In My Head


Nu ligger jag här i sängen och tänker på dig och lyssnar på Saras tjatter och försöker prata om hur kvällen ska bli MEN de är svårt när du är i mitt huvud haha. Ska lägga upp lite bilder på mitt besök hos min bror. Tog emot lite när jag lämna honom där förut helt själv är han nu hela kvällen. Lider med dig.

Min kära mamma hjälper mig med lite försäkringspapper.


Jimmy min bror då med sina snygga sjukhuskläder, bad mamma sno med sig lite hem hehe.
 

En liten suddig bild på min Pappa.


Haha jag försöker sno åt mig lite godis men Jimmy var tyvärr snabbare än mig konstigt nog.
 


Måste jag städa ?



 
 

Kör bilden nu i stället

 

Snygg jag håller händerna, men ajja bilden får duga meningen är ju att jag ska visa vad jag har på mig haha.



CocaCOLA


Vilken minut som helst nu så kommer Pappa, då åker vi och hälsar på min bror. Ska bara ner och köpa en COCAcola åt honom också hehe. Ska även köpa en åt mig själv hihi. Lägger upp lite bilder så ni vet hur jag ser ut idag haha som vanligt dårå. Men i alla fall gör de ändå.

 

 

Hel bild får ni senare när jag kommit hem !!  Ciao Ciao


Hur ska jag ha mitt hår?

Jag har ingen anning hur jag ska göra med mitt hår, ska jag ha de naturligt (som när jag vaknar) eller ska jag fixa de med  plattången o skit ?  hmm

 

Eller ?
 

Hmm vad tycker ni ??


Tänker på dig


Vart FAN tog Vår/sommaren vägen?? vava? Moln så långt ögat kan nå? är de någon som tänt sina braser i förväg eller ?? så här kan vi ju inte ha de. Jag vill ju springa naken på gaten!! Plus att min katt tror att hon är hund och slickar mina fötter, är de normalt? hmm tveksam till de faktiskt och jag som skulle träna käka nyss upp de sista chipsen till frukost så de betyder att jag inte har nått att äta ikväll. Ajja får väl ta och träna nurå som jag hela tiden tjatar om.


åååhja

OJOJOJ vad jag hatar när ens morgon inte alls blir som planerad!!  Först ringe rmin telefon halva natten (SLUTA). Sen så FÖRSOVER jag mig till mitt möte med proffice men de finns ju anledning till varför jag gjorde de så aah. Sen så blir ju jag lite deppad när andra personer är deppade. Vill ju att alla ska vara glada ju. MEN idag får jag träffa min bror i alla fall, ska försöka mörka min röst då jag fått höra att han har svårt för ljusaröster haha men jag är ju lite hes nu så de ska nog inte vara några problem. NAE nu ska jag TRÄÄÄÄÄNA blivit dåligt med de!! fy fy ..

Brosan


Min pappa ringde nyss och sa att vi kunde åka och hälsa på min bror i morgon som ligger på sjukhuset. Blev så glad då min bror inte kunde prata med mig i telen förut för han mådde lite dåligt. Får väl köpa med mig en cola eller nått till honom, hmm fast han kanske inte får dricka de. Måste fråga mamma om de!


Veckan Hunk


Veckans hunk är ju ganska given i alla fall för mig. Magnus Håkansson en skånepöjk på snart 20 år skulle väl ingen tacka nej till. Men tyvääärr flickor har hört att han har en på G redan, bättre lycka nästa gång. 

 

 


Skyll på M***** !!!!


Hej då sitter jag här ingen efter en runda på stan. Har fan blivit dålig på att blogga nu, meeeeeeeeen skyll på Magnus de är hans fel okej. Så lämna klagomålen hos honom på hans blogg tack, ---> Magnusblogg . I alla fall sprang ju på stan köpte lite grejer till mitt rum och även ett par nya leggings kommer visa bild på när jag har på mig dem tyvärr sittandes då jag inte orkar stå idag, SÅ lat. Köpte även min favorit foundation på Make Up Store<3 Sara håller just nu på och leker i köket vi får väl se vad de blir av de haha.  Tror de blir gott då de inte luktar bränt längre. Nae nu ska jag göra annat Tjingeling!

 
 




Horoskop

Oxen 21/4-21/5

Du hamnar i centrum hela tiden, oavsett hur du själv hade tänkt dig att det skulle bli. Fina veckor alltså för dig som gillar rampljus och uppmärksamhet, lite besvärligare för dig som inte riktigt gillar att synas. Din ekonomi förbättras också även om det kan dröja lite innan du får njuta av extraslantarna.

Kärlek/sex: 3
Kul/nöjen: 5
Tur/pengar: 5


Hej! hahahahaha..



Godmorgon på er, självklart Mickis är de dig jag tänker på. Host.  Ligger här och Myser i min säng som faktiskt för tillfället inte är så skön som jag vill att den ska vara. Två stora feta katter som ligger och brottas vid mina fötter. Mysigt. Ja ni vad står på schemat idag? träna är ganska självklart men sen då? jag måste även kolla när Sara satte upp tvätt tid åt oss för jag börjar känna att de är lite skitigt när de gäller kläder. Funderar även på om jag ska springa ner på stan och köpa mig ett par nya leggings mina är ju faktiskt förstora nu fast jag äter en massa chips och godis. Skumt. Kan man skratta sig smal?


Ler ännu mer för dig


haha ja du gör mig glad och jag ler när du kommer upp i tankarna. Tror jag har en veckans Hunk på g, vi får väl se. Ciao Puss.


Kiss Kiss


mmm har tränat och JA nu sitter jag här med godis i munnen och hela min nya godisskål som jag fick av mamma är full. Så som de vara. Råka även köpa med mig chips hem hehe kosta fan bara 10kr och då slår jag och Sara till. Köpte en hem ett par nya skor¨och två bhar(de behövdes kan jag lova). Nu ska jag se om jag ska ta nått att äta innan jag svullar i mig allt gott. Puss på Skinkan.


Jävla NÖRD


ojoj nu börjar jag vakna till efter en hyfsat sömnlös natt av flera olika orsaker. I alla fall mamma ringde nyss och sa att de precis opererat klart min bror nu, så nu ska han bara vakna till liv så får vi se om de funka. Är så sjukt orolig. Kan du inte komma hit och hålla om mig tills jag känner mig trygg igen?

Jahop andra dagen som 20 åring och jag har fortfarande inte vart på systemet. Haha men de kommer jag lovar. Hade i alla fall tänkt träna lite nu så får vi se sen om jag orkar ta hissen ner till stan och köpa lite nya underkläder då de är akutbehov av de just NU!!


Tack så mkt


Hej allihopa, vill bara tacka för en jätte fin dag igår. Tacka till alla som även gratta mig uppskatta de jätte mkt. Nu är de frukost dags sen får jag se vad som händer med dagen.


