crawling back to you

En enkel outfit när jag ska iväg och handla med mamma  :) Kul att resultat på träningeen börjar synas.


In time

Tyvärr vart de ingen flytt till gymmet, dem tycker tydligen att jag redan är där tillräckligt?! hmm. Så sjukt stolt över mig själv som börja springa idag, trodde jag skulle orka 5 min kanske men körde 25 min allt som allt hehe SCORE!! men min kropp är helt död nu. Just fan testa Power yoga igår, fy fan vad jobbigt dog efter halva passet men grymt kul!! borde testas :))

Inte frisk.

gym gym gym träna träna träna.... jaa asså så går mina tankar, kan fan inte tänka på nått annat jag har blivit beroende BESATT!!  ganska sjukt egentligen. Min kropp bara värker och är helt utmattad ändå vill jag bara röra på mig hahaha. Imorgon blir de att flytta in på gymmet.

Game of thrones

Söndag och sista dagen i veckan. Vilket betyder att jag besökt min bästa kompis gymmet alla dagar. Just nu är jag fan grymt sliten så ska unna mig Tacos ikväll :)) mööms!

Pripps Blå för din skulle min älskade Martin Björk <3


Lock back

Tja tja ...
Kom precis hem från gymmet som jag absolut inte tänkte besöka, gick ju jäkla bra de. Haha vart 1 h rumpa så min träningsvärk lär ju vara underbar imorgon ;)) Hälsa på Morfar och Anki idag med mamma och fick med mig en katt hem?! hur gick de till haha nae men ska vara "kattvakt" när dem är i Tyskland. Neeeeej nu blir dusch och sen lite käk. See u lateer!!

Sorry for party rocking

Tur att att solen kom fram idag annars skulle jag varit död. Men dagen börja på gymmet med Sofia, vart 60 min på crosstrainern och lite styrka på de. En kaffecool på de sen promenad till Kungsgatan och vidare hem. Tvätta och möta upp Carro&Diva. Vi hade lite att prata om fast de var nog mest jag som babbla hahaha hänt endel sen jag såg henne sist. Funderar på att släcka ner och mysa ner mig i sängen med bebis. Seee u later!

u know it aint love

Heej mina små björnbröder!
Ligger i sängen och myser. Ser fram mot morgondagen då det blir gym igen, inte med min träningspartner Mikaela utan nu med Sofia. Men funkar lika bra de, roligare än och träna själv liksom. Vi tjejer behöver snacka lite skit. Just nu är de mycket funderingar i huvudet men inte på de jag trodde haha ibland kan ens tankar chocka än :) Nu ska jag släcka ner och spinna vidare på mina funderingar. GÄÄÄÄSP!!

110%

GAAAH längtar efter träningen imorgon då jag fick grymt mkt resultat den här  veckan :) men har inte tränat på hela helgen men skönt att vara lite ledig också. Så nu taggar vi järnet och kör på  110% hela veckan :)


Bad time for a good time

Matt känsla i hela kroppen. Känslan av  ork finns inte. Man vet att den är borta imorgon eller i övermorgon, men man önskar ändå hjälp. Finns de ? känslan av hopp om hjälp försvann för länge sen. Men orken är snart tillbaka. Solen kommer snart. Vi ler ändå.

Grattiiis Mamma <3

Heellu, gym promenad och dusch har jag hunnit med. Har nu fixat mig lite då min lilla Mamma fyller år idag. Tårta behöver jag säga mer hehe. Tur att jag kört mycket kondition på gymmet. Förresten vad tycker ni om mitt nya läppstift? Orange?

Ingen jävla aning....

Kom precis hem från en 1 h promenad :) vart strömmen och lite till, fast jag var  sjukt  seg i kroppen så var de underbart. Värmen <3

I can do this.

Tjabba. Hunnit med att träna och gå en promenad hem från gymmet och duscha :) så vad händer resteen av dagen?! Idag vart de bara kondition i ungefär 55 min o de känns i kroppen :) vi brukar annars bara köra runt 30 min. Blir att sattsa på kondition o se om man får nått resultat av de.

Om vingarna bär

Nu har jag städat färdig, eller färdigt äre enligt mig i alla fall. Nu ska jag koka en kopp teé och krypa in under filten o se "In time". Puss på er!

Vårkänslor?

Idag spar vi inte på vårkänslorna hihi :))  morgonen börja med lite mys och sen när jag väl kom upp ur sängen vart de en promenad i vårsolen med bebis.  Sen kom mamma och ville umgås lite så vart promenad, glass och kruk letande. Nu kanske man ska passa på och städa lite medans man har energin uppe :))

im gonna live my life

Lördag i all ära men jag gillar vardagarna mer. Man har lite mer och göra då. Tänkte hoppa in i duschen så att man är ren och fin till Melodifestivalen ikväll. Tänkte krypa in i min onepiece och bara mysa, försöka hålla mig inne. Ska inte festa på ett tag nu och sattsa 110% på träningen och min hälsa. Håll tummarna för att jag ska lyckas!!

inspiration


Håll om mig.

OOOH har en sån där FULdag idag. Känner mig uppblåst, ful, osmart osv.... Skulle behöva en kram haha. Var i alla fall ut i Kolmården idag o hälsa på pappa och var på gruppintervju. Tycker de gick bra faktiskt o de är bara att hålla tummarna på att de blir jobb. Nu ska jag äta mitt sista kokta ägg o sen läsa bok :) Nattiii!

Pussas?

Godmorgon, har vart vaken sen 6 imorse. Är sjukt seg men ska ju på intervju/möte eller vad man nu ska kalla de :) Efter de ska jag träffa Sofia o sen i eftermiddag blire träning för hela slanten. Planerar att däcka tidigt i sängen idag.

Trägudars land

Tjosan i trosan! Är lite sådär lagom seg i kroppen nu o skulle kunna gå o lägga mig för natten men men lite tidigt va?! Efter gymmet imorse gick jag hem o fy fan vilka vårkänslor jag  har haha de bara pirripirrar i hela kroppen när solen lyser på. Snart så är sommaren här jag lovar, fast först hade jag tänkt fylla år o skaffa jobb haha. Nu ska jag tillbringa eftermiddagen med att plugga o läsa bok :)

Fear

Måndag måndag måndag...

... började med att Mamma kom hit och käka lite frukost :) mys!  Sen har jag faktiskt städat HELA  dagen såg ju ut som skit men nu ser de okej ut i alla fall haha. Nyduschad o med en kopp tee o bok ska jag tillbringa kvällen :) o lite big brother i bakgrunden :)

RSS 2.0