Lurad ?!



Mitt horoskop utlovar romatik och pengar, hmm skojjar du med mig?! tss såå lätt lurad är jag inte! I alla fall har tagit en dusch och gjort alla möjliga tjejsaker som raka benen och smörjt in kroppen med en jäkla massa oljor och skit. Har även tagit mig tid att måla om mina naglar! Hittar inte nagelfilen så de får jag göra någon annan dag. Hmm nått mer jag kan göra nu? tror inte det städa? nae för min dammsugare funkar så gott som inte, suger inte ni vet. Jaa hm ganska tråkigt just nuu finns inte så mkt att göra tyvärr.

Ikväll då? vad händer ikväll? inte mkt där heller haha funderar på om man ska laga kötbullar och kokpotatis med brundsås? vad säger nii tror ni min "sambo" vill äta de ikväll? haha de återstår att se när hon kommer hem.

Min katt har blivit galen och biter mig 24/7 ajaj tur att Sara klippt klorna på henne så slipper hon riva sönder mig också. Men nu är hon super gullig och ligger och myser brevid mig.







Horoskop


Oxen 21/4-21/5

Nu blir det vår på allvar för din del. Stjärnorna gynnar dig på många sätt, du har tur i kärlek och det finns massor av möjligheter att träffa folk, uppleva nya saker och kanske resa. Äventyret väntar. Du har dessutom tur med pengar så slantarna räcker väldigt långt, trots nöjen.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 4




Dum Dummare Dummast !!




Japp de är jag de! ahahah bra dåligt? hmm







Hagebyy here we come!

åååh vilken morgon asså! Sovit skit skumt i natt och drömt mardrömmar om ett ridhus, ofta?! aajja somna om till slut efter och insett att man missat en del. haha. Sen vart jag väckt av att de står hantverkare i mitt rum o jaah hmm inte kuul, visst har jag tur med snyggingar men hallååå jag vill ha kläder på mig och inte ha mitt morgonrufs. I alla faall såå somna jag om efter det också och vaknar av att Mikaela ringer efter typ ha smsat mig 1000 ggr och sen kommer även hon in klampande i lägenheten ooooch inte nog med de!! såå tar hon adam med siig, snabb in under täcket igen har jag inte blottat mig nog idag???!!

Nu ska jag i alla fall möta upp dem på stan efter att Mikaela ååååååh nej glöm att jag ska möte upp dem nu kom dem jävlarna in genom dörren PLUS så har dem redan kääkat dåååligt!!  Ska sätta lås på dörren eller är de inte lås på dörren sla börja använda de i såna fall!!


Dagens look!!

 




Veeckans Hunk/babe !

 

Här har vii veckans hunk/babe. Fredrik 22 år, SINGEL!! woow tjejer ställ er i köö och sluta dregla!  sååå sööt, eller hur ?!

 



Skiitiga StallSara!



ååååh jag städar och städar såå kommer skitiga sara hem från stallet och jaaha de var min städning! haha nej men jaja måste hon kissa så måste hoon men hon kunde ju haft lite bättre tajming eller vadå?!
Jag har ju börjat med att städa varje dag nu, ja lika bra att göra de till en vana! haha man kanske ska starta en städfirma? eeeeeh nej!



Hallåå Hunk? Babe?


jahopp som vanligt har jag inget att göra! ooch jag vart sjukskriven ända till 13 april kuuuuuul neeeeeej. Vad ska jag göra om dagarna då? glo på datan? nej taack! jag får väl hålla  mig till mitt nya beroende att stääda.

Måste köpa ett skärp till min jacka, har några ideer men måste ha Mikaela med för annars vågar jag inte haha. Fegis jaa men jag står för de också. Ibland.

Hunk ? Babe? jaa ? vad ska de blii??




Min mur, min trygghet !