Ler för dig


Hej allihopa, än så länge har de inte hänt så mkt. Min lilla Sara lagar mat åt mig som vanligt, gullunge är hon ju ibland. Inte ofta. Sitter här och känner att de är massor som måste göras men aah jag sitter ju ändå här. Får se vad jag kan göra efter maten. Sitter lite och tänker och tanken kan komma på dig vem vet. Mamma ringde även nyss så nu fick jag nummer till min bror som jag kan ringa, så jobbigt att han ligger på sjukhus på våran 20 årsdag. Gråter nästan så nervös är jag inför i morgon. ååh.

 

 

Beslut ångest över vad jag ska ha på mig idag, vill ju vara fin!



Smile


Då har man tränat och duschat nu är jag super hungrig, MATA MIG?! Men hann ju faktiskt inte träna klart då de var någon som ringde och avbröt mig, men de gör inget. Då jag faktiskt råkar gilla att prata i telefon med den här personen. Mange Schmidt kanske. haha.


Ja må ha leva ja må ha leva...


JAaaa GRATTIS till mig på min 20 årsdag. Vart väckt av Sara i dag med, men idag sjöng hon med sin vackra stämma. Fick en härlig äggmacka och lite teé till frukost, mums.Tömde även ut lite socker i sängen behövs väl ifall man ska bli lite sötare.

Fy på dig Sara inte smygfota!
 

Sara hade tyvärr ingen champagne.
 


Tröötter, Ja!


Lagom sliten idag så som man ränt omkring, men nu ligger jag äntliigen och myser i min säng med nyfärgat hår.

 


Vill viilll NU nu


Så nu har jag tränat städat lite , sååååååå nu sitter jag och käkar chips. Kanon efter man har tränat haha men men snart kommer nog mamsen med Mumsig mat också. Ajja man fyller ju bara 20 år en gång, så man får svulla lite. Men glöm inte att säga GRATTIS till mig i morgon okej annars kanske jag blir ledsen i ÖGAT och de vill vi ju inte. Åh ju har jag tråkigt så jag har lekt lite med camen ska se om jag kan bjuda lite på nåra bilder. 



 

 


Jag vet inte hur man gööör ?!?!?!


Vill även lägga till en grej, de är så att jag får lite kommentare och så, och jag tycker ju om att svara på den positiva responsen man får. MEEEN jag är så dålig på datagrejer så jag vet faktiskt inte ens hur man svara på kommentarerna haha så ta inte illa upp om jag inte svarar men jag hållar på och lär mig, kom gärna med tips om hur man gör haha.


Sugen på Grillat är jag minsann

Kom igen nurå, träna träna städa städa träna lite till de är så mina närmsta timmar kommer se ut! Sen kommer mamma och hälsar på med tjockis mat. De GILLAS!

 


Leeer


Hej allihopa, sitter här och trycker i mig lite lunch efter en väldigt "skön" morgon. Efter väldigt lite sömn(ska inte klaga) så hoppa Sara in och skrek en ramsa i mitt rum. De uppskattas till 100 % klockan 7 på morgonen.

Vad har hänt jag sitter och hoppar i sängen, SARA hjälp mig!!! Kan faktiskt inte sluta LEEEEE just nu, men de är nog normalt för min del haha. Nu ska jag städa då Min mamma och Tvillingbror kommer och firar mig och brosan en dag för tidigt men de finns en anledning till de okej. Och jag håller tummarna för Pappa och Nina nu så att allt går som de ska med den lille. Och JA ni läste rätt jag har en tvillingbror haha inte många som vet om de men de är sant.

 


Rätt beslut är inte alltid rätt


De vart att träna lite och de beslutet är jag glad för känner mig mkt fräschare nu när jag dricker mitt GRÖNA the som Sara fixa åt mig, Sötunge! Kommer känna mig ännu fräschare efter duschen nyrakade ben får de allt bli idag som pricken över i:et. MMmm nu njuter Josefine till 100.


Nörd nörd nörd


Ska jag eller ska jag inte ? träna asså, jag är så seg har mår inte alls bra. Men samtidigt så blir jag bara fetare och fetare ju längre jag sitter här. haha. I alla fall i mina tankar känns de som så.

Ååhja så här pigg och glad var jag i morse, hmm.
 

Kläder jag hade på mig igår, vet dålig bild men inte har man tid och stå vid kameran hela dagen för att ta ett hyfsat kort. Eller ?
 


Mums mums är ju inte så dumt


åh så skönt de är med mat i frys och kyl inte för att de var tomt innan men de är ju alltid kul med "färska" varor. Lite mums mums så att säga. Har syndat med lite läsk och chips idag inte alls bra och i natt synda jag med en hamburgare. Men de är bara löningshelg 1 gång i månaden. Men tyvärr kommer de bli mkt mer onyttigt med tanke på att jag fyller år på Tisdag. Men får hålla igång med träningen extra mkt den här veckan. hehe.


Monkey


Hejhop, sitter/ligger i sängen och funderar på en dusch så att jag kan bli en människa igen och inte en svettig apa med dåligt smink på sig. Ska väl försöka att ta mig till att träna ikväll också då jag vart JÄVLIGT dålig på de den här veckan. Vill ju unvika att vara en fet apa också!


Nu fick jag en Plopp


Plopp nu kom jag på nått, Plopp nu vet jag , Plopp plopp plopp PLOPPARE!!!


Kommer inte på frågan


ååh jag som skulle ligga hemma och sova, PPfff kommer inte på frågan. Nu håller jag på och smörjer in mig själv så att man blir len och fin.  Haha. Sen blir de att dra till Adam där Mickis troget väntar på mig med sminkväskan i högsta hug. Får se om de blir en liten bild på det sen. 
 
Har lite bråttom, Ciao Ciao !


Mimmi Pigg


haha jag har just gjort en upptäckt! Jag får 100 ggr så mer läsare när jag lägger in en massa bilder, är de det som knepet eller ? hmm man undrar ju då hur många läsare jag skulle få om jag la ut lite mer "hud" hehe värt en tanke eller ? mjaaaaaaaaaaa där kan ni killar drömma om ett bra tag för de kommer ABSOLUT inte att hända. Eller? 

 


Urk


Vadå bild nu ?

 

okej jag ler väl då.
 

Va ? vadå fejk ?


Nu ska jag sova mår inte alls bra just nu, DUMMA öron!


Go morgon Allihopa!


Go morgon Allihopa ! Sitter här i "solen" och har de lite mysigt. Sitter här och dricker PEPSI, ja vet jag är en skam för mig själv nu. Man kan ju inte bara svika colan så där, meeeen jag har en anledning okej! Jag vart sugen på cola lite väl sent och då gick jag ner till pizzerian som ligger i vårat hus och skulle köpa COLA men nej dem hade ju ingen COLA utan bara PEPSIII!

Men jaja , vad ska ni hitta på ikväll då? fest? mys ? hemligt? haha tell me.


