2011.01.26 Godmorgon!

Idag var jag uppe innan tuppen för idag är de massor som ska göras! Nu halv 9 ska jag på möte vid af och efter det ska de handlas lite mat till kryssningen (macka) och måste även en sväng på systemet så man har nått gott att dricka. Ser verkligen fram emot kryssningen nu!! fast jag sov bara 4h i natt men får sova på bussen upp de blir väl i alla fall en powernap innan kan går på båten. Nae som sagt nu måste jag rusa till spårvagnen så att jag inte blir sen!!!


That tonight im fucking you...

Jag har svårt för att sova, men nu vågar jag inte sova fast jag vet att jag skulle somna, Men somnar jag så vaknar jag aldrig buuhuu.


Bara för en stund

Tja tja, fattar inte vad de är med mig?? jag är så trött hela tiden och kan sova hur mkt som helst hatar att de ska vara så men kan inte göra nått åt det. Förstår inte. Vill träna men orkar inte! så fort jag börjar så känner jag hur yr jag blir och vill bara lägga mig ner på golvet och sova. Är de nått fel på mig???? gaaaah tror nog de haha.

På onsdag åker jag och Sara på kryssning och de ska bli skönt att lämna Norrköping för en stund!


Jag var för bra för dig...

När människor inte kan inse sin egen sanning och  man sen får dem att inse så blir dem sura, japp suuuura. Dem borde bli sura på sig själva med dem blir sura på dem smarta personen som fick dem att inse.

Idag hade jag tänkt ta mig till sjukhuset för att lämna mina nycklar och sånt men Josefine mår inte alls bra. Har mått illa hela morgonen och så fort jag ställer mig upp blir jag yr. Så idag blir de att pyssla om mig själv på bästa sätt här hemma och gå upp tidigt imorgon för att lämna nycklarna.

Vad ska man säga om en kille som säger nerväderande ord till en tjej? jo SVIN! han borde låsas in och aldrig släppas ut igen. Men nu är han lös, så akta er tjejer och jag lider och ska be för er som han kommer träffa hahahaha


2010.01.19 idag är jag tråkig


Jag är Kääääääär!


Allt bekymmer försvann med dig!


Tycker synd om dig!

ÅÅÅÅÅÅH vad jag hatar att jag ska tycka synd om människor som inte ens förtjänar att man gör de. Önska ibland att folk bara kunde se sina misstag själva och jag önska att jag kunde hålla tyst om dem men svårt när man bryr sig och när man inte vill att misstagen ska upprepas om och om igen som det faktiskt gör.

Magnus jag hoppas du kommer på bättre tankar och tackar mig en dag istället. Men de vet jag att du inte gör du är för självgod för att göra det! 

Lkpg

Hej på er!  igår var jag grymt segt så orka mig inte in här. I alla fall i lördags vart de ju ett spontan äventyr för  mig och Sara. Vi drog till Lkpg på en förfest, och ja vi var dem yngsta där Herregud första gången man kände sig ung. I alla fall efter det så vart de harrys och där var de faktiskt riktigt kul. Träffa mkt nya människor. Sen när vi skulle dra så träffa vi några som ville ha efterfest så hängde med dem och sen somna jag haha. Nae men de var riktigt trevligt!

Idag är jag och Sara lite spontana som vanligt! haha


Vill bara tala om att jag lever!!


Lördag

Oxen



21/4-21/5

En blandning av arbete och nöje fyller dagen och
 när kvällen kommer är du troligen nöjd och belåten.


2011.01.15

NAE NU GÅR JAG OCH DÖR !!! helvetes aparsle här hade jag skrivit ett as bra inlägg och så lägger sig min data i och vill tydligen spela poker i stället för att blogga,  han får åka till slakten nu!

haha hitta inlägget jag skrev förut!!

Oj oj oj .... idag ska jag testa på spinning! ska klistra på bomull under armarna så att de kan suga upp svetten. Och en kudde på stjärten innan för byxorna! Jo men de här ser positivt ut haha För hoppningsvis slipper jag akuten idag.

När jag vakna idag så tänkte jag kolla till Lady hur hon mår MEN SÅ VAR HON BORTA!!!! jag leva överallt... Men hon hade lagt sig i en garderob. Måste ha skrämt livet hur henne igår eller nått men nu vet jag i alla fall vem som är monstret i garderoben.

Iväg på nya äventyr!! hehe


2011.01.14 Fredag...

.... men de känns som Tisdag!



Ja vad konstigt de kan vara ibland. Att dagar har en känsla i sig haha. Idag blir de i alla fall att städa lägeneten och testa den nya lösningen med kattlådan. Hugo tycker ju om att ta med sig all sand ur lådan hmm matte tycker inte om de lika mkt! så ska vända "hålet" mot en vägg så att han inte kan hoppa ut utan måste gå, Sara idé så hoppas den funkar. hehe.

Vid kl 15 blir de promenad med Sara och Caroline, hundarna får såklart följa med! vi ska försöka hitta ett ställa så att vi kan släppa dem lösa. Men svårt nu pga av att Jojo inte är så stor så hon försvinner väl i snön någonstans haha. 

Nae nu hörde jag att disken ropa på mig!  Tjing!

Chokladboll utan cocos!

Tja tja!  idag har jag tränat WOW nu är vi igång igen! Sara och jag hade tänkt testa ett spinningpass på Lördag hehe kommer rumpan överleva??? de återstår att se. Idag lyckades även jag och Sara att skriva ihop vårt cv till Norge och även skickat iväg det till en hel del hotell! Guldstjärna till oss. 

