Du var allt <3


<3


You make me....

Suttit ett par timmar o snackat med Sandra,, hon hade lite tråkigt när karln var ute på äventyr. Haha. Men nu har jag krypit ner i sängen o ska sova :) Natti!

Hej Gud.

Kan du göra så att någon rikjävel får fnatt och ger mig massa pengar? om inte så skulle de räcka med några tusen. Tack i förhand AMEN

.....


Ett rop på hjälp?!

Kinden ni ska vända inte era hjärtan
Ni behövs inte när solen skiner
Bara när de börjar att regna

Sorgen ingen stannar för att på den lyssna
Glädjen de bara vill ha för dem själva
Tårarna , ingen stannar för dem på kinden torka
Leendet de önskar istället på deras munnar finna

Hoppet jag klänger mig fast vid för ett bättre liv
Mot den lilla strimman ni rusar för att krossa
Livet är något skört jag inte klarar av i mörket
Men det enda ni tvingar mig att behålla

Döden som en sista utväg det ingen vill höra
Livet är kedjat likt en osynlig boja
Skriva det i dåliga rim är det enda jag kan göra
Så kan ni låtsas som att jag bara skoja

"Promenad"


"de är söndag men jag är fin ändå"


tooth fairy

Råka ju ut för en liten olycka också haha tappa en bit av min tand, gör förbannat ont idag men glad att jag inte kände av nått igår haha

Defence

Go´kväll! kom nyss hem från en promenad med Mikaela o de behövdes för att jag skulle bli människa haha kom ju hem 11 imorse har inte sovit mkt de senaste dygnen. Men sov några timmar när jag kom hem :) Men vi gick promenad snacka massa skit precis så som vi tjejer brukar göra...?  sen en sväng på kungsgatan in på hemköp för att köpa lite förnödenheter som Vitamin Well. Gott.

This is my life

Go`kväll.
Nu ligger jag i sängen o dricker citronvatten, ser på american dad, babblar med någon på M och funderar på mitt nya o bättre "sundare" liv. Bara för att jag tänker på sundare liv blir jag grymt sugen på chokladglass! Nått som jag verkligen måste lära mig är att äta, väldigt dålig på de. Kan gå dagar utan att egentligen äta nått så nu står klockan så att den ringer var 4e timme på dagarna :)

*blink*

Nu är jag hemma igen från Kolmården,, Snart slutar min kära tvilling har lovat att jag ska gå på stan med han idag. Behövs tydligen nya kläder haha vill med.

Alibi

Hellu äntligen hemma och har precis pressat in min feta röv  i min one piece :) så underbart skön är den. Känner mig grymt duktig idag också fast jag inte känt mig helt 100%. Men har nu sökt in på 4 kurser alla på distans men de ska nog fungera. Håll tummarna för att jag kommer in nu... Nu ska jag invänta handbollen o mysa lite här hemma.

Malukah


Rött lillfinger Ohja


Shake it out

Hellu hellu!
Dagen börja med en smäll på rumpan och har typ inte kunnat skratta sen dess o jag kunde ju inget annat än o skratta åt mig själv eller åt Mikaela som har slagit rekord i att glömma plånboken idag.  När vi är på jysk kommer hon på att hon inte har  plånboken med sig, vi åker o hämtar den. På jysk igen så inser hon att hon tagit fel plånbok haha hopp var bara att åka hem igen. Men som sagt de vart 3e gången gillt.

Piiiink

Nu är jag hemma i min lägenhet igen men de känns dö knasigt att vara hemma men  jag har saknat Lady massor :) Nu har även jag fallit för grupptrycket o fått en one piece... ROSA!! hahaha

Kiss me...

OOH så underbart väder de är ute :)))  Kom nyss hem från en 1h promenad med Skorpis. Älskar verkligen kolmårdskogarna, bästa vore om man hade en häst att rida på nu också... då hade jag vart lycklig! Ska bara slänga i mig lite kaffe o sen blire att gå ut o busa lite. Tyvärr ska jag ju åka hem idag men kommer ju tillbaka nästa vecka igen :)

Myser framför tvn


Skorpan o jag vi är goda vänner...

Hoppla! hemma efter en två timmars tur i skogen :) underbart skönt vare och jag tror Skorpan njöt lika mkt som jag.

Regn regn regn

Godmorgon mina små Kolmårdstroll!
Sitter just nu i pappas kök o käkar frukost efter en tur med hundarna i regnet. Kan ju säga att meshundarna ville inte vara ute länge, men Skorpan o jag går ut på en långis i skogen sen. Hoppas de slutar regna snart!!