Jag hatar att ha känslor! jaa de gör jag verkligen. Vill egentligen bara stanna innanför min muur och aldrig släppa in någon men man vet ju att i längden funkar inte de. Men tänk om jag släpper in fel människor?! jaa förmodligen så kommer jag göra de. Men samtidigt kan de vara värt att chansa ?!  hmm de är nog ingen som kan svara på de fören man har chansat. Ajja fyy faan vad dryg jag är. Haha. Ligger i alla fall här i min säng och göra faktiskt inget. Borde sova men aaah de är något som drar. Frågan är bara hur länge jag ska vänta? haha tss.  Men aah sova eller icke sova? de är den stora frågan.

Jaa vad händer senare idag då? joo jag ska till läkaren ännu en gång ut i fucking Åby men aah mysigt att åka buss.




Pink Lady



StoooorHandlar med mamma brosan och sara, nu ska vi ha en massa gott häär hemma!!



 








Dagens fråga!




Huuur fiick jag en massa salt i sängen och i BHn ????





Kan fiskmåsar prata ?!

mmm första klunken av cola och jag börjar redan känna mig som en människa igen! Fast de vart en ganska lugnt kväll men på ett sätt kändes den ändå vild hmm gick ganska snabb utför för hos hemma hos mig. Fattar inte faan vad vi gjorde två pers var vii och se ser ut som de var 20 pers i stället. Någon som kan förklara de?
I alla fall vi stog i kö till hugos 1 h och sen insåg vii att vi faktiskt skulle komma in lagom till stägning då vi bara gått knappa en meter på 20 min.

Sen gick jag hem och drömde att en fiskmås prata med mig. Eller var de en dröm? läskigt kändes verklig i alla fall!



 






HAHA!!

Vart jag nervös av pussen? eller fastna vi helt enkelt inte på bild?

 



Förlåt men jag kunde inte låta bliiii! HAHAHAH 





ååh ! en fiskmås hör jag

Kan inte sova, varför ska jag ligga själv här ?! va va va ?? åååh säger bara dumma mobiler.

Lek jaTack!

HAHA jag har tråååkigt , såå jag  har lekt lite i paint för jag orka inte ta kort på grejerna jag köpt. Lyckades få med jackan och en tröja. Och min rosett såklart!






Jag bjuder på de här bara för att jag är sååå trååkig!!


Gimme gimme gimme ...




åååååh får man blii mer galen hade just skrivit värsta långa inlägget och jaa baa nej sudda de sista, ALLT FÖRSVANN !! sista gången jag suddar blir de fel så får nu leva med det.

Men i alla fall jag städar efter allt tjat på mig själv. Vet svårt att tro på de men det är sant. Var så grymt uttråkad såå jag tog tag i saken. Volymen på maaax så var de bara att börja. Inte klar än meen är klar med soffan och svetten bara rinner. Mysigt.

Ikväll då? vad händer ikväll? blir de myskväll framför tvn med någon läckerbit? eller blir de fest för hela slanten och sen komma hem med en läckerbit? hmm eller något annat förslag? haha jag är som sagt öppen för allt!

Gimme gimme gimme all night loooong gimme gimme gimme keep playing that love song.... La la la ....




Sketch = ont i magen

Ligger här i sängen, skönt att ligga och dra sig en lördag. Fast jag var uppe redan klockan 8 imorse fråga mig inte vad jag gjorde men vart så grymt sugen på te såå va faan. Men efter de så la jag mig i sängen igen och vakna runt 11. Skönt. Somna as tidigit innan tolv. La mig i sängen Poff Pang somna. Väldigt länge sen jag lyckades med det, men de betyder även att man missa lite.

Fyyy faan vad jag skratta åt lets dance. David Hellenius är anledningen att man kollar på lets dance haha fast i ärlighetens namn så kollar jag inte på de annars men de var ju final. Har fortfarande ont i magen efter hans sketch.  Annars var min kväll väldigt lugn, somna som sagt väldigt tidigt. Fast jag egentligen ville vara vaken hela natten.