Tror ni inte att jag gjorde bort mig när jag skulle göra chokladbollar? eeeh joo! när man gjort smeten eller vad man nu ska kalla de såå insåg jag att jag inte hade någon cocos eller pärlsocker! KUL nae. Typiskt mig.

Nu har jag annat att göra, säger vi!


2011.01.13 Godmorgon!

Sitter här i min soffa med Bebis i knät och funderar, hmm. Finns väldigt mkt jag vill göra just nu asså. Speciellt uppleva lite då en person tidigare hindrat mig från de. Men nu är de frittfram, haha. Nae men man lever faktiskt bara en gång, eller gör man de ??? ajja nu ska man inte börja tänka så för du får man inte mkt gjort idag haha.

Jag ska säga upp kontakten med alla sura personer!!! jag vill att de bara ska finnas glädje runt mig, för mitt humör påverkas av min omgivning.

Dikt av Jonas Jönsson

När jag vaknar känns allt bra, den här dagen kommer bli perfekt.
Men strax får jag känslan av oro, någonting gnager inuti mig.
Jag andas tyngre när jag känner att luften är för tunn, eller är det något fel på mig?
Jag kan inte andas, jag får panik.
Allting snurrar och ingenting känns verkligt.
Nu dör jag!
Men lika fort som känslan av död kom, gick den över.
Jag vet vad det är, men jag blir lika rädd varenda gång.
Jag vet att jag behöver hjälp, men så länge jag mår bra förtränger jag det.
Jag blir rädd för allting, jag vill inte gå ut.
Men ingen ser det på mig, min mask är glad.
Jag har panikångest.


Hihihi



Är man konstig om man sitter och små skrattar här i sin ensamhet ? Haha


Vem är du vem är jag ...???

Tjingelin!

Jag och Sara har tagit ett bestlut. Vi ska till Norge och leva rövare. Naeee vi ska till Norge och jobba jobba jobba jobba tills vi dör. Men vill man bli rik så måste man ju jobba skiten ur sig. När vi jobbat så ska vi sen unna oss en resa till världens ände. Något att se framemot? ååhja! och Norrmännen är förmodligen mkt bättre än svenskar! 

Oxen



21/4-21/5

Bra dag för sport och i övrigt händer ingenting alls, så du satsar på de saker som ligger dig närmast.


2011.01.12

Dee snöööar, kul! ååh varför måste lady ha skabb nu ???!?!?!? Jag vill ju ha en hund här så att jag kan gå på en promenad LÅNGA promenader. Går jag utan hund så blir jag bara så utråkad och vänder hem igen.


Godnatt Idioter!

Japp nu tänker jag skriva en grej, ATT RESPEKT ÄR INTE SÅ MKT ATT BEGÄRA AV FOLK!! de finns faktiskt inget som heter jag respekterar inte dig!! utan om man är mogen nog så ska man respektera alla ja PRECIS ALLA! Sen kan man förlora lite respekt men de finns alltid en gnuta kvar. Dem som inte respekterar andra är såna personer som till slut kommer förlora sin egna respekt. Jag tror helt enkelt att dem skäms så mkt över sig själva så dem inte ens respekterar sig själv och just därför inte respekterar andra. Själv tycker jag att de är en självklarhet i "vuxenvärlden" men folk som fortfarande bor hemma och får maten seerverad och tvätten tvättad och pengar i handen utav att bara ha suttit på sitt arsle (pratar om tonåringar där jag även själv ingick innan jag flytta hemifrån) har väldigt svårt att respektera och vara tacksamma över sina föräldrar. Meen så får man ofta höra killar som inte respektear sina flickvänner?!?! VA fan är de för skitsnack?? klart som tusan att man ska respektera sina tjejer. OM någon säger " Jag kan respektera dig som vän men inte som min flickvän" HALLÅ????!?!?! vilken sjuk människa skulle säga de? , joo den meningen har jag fått höra en gång. Jag höll på att flyga i taket och hoppas idag att den personen har lite dåligt samvete eller har fattat att så säger man inte och hoppas att personen någon gång iframtiden ska ändra åsikt!

Jag tycker alltid man är skyldig att respektera människor, hur man än är eller hur man än beter sig vad man än har för åsikter så ska man alltid få respekt!!


Linda jag hitta dig hehe

Japp Linda är en tjej som var hemma hos mig i fredags och någon råka avslöja att hon hade låtar ute på youtube. Klart att jag vart nyfiken och vart tvungen att leta upp nått som hon gjort! Själv fastna jag för den här låten och den har gått på repeat hela kvällen.


Bebis <3

Har glömt att berätta att min bebis är sjuk också! Hon har förmodligen fått skabb och hon mår inte alls bra. Hon har kliat sönder ena örat. Plus att hon är jätte häning. Fick i henne lite ägg och sånt idag så lite piggare är hon nu på kvällen som tur är.


2011.01.11

Hejhopp i lingonskogen!

Nu har jag äntligen flyttat in i min nya lägenhet! och snacka om drama, igår gick min toa sönder så trodde jag skulle få bada i toavatten i flera veckor men icke sa nicke. Tydligen så var grannens son rörmokare eller nått men han fixa de ganska bra. Så pass bra så att jag slipper bada i toavatten, inte så fräsht om vi säger så. Har inte riktigt kommit i ordning än men kan lägga ut lite bilder när de har.


RSS 2.0