Bree Tanners Andra liv

Bree Tanner är tydligen en karaktärerna i från Ljudet av ditt hjärta. Ingen lång bok, utan runt 200 sidor bara. Tydligen har hon en väldigt liten roll i boken och filmen. Får se om de är nått att ha, jag har precis laddat hem ljudboken haha.

Här har vi henne.


Sjukt trött!

Haha snacka om att jag är trött nu, såg att jag la ut en video i morse men jag kan inte minnas vart jag hitta den och eller att jag ens la ut den. Men sjukt duktig är hon i alla fall.


Julie Yu

Har lyssnat på den här tjejen hela morgonen. GRYMT dukigt är hon!


2010.12.27



Hej idag har man gjort lite ärenden. Men strax nu kommer Caroline och hämtar upp mig för vi ska gå en stund på stan, myyys!


Ont i ögonen!

Tjing, sitter här i min brors soffa men om en vecka kommer jag förhoppningsvis sitta i min egna. Lägntar dö mkt till flytten. Idag blir de att åka till pappa och fira lite jul. Blir ingen julmat men de är jag så mätt på ändå. Vill också berätta att jag fick en elvisp av mamma och ove i julklapp haha jag älskar att baka så den kommer att användas.


GOD JUL!


Hej.... Hejdå!


2010.12.14 Tisdags ångest

Tjing på er, sitter här i soffan och ska snart dra mig ner till tvättstugan. Tråkigt! sen blir de att de ett lååångt bad, är ganska sliten. Ja ni små vänner, vad ska jag säga om helgen tycker ni? håller de hemligt haha man ska inte säga för mycket men inte heller för lite. Kan säga såhär, jag vill dit igen för jag hade det väldigt trevligt med min vänner där.

Just de! jag håller på med att testa en grej. Jag tvättar bara håret med balsam. De kanske många gör men jag har testat flera ggr men de har aldrig funkat för mig. Eller funkar gör de väl bara det att jag inte har tålamod nog att vänta på att håret ska bli "bra". Men den här gången ska jag lyckas!!!!




Ett litet skratt, de är ju ändå Söndag!




2010.12.10 Bäst före datumet på Mjölken är idag.



Upp och hoppa mina kära vänner de är Fredag idag! Länge sen jag såg fram emot helgerna men de kanske beror på att jag hade fredag hela veckan förut?! Nu går jag efter vanlig vecka mån tis ons tors fre lörd sönd. Imponerande? Ohja! Ialla fall, jag har ett virus i kroppen, buhu. Var kräksjuk förra veckan och denna vecka har jag legat i en djävulsfeber, usch vad jag har tyckt synd om mig själv! Men jag ska kämpa mig igenom fredagen sen är de ju helg.

2010.12.07

Åh detta är inte sant asså! Förra veckan hade jag vinterkräksjukan och nu har man tydligen ett virus, Kul? naae som fan heller att de är. Jag gillar ju mitt jobb så jag vill ju gå DIT!

Horoskop


Oxen

 




Kärlek: Dramatisk vecka som bjuder på både glada och dåliga nyheter. Väldigt känslosamt bitvis.

Pengar: Fin vecka som särskilt gynnar dig som tycker om att göra affärer eller jobbar med pengar.

Turdag: Onsdagen. Du vinner i en förhandling.


2010.11.06 vet att jag skrev fel datum igår.

Godmorgon!

Sitter här i soffan och väntar på att mamma ska komma och hämta mig så att vi kan åka till jobbet. Tyvärr så känner jag för att stanna hemma, men de är bara pga av min onda hals och min fruktansvärda huvudvärk! Hoppas verkligen att de inte är nått virus eller nått. Ajja nu ska jag läsa tidningen!


2010.11.06 Andra Advent



Jag hoppas att alla får en god andra advent. Jag har bjudit hit Mamma, Ove och Jimmy på lite adventsfika. Ska bjuda på mina halvt misslyckade lussebullar och sen lite peppakakor. Ska snart ta och gå in i duschen och sen städa iordning här lite så att Robert slipper skämmas för mkt.


i think i hate you!

......... Börjar tröttna på att lägga energi på dig, någon som bryr sig?! naaaaaaaaaaaae!

2010.12.04 Bullar och Paj

Tjingeling!

Sitter vid köksbordet och väntar på att lusse degen ska jäsa. Luktar redan mumsigt. Har även gjort en deg till ost och skink pajen jag ska göra till middag. Man kanske skulle ta sig lite glögg? ÅHJA! har väntat så länge på glöggen så nu ska jag ta mig en stooooor mugg. Hörs kanske senare så får vi se om jag lyckas med både bullar och paj!


Na na na

Ibland orkar man faktiskt inte att försöka!

I wanna love you...

ollelelele! nej jag hejjar faktiskt inte på Olle men jag tycker inte att han är dålig heller. Ja nu fattar ni väl att jag sitter och kollar på idol efter en hel dag med arbete. Försov mig i morse också, Kanon! Men som tur var så åkte jag med mamma till jobbet eftersom att vi jobbar typ på samma ställe bara inte på samma avdelning. Så nu har jag jobbat på samma ställe som både min bror och mamma. 

Funderar på att koka lite the och ta en vörtmacka med keso på, MUMS! men orkar jag ? mja jag kan ju försöka i alla fall.


HJÄLP!!

Var nyss inne på den här bloggen som jag tycker att alla ska gå in och kolla och läsa!

http://www.mondoblog.se/help 



Hyfsat immunförsvar

Jahopp idag så skulle man ju till gymmet efter jobbet, men jag hann bara vara på jobbet i en timme innan jag spydde ner deras toa. Mysigt! naee. Men mamma kom och hämta mig så att jag slapp åka bussen hem. Känns ju lite segt att man är inne på sin fjärde dag bara och så blir man sjuk och jag som sa att jag hade ett hyfsat immunförsvar.

RSS 2.0