Så här otroligt snygg kände jag mig i morse hmm åååhja om någon frågar NEJ jag har inte sovit med rosetten på!
Fast den låg brevid mig tryggt i min famn!


  










Rosett..

Jaa jag har sjukt tråkigt min kväll kommer fortsätta så också , wiihuuu!! men har massa sprit så vaah fan de är ju bara att börja att halsa.

Idag så har jag köpt ännu mera hårfärg , chockade?? haha trodde inte de. Köpte öven en svart rosett till håret. seen jaa sen köpte jag inget mera. Blir att se på "så ska de låta" ikväll hahah woow jag måste vara världens intressantaste människa!

Mupp bild men skulle bara visa rosetten!!

 






knapplåset är på !

Min telefon är konstig , den ringer tydligen upp personer själv haha praktiskt ? jaa ibland kanske men inte just nu då folk frågar mig om de var nått viktigt och jag fattar inget, de påstår att jag ring dem flera ggr haha meen ajja har satt på knapplåste nuu såå var lugna! 

Throw the blame on Jojjo!

Nyss hemkommen från Åby när våren verkligen har kommit. Var på vårdcentralen men jomen visst hade det blivit ett missförstånd! klockan 11 sa dem till mig meen hos dem var tiden 10 såå de var bara att boka en ny tid till på måndag oooch jaa de är de klockan 11. Möte även Ida på spånkan. Tydligen så är de kaos på Telia inte bra inte bra.

Är dyng trött dåå de vart för lite sömn även den här natten. Vi skyller på att de är Jojjo som håller mig vaken.haha.

Ikvääll händer de väl ínget blir nog att trycka ner ändan i soffan och glo på tv, om ingen har nått annat förslag ??


Jag oooch ?!

hmm Gissa vad som är på bilden förutom jag dårå 


  







ROSA

japp idag har jag shoppat lite. Ska försöka lägga upp lite bilder när jag orkar. Men köpte två tröjor och ett par nya lackleggins. Köpte en en jacka.ROSA. Skönt då jag inte köpt en ny jacka på as länge. Vill även ha nya skor men man kan ju inte köpa allt på en gång lite kul måste man ju spara till senare.

Imorgon ska man upp tidigt och åka till Åby. Ska till vårdcentralen och kolla min rygg, äntligen!

moot hissen!

bliir staaaaan , eller vaah faan jag är redan i stan , bliiir att "springa" ner för hissen! ska möta upp Mickis och Adam !!

Babe eller Hunk?!

har jag fortfarande vårkänslor? vill jag fortfarande springa naken på gatan? jaaa de vill jag faktiskt men jag vill även så mkt mer!

Idag är de ju löning, shopping ja om de våre så väl men först ska räkningarna betalas! och maten köpas.
Lite senare i eftermiddag kommer Carro och Ior förbi då blir de fika time. Mums. Är som sagt sjuukt shopping sugen! Mickiiis vad göör du RING mig!

Blev väckt nästan lika tidig som tuppen imorse, men jag ska inte klaga då de var ganska mysigt. haha.

nae nu ska jag fräsha till mig lite och kanske plocka lite i rummet.

Ciao Ciiiaaao !


  


Ska man kanske börja med veckans Babe i stället för hunk? tydligen så kan hunk betyda nått annat också har jag fått lära mig haha.

Caalll *ring ring*

ååhja jag vet att jag varit ruskigt dålig på att blogga. men har inte alls mått bra! nu ska man ju inte hålla på och klaga men de skiter jag i då jag har såå förbannat ont i min rygg!  OCCCCCH jag är så förbannat arg på de jävla puckot som hackat min msn !! grrr.. Länge sen jag var så här arg asså. Plus är arg på annat också. Tycker inte alls om när ens vän mår dåligt. Vill bara skälla ut någon! kanske ska ringa in till telias ktj och skälla lite eller vad tycker ni?