Åhja mat ska jag ha


ÅÅh så skönt med en lugnt kväll ( som alla andra kvällar ), i alla fall mår inte så bra, ont i halsen och skallen? har du smittat mig ? känner du dig skyldig ? hmm i alla fall druckit två liter thé så hoppas de blir bättre funderar även på att ta nått att äta då jag inte ätit nått idag än. Seg. Är SJUKT sugen på cola också inte druckit de på år och dagar. Ska jag eller ska jag inte palla mig ner och köpa? ååååååååhja klart jag gör de!

 


Han är min min min, flytta på dig Sara


ojoj vad trött jag är, men man vakna av en fin utsikt (grymt snygg hantverkare) MUMS. Ja tyvärr har jag nästan sovit hela dagen men sov man inget i natt så gör de faktiskt inget! Vet att jag är super dålig på att blogga just nu men man ska bara blogga när man känner för de tycker jag. Inget kul att känna sig tvingad ju.


Rostadlök <3

Jag är i chock!! vet inte alls vad jag ska säga haha men Sara du laga jätte god mat även idag. Nudlar och kyckling och rostadlök, ÄLSKAR rostadlök!!!

Jobb jobb mera jobb


Sorry för dålig bloggning men jag har vart på arbetsintervju, hehe jaja jag vet att jag har ett jobba men va fan man kan väl söka ändå inte mitt fel att jag får flera jobb medans ni inte får nått. Bara lev med det. Nu ska jag i alla fall ta en macka är dö hungrig och jag hatar detta väder just nu blir ju så arg.


Du är också välkommen


så jobbigt de känns inte som att träningen ger nått alls just nu, man bara tränar och tränar men man känner sig bara fetare och fetare haha ska de vara så ? hmm tror inte de va ? kanske håller på att bli sjuk, inte bra i såna fall eftersom jag vill FESTA i helgen! nae nu ska jag mysa ner mig i soffan, ska du med ?


Damer och Herrar..


Just ja har ju glömt bort att berätta vad jag tog på mina chokladbollar , de vart KOKOS då jag inte alls är ett fan av pärlsocker!


SAD


har vart dålig på att blogga idag men man är ju liksom inte alltid på blogghumör och jag har en sån dag idag. Kanske får lust lite senare vem vet liksom. Tänkte träna typ nu fast de har jag sagt till mig själv hela dagen haha men nu känner jag mig DÖtjock så  måste fan träna nu. Men känner mig så seg har gjort de i några dagar nu. Buuhuu synd om mig. 

 

Go kväll

ojojoj fy vad dåligt att jag inte har bloggat än , blir ju go morgon, go förmiddag go eftermiddag på samma gång här. Kanske ska säga go kväll nu också bara ut i fall att liksom? Nae man kanske ska ta och träna om man ska kunna visa sig ute i sommar, här ska vi minsann inte ligga på lat sidan.

Upp med Tuppen


Bajen vann !! 2-1 inte dåligt de, nästa match är väl mot Norrköping? Ligger och myser i min säng just nu med bebis. Har vart en konstig dag men aah de har funkat. ÄR jätte nöjd med mitt hår, TACK så mkt Tanja. Super trött nu har ju vart uppe och hållt i gång sen klockan tuppen imorse, och är man inte van så är man inte. Men blir samma tid i morgon förmodligen. SKÖNT. Gillar faktiskt att gå upp tidigt men grejen är ju att jag är en kvälls människa också och de funkar oftast inte så bra ihop. Tyväärr.


Lilla Alice


Saras barn ska heta , Alice "i" Underlandet "på" Bergehed. Jag skrattar som fan men tror ni inte förstår men lite smakprov på min humor haha.


Gratis klippning, Ja Tack!


Då ska man snart dra och få en gratis klippning av Tanja, hon har precis börjat sin praktik som frisör så klart man ställer upp som "modell" haha ( vem tackar nej till en gratis klippning liksom ). Ska bara klippa toppar och så, lugg blir de väl också men inte större förändringar. Vill ju faktiskt ha kvar längden på mitt hår då jag fått kämpa länge för de. Kan ju alltid skaffa fejk annars.


Slicka eller inte ?


Då ska man göra chokladbollar tills man fyller 20 MUMS. Ska vi kanske låta hantverkarna slicka av våra fingrar ? åååhja!

Ska de vara kokos eller pärlsocker ??

 

Go morgon go morgon


Då sitter man här och väntar in hantverkarna, hehe. Fun fun. I alla fall somna som en stock igår efter ja hm efter vadå? haha Jag har märkt att många inte förstår min humor. Kan berätta att de ligger mkt ironi i den och elakheter haha. Tyvärr blir de ingen träning nu på morgonen eller vad tycker ni? ska jag ställa mig i ett par tajta cykelbyxor och sportbh och visa dem vad jag har ? haha så typiskt mig!


Marley And Me


Sitter här i soffan och stor grinar!! har precis sett på Marley And Me, grymt bra film enligt mig. En sån hund ska jag ha så är de bara. Sitter här och drömmer om att jag  vill åka till England, London kanske ? shoppa? YES! kanske lite fotboll också. Tummen upp. Nae om man skulle ta och äta mat då duger ju inte med att bara käka tårta till frukost. Haha.

 


Dagens outfit


Min katt ska alltid dyka upp i bilden, och leka med sig själv i spegeln.

 


Tårta till frukost är ju inte så dumt


Idag är jag lat men de tycker jag att jag får vara då jag faktiskt träna i morse haha men jag käka även tårta till frukost haha ajdå! jaja tårtan gör ju mina bröst större så va fan , blir ju att äta mkt tårta nästa vecka då jag fyller 20 år !!!  Nu ska jag se på film ochh mysa ner mig i soffan tror jag. Har ju lite att göra ikväll då vi ska ha lägenheten fylld med hantverkare klockan halv 8 imorgon. KUL. 

 


Just i dag är jag stark!


Är så grymt sugen på att gå på fotbollsmatch! och tack Niklas för halva tidningen MEN vart är SPORTBLADET?!?!?!?!? de viktigaste ååh. Tveksamt om man överlever nu.

En liten fråga till er läsare nu då, Vilket lag hejar jag på ? haha



God Morgon


Sitter här och solen värmer på ganska bra i min lägenhet kan jag säga. Ska jag orka palla mig upp på träningsmaskinen? om inte så måste jag ändå haha de är viktigt de här med min träning nu om jag ska få min rygg normal igen.

Undrar vart Sara tog vägen i natt, någon som vet ? ajja hon dyker väl upp får väl slänga iväg ett sms till henne så att hon vet att jag bryr mig. Ja ni idag finns de mkt att stå i men orkar jag som sagt,?!


