart dra till brorsan o hjälpa honom laga mat. Men innan nu passar jag på och tar hand om mig själv :)
Dec. 12, 2012

Massa myyyys <3
Pretty Women

Kom precis hem från en powerwalk. Svinkallt. Medans jag var ute då ladda jag hem Pretty women, mysigt att bara drömma sig bort och somna till en klassiker :)
Dec. 11, 2012

Sitter på kontoret och funderar på hur jag ska lägga upp min träning :) Idag sprang jag 5km på 25 min, bra dåligt? ingen aning faktiskt då jag inte har någon koll alls på löpning men de kändes grymt skönt. Från att knappt palla 5 min till 25 min utan problem, ger mig själv en guldstjärna och sätter nästa mål på 30 min till nästa vecka :)
Dec. 10, 2012

Ligger grymt skönt i min säng. Dagen har gått sjukt för fort men hunnit med en del :) De ända jag hoppa var städning de tar vi imorgon.

Öka mitt personbästa ilöpningen med 9 min, känns verkligen att intervallträningen har gett resultat :)
Dec. 07, 2012

Åkte till gymmet strax efter 18 och kom hem nu. Slutsats jag älskar mitt gym <3


Dec. 07, 2012

Tja,

Sitter och pysslar lite med SNI-koder (work) och man blir bra snurrig och gegig i huvudet så blir en paus snart för en promenad eller gymmet. Eller man kanske skulle spara sina krafter till imorgon och städa lite istället.

update: Sofia ringde och ville träna o då kan jag ju inte säääga nej haha älskar ju mitt gym :)gjorde mina naglar idag också då dom var katastrof!

Dec. 05, 2012

Go'kväll!

Latar mig ikväll eftersom jag är hundledig och slipper springa ute i snön :)

Taggar för gym imorgon bitti igen, älskar att träna på morgonen. Man kan liksom börja dagen med gott samvete.
Dec. 03, 2012

Ligger i sängen och kan inte sova. Kollar på "Aldrig mera fet", så imponerad av dom alla och vilken resa dom gör. Så nu är klockan ställd på 5 för att gå till gymmet haha


RSS 2.0