I alla fall just nu sitter/ligger jag i min säng och små myser lite med jojjo. Imorgon är de löning såå jäkla skönt fast de vart ju inte riktigt så mkt pengar som jag hade hoppats på. Men aajja de är i alla fall pengar.
Är de bara jag som är grymt fest sugen till helgen eller ? hoppas verkligen att de är någon mer än jag !!

Ooooj du ringer miin telefooooon !!!

Ciiiaoo caioo !!




Vem höll i kopplet ??




Jaaa hmm de skulle ni gärna vilja veta vaa??!! men de är min lilla hemlighet, kan säga att de var hot hot hot Noot.

Darkest of days

då har jag vart snäll för dagen då. Har hjälp min bror i en timme nu med att beställa något jäkla spel Darkest of days eller vad de hette, GUUUD jag är såå snäll så de börjar bli läskigt kan någon ge mig på käften så att jag blir mig själv igen?! nae men jag gör allt för min bror. Min tvilling faktiskt ni som inte visste det.

Nu har man även sökt lite jobb och fundera faktiskt på att börja plugga. Ja veeet kanske lite tidigt för mig att börja plugga nu men tänkte att jag skulle plugga på distans eller bara på halv tid och se hur de går. Vad tycker ni ska jag testa? 


SUR HUNK!




Fick inte lägga ut min veckans HUNK . för då blir han suuuur !!! tsssss

Jag borde inte blogga nu !!!

Neej jag borde inte blogga nuu MEEEEEEEEEEN HÖRRu jag gör de ändå !!! såådesåå! 

Hoppas vi på en läcker bit idag elller JAAAAAAAAAAA de göörvii!! komsi komsi.

Musik på Högsta Volym de är så de ska vara , får väl se om Trappan är nått att ha dåå. Vi vill absoluuut inte bli besvikna!

Skönt att vara hungrig

jaaa jag tycker de är skönt att vara hungrig men den känslan har jag inte känt dem senaste dagarna, fast jag inte käkat typ inget eller joo sara laga en god middag till mig igår men innan de typ inget. Ingen hunger känsla kvar vart är den ?!  ajja jag äter bara när jag är hungrig såå jaa
Jag lagar i alla fall mat just nuu! Kycklingfilè och pomme med rödvinsås oooooch vitlöksbröd. Mums. Ja nu vart jag hungrig.

Städar

Jaa försöker att städa lite men de går sådär eftersom min damsugaren inte suuuger, har en jäkla massa katt och hundhår överallt men damsugaren kan inte suga upp de! Sjukt jobbigt.

Vad händer ikväll då?! jadu inte mkt kan jag säga blir att vara hemma och sitta framför tvn så håll tummarna för att de går nått bra. Funderar på en lång promenad med voven också. hmm men imorgon haa då blir de att feesta!! äntligen , vi ska till trappan där alla studenter håller till. Smarta killar tänder man alltid till på!

Känns konstigt men jag har inte sminkat mig på hela veckan! men jag har också legat sjuk hela veckan så de är ju inte så konstigt man har ju liksom inte lust att göra värsta maken när man bara ligger och sover.


Lovad jag jaa de gjorde jag!

japp som jag lovade eller sa såå visst fan är mitt hår rödare nuuu!! Tack så mkt min käära "sambo" <3 love too you!


Hunk Vecka 11

Veckans Hunk är Rob Mayes då jag nyss har suttit och stor bölat till en film han är med i..  Titta och njut!


Jag har byggt mig en koja i min säng!

Japp jag har byggt en koja de nii. Lite avundsjuka nu va?! inte många som kan göra de liksom hmm.
Mys i alla fall kanske någon som vill vara med ?

Jag vill verkligen ha rödare håår nuuu nu nuuu !! hjälp? ska köpa blekning så att de verkligen blir rött!! de är ett måste de får kosta vad de vill kosta.