Männen har rätt vi klagar för mkt


Kräver vi kvinnor för mkt av männen? Ja jag tycker nog de. Vi bara klagar och gnäller på dem hela tiden, de är ju fan synd om dem. Inte fan klagar och gnäller dem ?! (förutom när dem är sjuka), eller så klagar dem på att vi bara klagar och gnäller! MEN trodde aldrig jag skulle säga de här DEM HAR RÄTT! Men nu måste jag försvara oss kvinnor också, tänkt dig själv att blöda och få mensvärk 1 gång i månaden. Då skulle ni också klaga jag lovar. Då är de säkert någon som tänker, de kan ju inte vara värre än en spark i skrevet?! JOOO de finns de kvinnor som inte ens kan gå eller röra sig när dem har mensvärk! och tänk er att födda barn ojojoj. Men som sagt NI män har rätt vi klagar för mkt. Varför klaga hos våra män när vi har en väninna med precis samma problem, KLAGA hos varandra tjejer! männen bryr sig ändå inte!

Varför jag tog upp de här är för att en killkompis tyckte jag var vek som inte palla gå ut och festa för att jag hade just mensvärk, och han tyckte jag skulle sluta klaga och gnälla hos honom för JUST de en spark i skrevet är ju så mkt VÄRRE!! NÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRD!

Tack&Hej!


Veckans Hunk v.15

Sitter just nu och ser på Real Madrid - Valencia, och RONALDO han är ju inte bara bra på fotboll utan han är ju grymt het också. Vet att jag absolut inte är ensam om de!

ÅÅHJA till den kroppen !!



Speak out


Sitter här i min ensamhet och tänker. Asså jag blir glad när vi pratar fast de inte är så mkt vi pratar men de gör ju så att jag uppskattar de ännu mera. I början tänkte man men då kan ju inte den personen gilla mig. Men sen kom jag på, FAN vad skönt att de inte finns några måsten! Liksom inga måsten att höra av sig. Jag blir inte ens sur eller ledsen av att inte höra nått av dig. Jag är glad! Känns bra att inte ha måsten och att man "kanske" vet vart man ändå har personen, visst tänker man gillar han verkligen mig? hmm kanske kanske inte men va faan orka tänka och oroa sig om de, liksom vem skulle inte gilla mig! haha hallåå liksom im a redhead!

Vad jag försöker komma fram till är att ett "drömförhållande" (för mig dårå) är att INTE ha några MÅSTEN! typ att vi måste inte snacka varje dag , visst vill man göra de men va fan inte dör man om man inte snackar. NEJ man dör faktiskt inte. Man lever bara en gång och orka oroa sig för nått sånt liksom och bli ledsen för sånt.

Kom även på att jag ville ha en kille som man kan öppna sig för och berätta allt vad man känner, MEEEN vad ska man då ha sina tjejkompisar till. INTE fan vill ens kille veta om ens alla problem och tankar, kanske en del men inte alla. Sånt ska jag fan ha mina tjejkompisar till de är dem som ska stå ut med mitt klagande inte någon annan.

SÅ nu har jag fått mitt sagt nu ska jag träna för känner mig lite tjock om magen efter att Saras föräldrar kom med en stor tårta haha men ska nog ta en bit tårta innan jag tränar också.

Ciao Ciao! <3


Var hittar jag mitt horoskop?


Hej allihopa , fick en fråga om vart jag hittar horoskopet någonstans. De är ifrån Veckorevyns hemsida. De lägger upp nya var 14e dag. Kollar även på aftonbladets hemsida.

Veckorevyn <--- där har ni en länk till den.


Horoskop 15-28 April

Oxen 21/4-21/5

Passion, vårglädje och helt oväntade möjligheter till spänning och äventyr gör att du har två otroligt fina veckor framför dig. Visserligen drabbas du också av en del bakslag, vissa saker blir till exempel oväntat dyra att genomföra, men det förstör inte ditt goda humör. Full fart.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 4


Plötsligt så händer de!


Är inte de bästa som finns att vakna upp lite halv bakis i sin säng och sen röra sig ut mot vardagsrummet och se att de ligger popcorn över allt desutom toapapper?! en bh? vems? ska nog inte nämna vad jag hitta mer, men i alla fall att sen inse att Saras föräldrar kommer och hälsar på om några timmar! Nej jag fick ingen panik, utan jag gick lugnt i badrummet ställde mig i duschen och inväntar Sara haha. Som då tydligen rymde hemifrån igår.

Men för ovanligheternas skull så vakna jag faktiskt upp och tyckte att jag såg riktigt bra ut, ja ni läste rätt! När har de någonsin hänt i en kvinnas historia? va? Sminket var fan bättre än när jag själv hade satt dit de kvällen innan. OTROLIGT säger jag bara. Men håret hade då inte samma tur!

Den här bilden förklarar nog varför de låg en BH i soffan! Sex på min träningsmaskin, Tack för ideén!


 

 

 



Vi vill ha MERA !


Bestämde mig för att lägga upp lite fler bilder haha

 

 

 


ParTaaj !!


Fixad och färdig! (typ) Nu väntar vi bara in Mickis och Adam. Kanske dyker upp fler folk vart efter vem vet. Sen får vi se vart utgången bär av, alltid lika spännande haha. Ajja här får ni alla fall lite bilder, varnar för dålig outfit men har inte bättre fantasi idag (dålig bild för den delan också).


 



PMS-protest


Vad fan har jag gjort Svenska folket idag ??? va va va? inget vad jag vet men de känns som att ingen svarar alla är deppiga och nere. KAN folk bara svara på mina frågor så skulle allt vara mkt lättare och gå som planerat.

Sara kokade ihop någon soppa med morötter i. Det vart faktiskt ganska gott, till de vart de även lite vitlöktsbröd. Ikväll kanske de blir utgång de får vi se vad som händer. I såna fall ska ni få dagens outfit då, har ju typ inga kläder på mig nu så vi hoppar de nu.

Hopp in i duschen nuu, Ciao Ciao!



Varning!



Seeg seg segt, idag har de inte hänt mkt alls. Vädret svänger lika mkt som mitt humör just nu. Har sjungit singstar med Sara hela förmiddagen haha tränar inför kvällen schhhh... Hör att hon även börjat med maten undrar vad de blir för mumsigt. Själv ligger jag i sängen och "powernapar" för jag sov grymt dåligt i natt.

Ajja jag har faktiskt inte så mkt att skriva om just nu då mitt humör sväger hela tiden, haha.



Ajja vi väntar och ser.


God morgon, har vart vaken en tag men inte orkat blogga. Ligger här i sängen och funderar och kan tyvärr inte komma fram till nått vettigt. Jag vill väl helt enkelt veta hur de blir. Ajja de blir väl som de blir orkar inte bry mig faktiskt har annat att tänka på också. Men de skulle ju vara kul om vi säger så, haha.

Man kanske skulle ställa sig på träningsmaskinen snart och köra ett morgon pass? mja vet inte har faktiskt ingen lust idag, vill göra en massa annat haha. Mer kan jag inte göra just nu. De är bara att vänta och se!



Have a suspicion ...