G´night

Nu liggar jag skönt i  sängen hemma hos pappa :) Imorgonn planerar jag en hel dag i skogen med Skorpan, lämnar dem små hundarna  hemma.

Livet har sina sköna stunder

MÄTT!! sitter hemma hos pappa, hade jag en knapp på byxorna så skulle den knäppas upp. Thaimat vart de o fy vad starkt o gott de var :) Nae nu ska jag dra mig mot tv.. see you lateeeeeer!

Born this way



Dö i dina armar

Tjingeling mina ärthjärnor!
Kom nyss ut ur dushen o håller nu på o kokar ägg till lunch, mums. Idag ska jag åka ut till pappa och nina. Ska bo där två nätter o ta hand om hundarna :) så blir att packa o städa lite innan papsen kommer o hämtar mig.

Blossom

Godmorgon mina små öronsnibbar!!
just nu dricker jag lite kaffe o söker lite jobb o försöker hitta meningen med livet. Går sådär va?! Börja dagen med att få bädda om i sängen (idag igen) spilde lite kaffe (idag igen), går bra nu haha :) Saknar fortfarande Martin Björk på mornarna men nästa vecka ska han få lysa upp min morgon :) Tills dess får jag utse honom till 2011 Hunkigaste HUNK! Plaskar ju till bra i trosorna!

Splash

GAAAAAAH letar letar o letar efter mina favorit örhängen OPSI kommer på att dem inte finns här. Andra gången jag letar efter dem sen jag glömde dem haha ibland står de inte rätt till bakom pannbenet... Men men händer idag? hmm de får vi se blir att pyssla lite här hemma under förmiddagen :) hoppas på en liten promenad med Carro sen också :)

Trött, dags att sova?

idag har jag vart effektiv... Upp o hoppa vid 5, pyssla här hemma sen vart de umgås med storebror hela förmiddagen :) vi gick promenad i de vackra vädret. Sen nu har jag hållt på o tvättat o tagit hand om lilla Britta som är taskig i magen, stackars liten.

Ska vi göra nått äckligt baby?

Nu har jag äntligen börjat smälta att vi är VMmästare så tänktee att de var dags att blogga igen haha. Var nyss nere o boka tvättid oooooh så ser man att man har en tid om 13 min :P då känner man sig glad haha för jag kände verkligen akut behov av de haha :)

VMmästare

Jag skakar jag gråter jag skrattar jag skriker.... GULD GULD GULD!!!

Biltvätt

Idag har jag kört lite bil, mamma vart tokig när jag inte stanna vid en "stop"skylt... men va fan jag tänkte bara framåt. Är ju glad att bilen rullar liksom. Sen tanka vi på med lite kaffe o lussebullar hos moster Johanna. Sen lite biltvätt haha fick följa med för mamma vågar inte åka i den själv o nu förstår jag varför, nära döden upplevelse!!

Påsar under ögonen

Sååå sjukt trött o mitt kaffe är sluuut :( buuhuu! men men dagen och livet går vidare ändå. Sitter just nu o väntar på mamsen :)

Onsdag, you make my dreams

När jag kom ur duschen så hade mina bebisar gjort frukost åt mig :) så frukost på sängen, mjaauu!

Sverige Vs Finland

Mitt hjääärta skenar, känns som att jag är käär... Men anledningen är våra småkronor som inte  är så små haha ÄLSKA!! FINAL!!

zzZZzzzz

Gaaaaaaaaaaaaaaah är så sjukt jäkla bajja trött o vill bara sova, men får man de?? Neej här måste man minsann hålla sig vaken. Men haft en super trevlig förmiddag med min fina Caroline :) käka lite tacos o myste i soffan o snacka grymt mkt skit, de gillas starkt!!

Känner mig "hipp" höhö


The final countdown

Goomooorgon!! inte mkt sömn men men kan man inte somna om så kan man inte... Får missbruka koffein idag hehe måste bara köpa lite kaffe så fort affären öppnar o lite miilk. Sen är jag fit for fight ;) I alla fall startat dagen med att städa o diskat lgh känns jäkla bra o ha de gjort innan 7 på morgonen haha bara lite små fix som att dammsuga o de som jag inte vill störa mina  kära grannar med :) Har också fixat med lite papper så måste ringa mamma när klockan tillåter och fråga om lite råd :)

Gott Nytt År på mig själv!!

Trodde faktiskt aldrig på att jag skulle siitta här själv men de gör jag, sorligt?! känns som att alla tycker de,nej du ska väl inte vara själv på nyår osv bla bla vvoff men om de är så jäkla synd om mig bjud in mig då!! jävla puckon!! nae nu ska jag skåla med kissarna!!

RSS 2.0