Sitter och lyssnar på musik och pillar på datan haha försöker hitta alla roliga funktioner på den. Har inte tagit mig tid till de innan.  Oooooooooooch nu har jag vårkänslor iiiigen såå jädra underbart med den här solan vill som sagt ännu en gång bara springa naken på gatan!! Men jag ska skona mina grannar den här gången också.
Mickis sitter och äter torkade aprikoser och de sätter fart på tarmarna hmm just vad jag ville veeta.

Uj uj uj !!!!





F E S T

japp ikväll är Sara och Min inflyttningsfest! har redan lagt spriten på kylning och håller just nu på och städar för fullt. Eller just nu ska jag försöka mig på att borra ett håll i väggen med en BORR!! ojoj hur ska detta sluta. Ajja jag kommer nog att överleva men frågan är ju om väggen gör det.

Funderar lite på vad för skor man ska ha å¨sig ikväll då de faktiskt är snöfritt på gatan. hmm.


Gulligt du!

då sitter man här i soffan och latar sig medans Sara springer runt och letar Elsy.

Imorgon gäller de fyy faan vad kuul då är de inflyttningsFeeeeeeest med stort F. Som sagt de är bara att börja titta in efter klockan 19!

naaaaaaaw..

Naaaw vad gulligt !!


Don´t lie to me

Har vart och lämnat in en sadel till försäljning nu och träffa då världens goaste hund, jaa jag tog en smak bit och jaaaa de smaka bra. Har även vart och beställt tatuerings tid åt min bror på May Die här i Norrköping. Mysigt ställe.

Just nu ligger/sitter jag i soffan och funderar på om jag ska ta tag i städningen igen. hmm borde ju göra de då vi faktiskt har inflyttningsfest på Lördag. Man vill ju att de ska vara rent och fint då och att man hunnit packa upp allt. Jaa jag vill ju att mitt hår ska bli rödare också, är de någon som har lite tips på de eller?! de är ju så att rödhårfärg typ inte funkar i mitt hår så de är ju så jäkla tråkigt. Men ajja de är väl bara att vara envis och fortsätta testa sig fram och färga håret.

En liten Yorkshireterrier var de, gooott!!


Väntar besöök.

Japp Josefine väntar faktiskt besök, nu är ni allt lite nyfikna va??!?!?!

Men jag ska stila era begär och berätta. Som jag skrev igår så kommer ju mamsen och brosan  hit.
Några timmar kvar så ska försöka vakna till liv och städa lite och fixa mig själv. Man kanske skulle fixa naglarna eller nått som jag typ tjatat om i flera veckor om att jag måste göra.hmm.




sleepwalker

Nej jag går inte i sömnen men satt och fundera på folk som faktiskt gör de, asså tänk dig dem som typ städar i sömnen liksom skönt att få de gjort utan att man vet om de. Man kanske till och med skulle kunna ta ett extra jobb då?! fast hmm man är ju inte riktigt medveten om vad man gör då.

Idag har jag känt mig lite lustig eller ja konstig och nere. Igår hade jag värsta vårkänslorna nu är dem som bort blåsta med vinden. Kanske blir bättre imorgon, då kommer mamma och min ena bror och hälsar på och kollar på lägenheten. Trevligt.

Men nu ska jag läägga mig i sängen och lååta mina tankar vandra iväg till ingenstans.

Ciao!


Mina högtalare duger inte!

Har nu kommit fram till att mina högtalare inte duger till inflyttningsfesten så är de någon som kanske vill låna ut sina till mig under den helgen?

Sitter just nu på jobbet har precis haft lunch. Määääääääääääätt. Idag har jag och Sara vart "sambos" i 1 hel vecka, wiihuu på de. Ikväll blir de att fixa ännu mera i lägenheten, ni tänker säkert blir dem aldrig klara eller?! Nej vi blir aldrig klara för jag och Sara är så jäkla lata på kvällerna så att vi bara orkar inte att fixa! Eller så har ni helt enkelt aldrig flyttat förut och vet inte hur mkt jobb de är med att fixa iordning de är ju inte direkt så att man bara slänger in lite möbler så är de klart. Men man kan ju alltid önska att de våre så!