Sitter här i sängen och känner mig lite tränings sugen, men jag känner mig inte heller helt undra i skallen just nu. Får nog börja dricka mer vatten. Vart i alla fall en myskväll med Sara framför tvn, men nu har vi dragit in i våra egna rum och funderar faktiskt snart på att krypa in under täcket.

Vet inte alls hur de blir imorgon, sjukt jobbigt att inte veta! Men jag har mina misstankar.


Rosa ska de vara !


Ja då sitter jag här i nystädat rum och har de lite mys medans Sara lagar mat ( hmm om de nu blir mat ). Har även tvättat kläder och sånt idag, känns så fräscht. Har även tagit hand om mig själv, VIKTIGT! Ska snart fixa mina naglar också. Hmm ja vad händer ikväll ? jadu de får vi allt se flickor. Man kanska ska klä på sig lite då jag bara gått runt i "pyjamas" hela dagen.

Nu är de maat!  ska bara ge er en bild på min otroligt goda frukost som jag tog efter jag träna.

 



Snygga hantverkare är välkomna!



Jadu hur länge har vi bott här ? hm knappt två månader snart och de var typ vår 6:e hantverkare som var här och de kommer att komma flera!! Fast den här gången hade jag i alla fall kläder på mig. Så på Tisdag morgon kommer dem riva halva lägenheten KUUUUL! Hoppas de är några snyggingar i alla fall. haha.

Nu inväntas bara Sara, vi ska nämligen tvätta idag "igen" haha. Sen blir de väl att städa som vanligt. Eller de är ett måste att städa PINSAMT så de ser ut i mitt rum. Katterna gillar de som glider kana på golvet med min bh. De kan jag unna dem då jag faktiskt inte ens gillar dne bhn.

Nu ska jag smsa Sara, Ciao Ciao !


Josefine TIPSAR



Vill man ha fler läsare så bli medlem på BLOGGTRAFIK då lovar jag er att er att statistiken går upp!






Give me some love



DÅ var första träningen avklarad bara den andra kvar ikväll sen. Blir väl at slänga sig in i duschen och göra lite tjejgrejer och sen SMOOTHIE till frukost MUMS. Tycker jag förtjänar de efter all träning jag har gjort de senaste dagarna. Tycker inte ni de ?

Somna även med ögonbryns färgen på !!! hmm hur ser mina ögonbryn ut nu kanske nu undrar?! Jo men inte så farligt faktiskt, ser faktiskt ganska bra ut om jag får säga de själv haha.


 



God Morgon



Ligger just nu och myser i sängen med Saras katt, busunge (tjockis) haha nu blir Sara glad. Kan tala om att den katten nästan blivit tjockare än min bebis och med tanke på att bebis är större såå hmm haha, bantning på katterna nu i alla fall. Någon som har tips på hur man bantar katter? Elsy Saras katt har ju vart hitte katt så hon hetsäter ju om hon inte har mat hela tiden så de är ju ett problem. hmm.

I alla fall nu ska jag röra lite på mig kan ju inte ligga här hela morgonen!

Ciao Ciao!




Hell nooo!!



Hej allihooopa
Nu ska jag träna ännu en gång idag, har verkligen kommit igång nu. Min träningsvärk försvann även idag under eftermiddagen så nu blir de hårdare än hårdast för att få tillbaka den! love it! Ialla fall blir en ensam kväll för Sara åkte till sin boyfriend men ajja hon måste ju umgås med han ibland också tyväärr men vet ju att hon är MIN bara min annars. Sen efter träningen blir de att ta hand om mig själv ( träna kanske ingår in de också ) och göra lite ansiktsmasker känns som en evighet sen (imorse). Hatar mina hormoner just nu som gör att jag får finnar, inte alls kul. Gör allt jag kan för att få bort dem men de går bara inte!! Enligt Sara så syns dem bara när jag säger att jag har dem och pekar ut dem, ska jag tro på henne ? eeeh NOOOOOOOOO!! Jag vet väl vad jag ser hallå helt blind är jag inte( bara halvt, okeej!! ). 

Som sagt TRÄÄÄÄNA !!! CIAO ciao <3 

bjuder även på en bild när jag har mina "träningskläder" på mig. Fråga mig inte varför jag står så där!

 




Toffs idag.



Nu ska jag och Sara handla önska oss lycka till!!


 


Tack vhera!



Då vill jag tacka Vhera ( Mickis ) för min  fina blogg design! Tack tack tack.. Är super nöjd med den.
Nu håller jag och Sara på med maten och sen ska vi göra negerbollar till min födelsedag då tjocka släkten kommer. Mums.

Börjar verkligen komma igång med träningen nu. Prata med min läkare förut men han tyckte då att jag ändå skulle träffa en sjukgymnast och jag får väl ta mig tid att göra de. Kan ju vara bra att ha någon som pillar på än haha.

MAAT!!



btw



Jag har min tröööja nuu!!



Vår vår vårkänslor



God förmiddag! Har precis fikat (käkat frukost) med underbara super snälla silver Sara. Är de dags för vårkänslor igen, känns nästan som så! Ska mina grannar slippa se mig naken denna gång också? hmm tveksamt har fortfarande lust att springa naken på gatan men dock är problemet med mina tuttar kvar. Hänger och slänger.

Ajja man kanske skulle försöka träna lite nu ?



Danmark vs Tyskland



nu har jag badat min lilla bebis och ja hon är faktiskt inte så tjock MAMMA! vart nästan mindre än Saras katt nu.
Har suttit och fikat med Sara hela förmiddagen och eftermiddagen, planerat sommaren lite! Danmark vs Tyskland? sen gjorde vi även en inköpslista, vuxenpoäng? ja de tycker jag verkligen.

Baby baby baby ooohh ... La la la

Ialla fall hoppas på att jag kan köpa min drömtröja sen. Födelsedagspresent.



Puss på bebis <3



 


In love



Ge mig den så får du mig !

 



Horoskop


Oxen 21/4-21/5

Onsdagen blir livlig och det passar dig dåligt.
Egentligen vill du vara för dig själv i lugn och ro.

 


Kokta morötter är en favorit!



Då har jag kört mitt kvälls pass de känns nått så otroligt skönt men de är trötta muskler nu. Nu blir de en snabb dusch och sen slappa framför tvn.

Lagade även lite mat åt Sara och mig idag. Kokt potatis, kokta morötter, köttbullar och brunsås MUMS. Känns bra de här när vi kom på att vi inte käkat pomme sen i lördags haha eller vitlöksbröd som är en stor favorit i detta hushåll.

Någon som har lite tips på nyttig mat?




Glass i stora lass!



Vart en snabbis på stan. Haha vart lite deppad när Mickis bara shoppa en massa haha. Hitta en tröja jag vill ha meeeen fyy faan har ju inga pengar till att köpa sånt är såå suur på mig själv för att jag inte spara. Men ajja sånt är livet. Man kanske får fjäska lite för pappa haha nej nej sånt gör inte jag längre. Men så fort jag får pengar är de där det första jag ska köpa. 

