Roosoor

Den här fina buketen fick jag av Jonas och Patte igår, såå FIN!!!


2010.04.28Visst blir man sjukt imponerad av min HELT SJUKA SKÖNHET!!!

Håller på och fixar med min frukost, vet att de är sent men ooh jag är en sån människa som inte kan äta eller göra nåttg 1 h efter jag gått upp. Vad händer idag då? joo ska städa mitt badrum, badrum är de värsta jag vet att städa men känner att de är dags när toasittsen har dammat igen, svårt att göra sina behov då!

Nu är ääggen klara CIAOO!

2011.04.25
Sitter och väntar på att Carro och Diva ska dyka upp så att vi kan dra och steka lite hehe. Asså jag har solat två dagar i rad ändå så syns de inget, blir galen!! Hoppas de ger nått resultat idag. 

Ohjag vet att jag har en finne jävel vid munnen!!!

2011.04.23

OOh HERREGUD vad jag är svettig och sexig nu. Mums! Håller på och städar mammas och Oves badrum och ett dammigare badrum har jag nog aldrig stött på. Jag som hade tänkt ta köket också men är helt slut. Ska försöka få med mig brorsan ut på en promenad i de fina vädret innan jag börjar med påskmaten.

Nu ska jag steka lite!!

2011.04.22 Glad Påsk

Tjingeling alla påskkärringar!!

Sitter i min soffa och solar benen genom fönstret, går de? tar nog i såna fall en jäkla tid. Än så länge ser vädret okej ut men har hört att de finns risk för regn. Vill ju ha fint väder nu när jag drar ut till Mamma och gör brorsan sällskap under påskhelgen. Får se om jag lagar till någon påskmat. Har bränt mina kinder lite till efter att jag sola igår med Carro och Diva. Vi hamna i solkoma medans Diva var ute på äventyr haha. 

Bjuder på de här fula bilden, men bara för att man ser "lite" av mina brända kinder haha


2011.04.20 Onsdag, en vecka kvar!

Jag har så tråkigt! Hade ju planerat att de skulle vara fint väder idag ju. De är ju inte dåligt väder men solen når ju inte genolm molnen. Ajja hoppas de kommer fram senare.

Idag är de Onsdag och de betyder att om en VECKA fyllar jag 21 fucking år. Börjar känna mig gammal asså. Men samtidigt ung. Just de jag och Carro tog ju mina kissemissar till djurhuset igår där Sara jobbar ibland, vi raka katterna haha vet lite elakt men blir galen på allt hår och Lady måste ändå rakas på sommaren annars mår hon så dåligt. Win win helt enkelt.

Älska vara nyduschad!!


2011.04.14 Africa

Just nu önskar jag att man hade balkong!

Japp de skulle ha vart super mysigt faktiskt, sitta ute i solen och dricka sitt kaffe. RYYYSER! haha. Vad händer idag då? blir väl att träffa Carro skulle jag tro så att hundarna får leka. Imorgon åker ju Jojjo hem till mamma igen. Lite synd men hon kommer säkert hit snart igen, Hugo behöver en paus från odjuret. 

Oxen

21/4-21/5

Du kopplar av, njuter av våren och av vårens romantiska stämning.
Angenäm torsdag utan stress.


2011.04.13

Tjosan i trosan!

Idag är min kropp SÅ trött. Ingen träningsvärk som jag vill ha men ajja man kan inte få allt i världen. Ska snart ge mig ut på en lång promenad med Jojjo men hon vill inte vakna. Hmm hon kanske också har en trött kropp. Fick bära ut henne till gräsmattan men hon ville bara in igen haha.

Idag händer de inte så mkt, ganska jobbigt tycker jag nu eftersom jag har haft fullt upp i flera dagar nu.


Myys i sängenOOh vad skönt, nu ligger jag och Jojjo i sängen. Vart en riktigt lång promenad med carro och diva idag. Först till himpafältet och sen runt strömmen och sen runt stan lite. Sen vart de så kallt så vart spånka hem till mig. Värma sig sen iväg till Carro där vi laga mat (hamburgare) mums.

Hört att de ska regna imorgon, hoppas de inte stämmer!!


2011.04.12 I´m back

OOOOOH jag vet att jag inte bloggat på typ hundra år, men jag hoppas ni inte har dött eller hamnat på ålderdomshem än.

Jag sitter här i soffan med lilla Jojjo och små fixar mig, ska nämligen möta upp Carro och Diva idag IGEN. Japp de är tredje dagen i rad. Men de har ju också vart hyfsat väder i tre dagar nu också så varför inte?! Nej nu måste jag klä på mig, Carro vart otålig och vill i väg nu haha, MEEEN puss på er!!
RSS 2.0