Pliiikt i 3h 19 min.

Ciao Ciaooo!

Redhead!

Jag rööödare ska de bliiii!!




Veckans Hunka 10

 
Erik "Dr. McSteamy" Dane blev ju pappa förra veckan och är han inte en riktig DILF "Daddy I Like to Fuck".


 

Nu är jag Sur!

Japp jag är sur , för nu när solen väl är framme och tar bort all snöö så måste den bara värma upp hela min säng så att jag svettas som en gris i den. Väldigt mysigt. Hm annars har jag de faktiskt ganska mysigt. Ska snart in i duschen och skrubba bort all svett. Sen bär de av till jobbet jaa tro de heller ej jobba hela helgen och så får man jobba den sketna måndagen också. Men som tur är är man ju ledig i morgon.

Veckan hunk kommer nu också ! Dregla på nu tjejer...

Ciao Ciao!







"sambo" inte sambo

vill bara säga att Sara är min "sambo" och inte min sambo okej , för tydligen så är man bara sambos om man har sexuellt umgänge har de har tyvärr inte jag och Sara!!

Äta bör man annars dör man!

Japp jag har kommit fram till att jag kanske borde äte mer än en gång om dagen. Äter bara när jag kommer hem från jobbet och de är ju inte så bra då jag istället dricker coola hela dagarna! inte bra inte bra..
SÅÅÅÅÅ ikväll blir de tacos med min "sambo" mums mums. Ska sluta dregla nu och börja fundera på vem som ska bli veckans hunk. Några ideer ? någon pojkvän som ni vill ska bli de ? nahe misstänkte de.

1 h kvar på jobbet nu ,

Ciao Ciao!

vårkänslor Ja Tack...

Japp Josefine har vårkänslor som tusan. Vill bara springa ut naken på gatan meen jaa man vill ju inte råka slå till någon med pattarna så jag försöker att behålla kläderna på. I alla fall bh:n! I natt har man legat och myyst med två kissar då den ena av dem har vårkänslor som mig och är kåt som tusan.  Ajja synd om kissen.

Sara var super duktig igår och fixade jätte mkt i lägenheten, får lite dåligt samvete då  jag inte ens plocka undan efter mig. Men aa jag får kompensera  det i dag. Annars händer det inte så mkt i mitt tråkiga liv just nu, fast på lördag är de ju inflyttnings fest. Och jaa du är bjuden!  de är bara att titta in.

Nu kallar plikten igen då man sitter på jobbet en söndag, SuperKuul!

Ciao Ciao .


woork ..

Jobbar ju helg inte alls kul då man har en massa att fixa i lägenheten. Men har de ganska mysigt på jobbet, är inte så många som ringer in om vi säger så.

Ikväll blir de att städa och plocka i nya lägenheten. Man vill ju få iordning någon gång. Sen vill jag faan pyssla om mig själv lite har slarvat som tusen och känner mig super äcklig!!!!

längesen....

nu är de länge sen jag blogga men som alla säkert redan vet så har jag flyttat. Har ju vart osäkert med Bredband och de är det fortfarande. Sprang ner på telia och tog en lurgrej men efter som jag vet om att de är en lurgrej så luras inte jag.Bra va?

Ajja vi är inte på långa vägar klara med flytten men de börjar arta sig, Är de någon som har en SUPER stor spegel att låna ut till oss så länge? vi har inte hittat den rätta än! Har egentligen inte tid att blogga nu heller då jag vilken sekund som helst ska dra till jobbet. Men men kände att jag måste bättra mig.

Kommer lägge upp bilder på lägenheten så fort alla flyttlådorna är borta!

Ciao Ciao..

RSS 2.0