Nu ska jag käka glass! Vart så sugen på de när jag fick höra att Mickis och Adam skulle till halvars.




ååh

åååh hade skrivit värsta inlägget men palla skriva ett till haha så ni får bara bilder på hur jag ser ut idag.


 
 
 
   


Horoskop



Oxen 21/4-21/5

Intensiv tisdag, allt händer på en gång trots att du försöker sänka tempot.
 Stressigt men riktigt roligt

 



Sluta Tjöte!



Hejhoppgummisnopp! sitter här och dricker mitt vatten och ska snart ställa mig på träningsmaskinen och ta ett pass och sen ska jag käka lite frukost! hela morgonen har jag ju spenderat framför tvn haha minns inte ens vad jag sett på. Men så sms:a/msn:a Mickis till mig och ville dra med mig på en tur på stan så jaa varför inte de ska man se som träning också då de är grymt jobbigt att fönster shoppa då man inte får köpa nått.

såå nu är de bara att ställa sig på träningsmaskinen !!



mmmmm



Såå nu har jag tränat. vart bara 30 min nu när de var första gången på väldigt länge men redan imorgon blir de nog 2x30min såå här måste vi  köra på om man vill komma lite i form. Haha känns redan bättre och jag är inte lika känslig eller arg nu när jag rört på mig och vart aktiv hela dagen. Ska ta en dusch nu också efter Hollywood fruar så att jag är fräsch sen när ******! haha




De var på tiden!


ÄNTLIGEN !! nu har jag min träningsmaskin, är sååå glad nu. Så ikväll blir de att köra ett pass, och sen när jag har pengar blir de att köpa ett gymkort så att jag kan följa med Mickis, hon tjatar ju så dant på mig!

Har fan vart en toppen dag idag, har myst i stallet med Sara, Mickis och Adam. Sen vart de mys middag med Sara på våran "Balkong" och sen även en vårig promenad med katterna ut i solen. Nu blir de att säga hejdå till Sara som då ska till sin boyfriend buuhuu.

Miss Lady och mina otroligt snygga skor*host*


Bebis ser nått ? en fågel?
 

Även Elsy ska ju få vara med på kort!
 



Stallet!



Om ett tag blir de att följa med Mickis och Sara till stallet och pussa lite på deras hästar, är sjukt rid sugen men sånt blir de aboslut inte idag. Vill mest bara komma ut och känna hästlukten. Sen måste jag nog plocka lite i mitt rum fattar inte varför de blir så skitiigt så snabbt!

Åhh vill ha min träningsmaskin nu nu nu !



....



Hatar att jag inte kan skriva vad jag känner i den här bloggen !!!


Horoskop



Oxen 21/4-21/5

Romantisk söndag som ger dig möjlighet att dela känslor
 och tankar men någon du bryr dig mycket om

 



Bruce <3


Jag har kommit fram till att jag har en liten förälskelse till Bruce Springsteen, var han inte lite läcker när han var yngre eller? och den där rösten och läpparna MUMS. 

vad tycker ni?

 
 


Bär jag Prada ?



De vart en myskväll med ??? hm ja med Sara ? eller någon annan ? haha
I alla fall de vart lite mat och sen godis ätande till Djävulen bär Prada! Filmen jag miste min oskuld till ? tss även de hemligT.

Nu sitter jag här i min säng och väntar. Grannen har fest och borde ha sprängt sina högtalare eller hoppat sönder golvet. Men trevligt verkar dem ju ha så inte ska vi klaga!

Nae men nu ska jag fortsätta vänta!



SÅÅ ledig just nu!

Ikväll då? vad händer ikväll? vart ju ändrade planer så jag är SÅÅÅÅÅ ledig just nu! Blir de trappan med Mickis óch fira hennes och Adams nördiga 9 månader? mja kanske de kanske man måste ju ställa upp plus att de är ju 90-tals tema där också idag och de vill vi ju inte missa då jag konstigt nog missa alla Spice Girls låtar igår INTE BRA INTE BRA!  Ialla fall den stora frågan är har jag lust med de ? mja de kanske jag har de får vi nog allt se om några timmar!

Fast ska de bli utgång idag måste de nog ske ett underverk för att jag är inte alls fräsch idag haha !

 


Kvällen i bilder!

Vår kväll igår var trevlig, den vart tidig men så var de ju tänkt också för att jag skulle ju egentligen städa idag! Men nu skiter jag i att städa haha ORKA!

Lite bilder från kvällen!

Puuss på mig !
 

Hmm vet inte vad Mickis försöker göra ?
 

Haha henne släpper jag inte i första taget!
 

Vi kan faktiskt vara normala också!
 

Ja Sara var också med här är beviset i HISSEN! (läggmärke tillatt jag är likalång som de andra)
 

Mingel på Toan!
 

Sara får äran att ha en egen bild också!
 



Bläääää



Hej, här ligger jag i min säng och orkar fan inte ta mig ur den. Tänker lite och vet inte alls vad jag ska skriva. Känner mig faktiskt lite nere. Jag visste ju ändå att de skulle bli såhär så va fan nu ska jag ta mig en dusch så att jag kommer tillbaka till verkligheten.


Horoskop



Oxen 21/4-21/5

Lördagen blir härligt romantisk men passar också bra för nöjen.
 Våren väcker din lust och glädje


 


RÖK= BLÄää



Jag stinker RÖK inte bra alls, HOPP in i dusachen NU!!!!



Kor ska inte Kn*llas!

Dåligt bloggat idag, men har ju fixat som en tok! men nu är jag redo för utgång bara jag kan dricka upp mitt jädra vin snart , gott men aaah blir ju yyr haha normalt JA. Men i alla fall mickis har fixat mig idag orkar fan inte ta en bra bild och dryga med de så ni får nöja er med de ni får OKEJ?! 

hmm de var nått jag skulle skriva men kommer inte på vad , eller joo Kn*lla alla Kor idioten ska ut idag med hoppas jag inte stryper människan. Ursäkta för de jag skriv nyss men så här de! Men detta ska då inte förstöra min kväll så de är dags att HALSA eller nej inte min grej säger vi! 

Ciao Ciao !


Spice Girls to night..



Ja då sitter man här i sitt nystädade rum och de är inte alls mysigt som jag hade tänkt mig. Men de kanske blir! I alla fall nu är Sara hemma igen så vi har legat och myst lite i min säng, de är ju ändp Fredag!

Ikväll blir de ju V.I.P kväll på Otten för att Adam (Mickis man) har något 90-tals tema så vi ska dit och stötta honom och dansa järnet. 1990 är ju ändå året som alla stjänor föddes!! Så på med platådojorna och magtröjorna så går vi ut ikväll !! har ju börjat träna in dansstegen till spice girls igen så dem sitter som ett smäck nu.

I'll tell you what I want, what I really really want,
So tell me what you want, what you really really want,
I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really
really really wanna zigazig ha.

YEEEEEES!!


Partaj!


