I wanna grow old with you

Idag blire de IKEA med min vän Mikaela. Borde lämna kortet hemma urs annars kan de gå riktigt illa. Får hoppas att jag har lite självbehärskning haha.

Gokväll!Dark angel...


<3 REA

Hoppla, idag vart de en dejt med Sandra. Fika shopping o trevligt sällskap kan de bli bättre?? japp för jag lyckades fynda :) visar bild! Nu väntar jag på att Carro ska komma så ska hon o jag fika också ojoj hon ska få en tidig födelsedagspresent också :)
fyndet! kostar 399kr köpt för 100kr !!!

Ja se de regnar, de var väl roligt? hurra?


Nu ska jag och Jojjo snart trotsa regnet och ge oss upp på en promenad :)

Det nakna hjärtat

Vad sägs om ett inlägg så här på natten? jo eftersom jag inte kan sova så varför inte. Har jag mycket att tänka på? nej faktiskt inte eller lite har man väl men inget ja o "klaga" över. Jag söker jobb massa jobb haha har ju faktiskt en tidsplan att hålla nu när jag vet vad jag vill bli. Men de kostar! just därför måste jag ha ett jobb så att jag kan spara. Annars är jag faktiskt ganska nöjd med tillvaron just nu. De kan alltid bli bättre men som sagt de finns alltid dem som har de sämre så jag ska absolut inte klaga!!  Neej nu ska jag forsätta måla mina naglar ;)

Måndag ohja!

Gokväll! när man jobbar går dagarna sjukt fort, när man inte jobbar går dagarna ÄNNU fortare. Sjukt! Imorgon kommer i alla fall Jojjo hit, då blir de massor av promenader. Nej nu blir de en stor kopp teé och mysa ner mig med datan och täcke i sängen :) ska locka med mig Lady också!

Tvillingar <3

En bild på mig och min tvillingbror Jimmy :)

In the dark


Innan jag kände dig

Ganska tom på ord. Inget känns som de ska och jag har bara en sak i huvudet och jag borde inte tänka så eller om bla bla vill slå de ut ur mitt huvud. Förbjuden frukt lockar alltid!

Hur ska de gå?

Japp nu har de kommit, jag insåg att jag är arbetslös och direkt får man en känsla av hur värdlös man är. Ganska svårt att intala sig själv att de inte är så men jag kämpar. Nu har jag i alla fall uppdaterat mitt CV.

Cilla Turns


Jag saknar dig jag hatar dig

Nu har jag sätt filmen... och vad ska jag säga? jag älskar den. Boken har jag läst och de är en av de bästa böckerna jag läst. Vet inte kanske beror på att jag själv är tvilling och känner lite extra för boken/filmen då. Jag grät mig genom boken och jag grät mig genom filmen, nu har jag tömt tårkanalerna tills nästa år.


De rör inte mig

Idag blire skogstiiime med Den Bästa och dogsen. Ska bli skönt att få komma ut och andas "frisk" luft. Man saknar ju faktiskt skogen lite. Skogsmullen i mig kommer nog aldrig försvinna haha.

Håll mig nära

Just nu äre jätte synd om mig!! jag har blåskatarr buuhu. Beror nog på de underbara vädret vi haft. Kan man ta med sig datan in på toan? mja kanske är lite knasigt!! men så jäkla segt att springa mellan hmm värt att fundera på?!

Kärlek eller inbillning?!

Ska jag våga trotsa regnet eller inte? hmm jo kanske jag ska våga göra. Måste ut o röra på fläsket så att man inte blir för lat nu när man blivit arbetslös igen. Se de positivt!!!

Jag får inte tänka så...

Tjosan i stringtrosan!
Idag har jag vart ledig o då passa jag på att städa lite i min garderob. Duktigt japp de tycker jag faktiskt. Ska se om vi lyckas få upp lite hyllor också.

RSS 2.0