Mitt nya beroende är tydligen ansiktsmasker sitter även nu med en i fejset. Skönt.

På schemat idag : städa och PAAAAARTAAAJ!!

 


Hur många hjärnceller?

Ja hur många hjärnceller ska vi ha kvar imorgon flickor? inga? några? haha de får vi allt se. Men jag hoppas på inga då jag är sjukt hmm jaa haha ni vet! Måste lugna ner mig. MEN varför har du ändrat lösenord på spotify för mamma??? hur ska jag kunna lyssna på musik nu? va va va ?

 

Va vadå Knullrufs? nae jag har inte gjort nått jag svär!


MJ Salong ?!


Nu har jag och Mickis dealat på att vi ska starta egetföretag, de ni. Frisör, makeup och naglar ska vara våran grej. Fast först måste man ju ha en utbildning så de är väl bara ta och fixa det nu då. Jag menar hur svårt kan de vara? haha

Jag skriker efter min träningsmaskin!! Hur ska jag annars kunna komma iform. Ja jag ska köpa ett gymkort så att jag kan träna med dig Mickis. Meen jag vill ju börja träna redan nu och när man har en maskin så pallar jag fan inte gå! VILL HA DEN NU! 

Som sagt man kanske skulle börja röja undan i rummet eller vad säger ni? 




Hjälp?!



Ja då sitter man är fräsch och snygg, har gjort de till en vana att raka mina ben varja dag bara för att jag känner mig så super läcker då haha.

Tydligen så har jag även startat en karriär som snattare utan att jag vet om de! men hur gick de till? ingen anning kan ju tala om att ansiktsmasken satt väldigt fint i mitt ansikte. Såå nu är jag fräsch där med.

Just nu sitter jag och väntar besök! HEMLIGT!  Försöker även noppra mina ögonbryn men de går PISS, hjälp?! 


Im so into you now!



Jahopp nu har man vart på stan och fönster shoppat och har värsta ångesten, någon som vill bidra med en slant? haha man kan ju alltid önska. Måste sluta göra av med pengarna. Finns ju faktiskt nått som heter spara, JA de är sant de finns de jag ljuger inte för er. I alla fall vi hade det väl mysigt ? jag åt mina knäckisar så jag klaga minsann inte på nått eller bara på att jag inte har några pengar haha.

I alla fall, tycker ni att jag ska städa mitt rum nu ? som sagt de har hamnat en bomb här! borde jaa för då slipper jag städa för mkt i morgon och har ändå inte så mkt att göra nu. Vill träna och hoppas på de lite senare om jag nu kan hämta min träningsmaskin. Måste komma ifrom nu ju, inte ligga på lat sidan som jag gjort den senaste tiden. Någon som har lite tränings tips? Funder ju som sagt på att ta upp min ridning igen så att jag får tillbaka min omtalade rumpa haha.

NAE jag måste ha MAT nuuu !!

 




Horoskop



Oxen 21/4-21/5

I grund och botten en bra dag men du siktar väldigt högt
 och därför blir du förmodligen inte nöjd.

 


Råkar faktiskt gilla henne!


Nu sitter jag här med en ansiktsmask i fejjan och bara njuter. Men borde skynda mig då jag lovat att gå på stan med Mickis och Sara.

Och anonym oooooorka. Jag skämtar jämt om att jag ska göra en Kissie och jag råkar faktiskt gilla henne men de betyder då inte att jag vill vara som henne men jag tycker att hon är modig som kör sittg eget race. Och de där med läpparna får vi se i framtiden inte aktuellt just nu. Och jag hade ju inte tänkt förstora dem mkt bara överläppen. 

Nae om man kanske skulle starta fixa sig.

Ciao  Ciao!

Veckans Babe v.14

Är inte mindre än Mikaela Berlin, min lilla pullinulla! haha. Är hon inte läcker, måste tyvärr medela att hon är upptagen. AV MIIIG !! hihi

 


United :(

Tyvärr så förlora ju United, finns inte så mkt att säga. Bara att de någon blir sur då! men ajja på nått sätt kanske man kan muntra upp. Eller? 

Har haft skrivkramp i flera dagar nu plus att jag ser inte ett skit just nu. Vet inte alls vad de är. Men i alla fall i morgon blir de förmodligen en sväng på stan med Mickis och Underbara super snälla sliver Sara.Tyvärr blir de bara att fönster shoppa. haha. Man måste ju göra så ibland. Ska även försöka få lite ordning i mitt rum då de ser ut som att någon har släppt en bomb här. Inte alls bra. Inte för att jag kan se de just nu men ändå. Någon måtta får de vara!





Anonym..

¨
För kommentaren där nere så blir jag aldrig en fullbordad Kissie hon är unik. haha. Nae men för de första JAG HAR RÖTT HÅR! Brösten är äkta och vadå om jag vill ha större läppar? jag trivs inte med mina. Lite kan jag väl få förstora dem? va ? Plus jag har inget fejkhår!

I alla fall nu är spriten inköpt till helgen. Tack Sara! Var ju som sagt på körskolan nyss och gick en sån där kurs, var ganska intressant faktiskt fast jag knappt ser nått för tillfället då mina liser inte sitter rättt någonstans. så inget mer bloggande nu!


Im Superwomen!

Idag blir de ju att gå den där körskole grejen eller vad de är med mamma och brosan. Men först blir de att dra till ungdomsmottagningen och fixa lite.

Och Ja jag har fattat ett beslut äntligen.  Får blogga mer senare Sara tjatar om att vi ska gå för hon ska tydligen till polishuset också.


Ciao Ciao.

 



Arg.



Eftersom vi är inne på att hänga ut folk nu så kan lika bra jag göra de också. Ja som en del kanske har märkt så fick jag inte hämta min träningsmaskin som föresten var en studentpresent! Nej nu ska jag betala för den. OCH ja klart jag bara vill ha mer mer mer. Pallar fan inte med såna människor. Gå och få K*k i r*ven som du njuter så mkt av.

Ursäkta så mkt, men jag måste verkligen få ut min ilska


(snygging)(träning)


Ja nu luktar jag svett! mysigt mm. Kom nyss hem gick till lidh eller vad de heter med Sara och köpte frysta bär och yogurt så att vi kan göra smoothie (med stavning), blir gott nu när Carro och Ior (snygging) är på ingång för att ta en fika med oss. Sen blir de att färga håret. Mitt beroende!

Sjukt beroende kanske, men tänk såhär. Vill jag förändra mitt utseende så är de så lätt med håret. Jag mår bra av att färga de! visst jag är hela tiden ute efter nått men jag vet inte vad. Man önska ju att de var lika lätt att förändra sin kropp också! men tyvärr. Ska hämta min träningsmaskin hos mitt ex sen får hoppas att han släpper den bara. haha. För jag saknar den så mkt och är så träningsSUGEN!

tänker på ......! pff haha

 

Södra Promenaden sååå fin! 


tyst



Nu blir de kolla tvätten och sen ut på promenad med Sara!

(hade skrivit ett jätte långt inlägg med de försvann, tyyyyst)


Horoskop


Oxen 21/4-21/5

Tisdagen ger dig möjligheter på många olika plan.
Det enda du behöver göra är att medvetet välja väg.

 


No boy boy



Mysteriet är löst! INGEN kille har vart i min säng. Utaaaaaaaaaaan jag har kommit fram till att de är mitt nagellack som luktar sååå gott. Haha, vet skumt men så ärre. Besviken? ja något faktiskt hade ju hoppats på att någon låg under sängen!

Nu ska jag se ännu en film, just ja veckans hunk/bade? några ideèr ?





Varför luktar de killparfym i min säng?



Är de bara jag som inbillar mig eller luktar de faktiskt killparfym i min säng?! måste fråga Sara imorgon. Men i såna fall hur kommer de sig? ja inte vet jag, inte har de vart någon kille i min säng i alla fall eller? nej nej de har de absolut inte vart hur gärna jag nu vill de så har de faktiskt inte vart de. Man kan ju inte släppa in vem som helst eller vad säger ni.

Kissnödig kommer snart!

Så, i alla fall har ingen anning hur de kommer sig att de luktar så. Kanske jag som är snurrig? jo de kan jag lugnt säga att jag är. Vet inte alls vad som håller på och händer just nu. Tycker jag om de ? jovisst men grymt jobbigt. haha. Klagar jag mkt? de gör jag väl inte ? va va va. Lägg till de på listan som jag ska fråga Sara.

I'm so into you now  I wanna be more than a friend to you now Lalalala....


 






Aj aj aj


Min morgon eller ajja förmiddag har vart hmm ja konstig, PMS monster som jag är så råka jag slå mig själv så att jag fick näsblod mm KUL! och sen ska jag koka ägg för att göra en äggmacka, JO men de gick ju jätte bra efter lite brändskador och fula ord. Fick i alla fall min äggmacka!

Förvirrad ja ja ja !!


Rumpan bar!

Vi kvinnor är allt ett mysterium eller de tycker i alla fall jag. Jag kan aldrig sluta förvånas över mina handlingar eller mitt humör. haha. Sant ja för fan. Ligger här i min säng med rumpan bar och bara myser av att vara själv hemma faktiskt. Missuppfatta inte de där med rumpan bar nu bara eller va fan ni får tolka de precis hur ni vill!! Nu ska jag sätta på en film!

Ciao Ciao!


 

Ska man göra en "kissie" och förstora läpparna?!  haha




Promenix


ååh jag har sovit så dåligt i natt så de fiinns inte. Torktumlade ju mina kuddar GÖR inte de!! fanns inte mkt kvar av dem kuddarna sen. Meen aajja , nu ska jag fråga Sara om hon vill gå en promenad med mig.

 

Vadå för gammal ?!

Vavavava varför har inte jag fått ett påskägg med godis föör ?! är jag verkligen för gammal för sånt? nej de tycker jag verkligen inte. Man trodde ju i alla fall att man skulle få ett av sin kära lilla mamma men naedå.

Idag har jag bara legat i sängen och sen städat lite. lat lat lat jag vet men jag är faktiskt jätte loj idag (bakis). Ja ja jag vet att jag jämt säger att jag inte blir bakis men jag kanske som sagt börjar bli för gammal vem vet.



 


Kön Till Taxin?!

 


Jag orkar då inte skriva ett inlägg om kvällen än men ni kan få se lite bilder.

Vi börja hemma hos mig dårå! DreamTeam som sagt, och de gick
ganska fort utför där!
  

Jaa bilderna förklarar väl lite vad vi gjorde igår haha !hmm

 
 

Sen blev de ju även utgång Otten den här gången, säger bara
VART VAR VÅR MAAAAT??!?!

 

Champagne är Adams nya dryck eller ?!


 

Nej tyvärr var inte de där kön till Taxin! 







DreamTeam! <3




Jaahoppla


Har tagit lite bilder på dagens outsfits , haha faatta vad jag försöker få tiden att gå till Miss Seg kommer!!

 

 

 

Självklart ska jag sminket på också !! bild på de kommer senare.




Väntar väntar och väntar ...



 

Väntar på Mickis som sagt!!  Här är även en grymt dålig bild på min tatuering. 

 




Otten ikväll ?!



Just nu sitter jag häär och väntar in Mickis som då ska sminka mig. Funderar även på hur jag ska göra med håret hmm vilka problem asså. Vill ju ha de utsläppt men ändå göra nått med det, brukar ju oftast bara låta de hänga.

Ajja "Bärsen" på kylning och snacks( mickis och jag är snacksmonster ) inhandlat och volymen på maaax.
Kvällen ser just nu ganska spontan ut man vet aldrig vad som kan hända om ni vet vad jag menar. haha.
Man blr extra taggad då solen fortfarande lyser sjukt taggad asså. loove it. ååh just nu vet jag inte ens vad jag skriver hmm och nej jag har då inte druckit än men de känns lite yr i hjärnkontoret så den här kvällen slutar säkert kanon ska ni se.

Har inte käkat nått idag heller men hört att de blir mat på Otten så ska nog hålla mig en stund till eller vad säger ni?! Blir nog bra de här ska ni se dåå jag faktiskt mår toppen (än så länge).

Gimme gimme giiiimme !!




Redhead



Jahopp då sitter med man hårfärg i skallen ännu en gång då Sara upptäckte att de var lite blont i skallen. INTE alls bra!  så hoppas de fixar sig nu så slipper jag färga håret på några veckor i alla fall. haha. Tvätten snart klar och städningen har kommit halvvägs. Då ska man snart hoppa in i duschen och fiixa lite tjejgrejer haha.



Dagens Horoskop



Oxen 21/4-21/5

Lärorik och rolig fredag som passar allra bäst för nöjen.
Du är sällskaplig, utåtriktad och charmig


 



Dammsugare som suger!



åååh fy på mig som inte blogga alls igår men aah har man annat att göra HOST såå kan man inte blogga! Men nu tänkte jag i alla fall ta mig tid att blogga lite dåå tvätten ligger i tvättmaskin och då finns de inte mkt jag kan hjälpa till med. Har i alla fall vart med Sara och köpt en dammsugare med min mamma som chaffis tack mamma! Såå nu har vi i alla fall en dammsugare sooooom suger ! yees ! I alla fall då blir de städa och tvätta klart på schemat de närmsta timmarna. Sen har jag hört lite rykten om utgång, är de sant?! i så fall RING mig Mickis!!!

Jao igår så hände inte alls mkt alls. Alla bara snackar om den jäkla Påsken, ja i alla fall så verkar de som att jag inte firar den iår hmm känns konstigt men så är de. 

Och jaa nu blir de förfest hos mig, fuuuun! haha då får ju Sara chansen att visa upp sin nya dammsugare som suger.



RSS 2.0